Sanitarne toplotne črpalke znižujejo vaše stroške ogrevanja

Sanitarne toplotne črpalke vam omogočijo takojšnji prihranek. Toplotne črpalke Vesttherm so dolgoročno najbolj ekonomičen vir ogrevanja sanitarne vode. TČ za sanitarno vodo so tudi ekološko najbolj prijazne, saj dejansko uporabljajo toploto, ki se nahaja vse povsod okrog nas. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda poteka tako, da sanitarna toplotna črpalka črpa toploto iz zraka, ki se nahaja okrog našega bivališča. To je mogoče vse do temperature zraka do minus dvajset stopinj Celzija. Podjetje Atlas Trading vam ponuja izvrstne toplotne črpalkeVesttherm in vam med drugim nudi tudi izdelavo strojnih inštalacij v hiši. Če boste zamenjali vaš obstoječi bojler, kar je zelo enostavno in kar lahko storijo tudi strokovnjaki našega podjetja, ki izvajajo strojne inštalacije v hiši, boste v kombinaciji s sanitarno toplotno črpalko že v prvem letu veliko prihranili. Tako bo vaša investicija v TČ za sanitarno vodo že takoj prinesla rezultate in se vam bo delno že povrnila. Prepričali se boste, da se ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda res močno izplača.

VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH TUKAJ!

Sanitarne toplotne črpalke imajo celo vrsto prednosti

Sanitarne toplotne črpalke, kot so toplotne črpalke Vesttherm, temeljijo na sodobnih tehnoloških rešitvah. Toplotne črpalkeVesttherm imajo izvrstne rotacijske kompresorje, ki so zelo kvalitetni. Posebna različica omenjene TČ za sanitarno vodo omogoča višje grelno število, deluje tišje in ima daljšo življenjsko dobo.

Toplotne črpalke so le del naše bogate ponudbe

TČ za sanitarno vodoVesttherm je odlična. Prav tako odlična je naša preostala ponudba. Poleg sanitarnih toplotnih črpalk namreč nudimo tudi klimatske naprave, električne radiatorje in ostale inštalacije. Česarkoli se v našem podjetju lotimo, se lotimo stoodstotno, saj se zavedamo, da naša stranke pričakujejo prav to. Podjetje Atlas trading vam je na razpolago, da boste z njim naredili dober posel in na dolgi rok prihranili z manjšimi stroški ogrevanja.

Za podrobnejši pregled naše ponudbe obiščite našo spletno stran: www.atlas-trading.si!

toplotne črpalkedelovanje toplotne črpalke za sanitarno vodo