CENA POCENI PRENOSNE KLIME - MONTAŽA NI POTREBNA


Če ste se odločili za nakup prenosne klime, boste pri ceni dodatno prihranili, saj montaža prenosne klime ni potrebna. Cena montaža klime se običajno prišteje ceni klimatske naprave, cena montaže pa je odvisna od vrste klime, porabljenega materiala, zahtevnosti itd. Lažja in enostavnejša kot je montaža klime, nižja bo cena. Nakup poceni prenosne klime pa bo vašo investicijo še dodatno znižal. Prenosna klima cena je idealna klima za manjša stanovanja kakor tudi za vikende in poslovne prostore. Je izredno enostavna za uporabo, nova in napredna tehnologija pa omogoča še lažje upravljanje s klimo.

poceni klime


KLJUČNE PREDNOSTI POCENI PRENOSNE KLIME


Ključne prednosti prenosne klime, poleg cene, so: kompaktna prenosna enota, omogoča večjo fleksibilnost in s tem prihranek prostora, ne potrebuje montaže oziroma vgradnje in je preprosta za uporabo, nova tehnologija omogoča samodejno diagnosticiranje. Montaža klime ni enostavno opravilo in opraviti ga morajo zares izkušeni monterji. Pri prenosni klimi pa montaža ni potrebna, zato je cena prenosne klime zares privlačna. Ponujamo vam kakovostne, sodobne in tehnološko dovršene klime, tudi prenosne klime, ki vam bodo zagotovile ugodje in boljšo kakovost zraka in bivanja v vašem prostoru. V kolikor imate kakršno koli vprašanje o delovanju klim, tehničnih lastnostih, cenah itd., vas vabimo, da nas obiščete ali obiščete našo spletno stran: http://www.atlas-trading.si, kjer boste našli podrobnejše opise naših cenah prenosnih klimatskih naprav.

KLIMATSKE NAPRAVE Z MONTAŽO


POSKRBITE ZA REDNI SERVIS IN POLNJENJE PRENOSNE KLIME PO UGODNI CENI


Prenosne klime ceneZa vsako klimo je pomembno, da jo redno vzdržujete, servisirate. Priporočamo, da se opravi servis klimatskih naprav, vključno s prenosno klimo, enkrat letno, in sicer najbolje pred začetkom hladilne sezone. Z rednim vzdrževanjem boste poskrbeli, da bo vaša poceni klima brezhibno delovala še dolgo let. Servisni pregled zagotavlja pregled klime in testiranje, čiščenje klime, pregled hladilnega sistema in cena polnjenja klime s plinom. Po potrebi je potrebno tudi prej poskrbeti za polnjenje klime.