Prenosne klime: praktične klimatske naprave za vaš domprenosna klima

Prenosne klime se lahko uporabljajo samostojno ali kot dopolnilo klasične klimatske naprave. Prenosne klima naprave omogočajo tako ohlajanje kot ogrevanje različnih prostorov v vašem domu, uporabljajo pa se lahko tudi v poslovnih prostorih. Od klasične klimatske naprave z montažo se prenosne klime razlikujejo predvsem po tem, da je mogoče, kot nakazuje že poimenovanje, poljubno prilagajati njihovo postavitev našim konkretnim potrebam v določeni situaciji. To je še posebej enostavno, kadar je v rabi mini prenosna klimatska naprava. Klasična montaža klime torej v tem primeru ni potrebna. Kljub določenim specifikam oziroma razlikam pa je lahko delovanje prenosne klime precej podobno kot pri klasičnih klimatskih napravah.


Izbira klimatske naprave - prenosne ali klasične z montažo?


Se odločate za nakup nove klimatske naprave? Prenosne ali klasične klime je v tem primeru verjetno eno izmed vprašanj, s katerim se soočate. Prenosne klima naprave je smiselno izbrati predvsem takrat, ko poseg na objektu ni možen ali dovoljen (npr. v najemniških stanovanjih). Prav tako se je za prenosne klime pametno odločiti takrat, ko želite večjo fleksibilnost pri poziciji naprave, saj težko ocenite, v katerem prostoru bi vam klima najbolj koristila. Tudi če že imate klasično - običajno je to stenska - klimo, se lahko odločite za nakup dodatne prenosne klima naprave (običajno v tem primeru zadostuje že mini prenosna klimatska naprava). Kombinacija obeh tipov zagotavlja optimalno udobje v vseh prostorih vašega doma ter popolno zadovoljitev vseh vaših potreb in želja.

klimatska naprava prenosna

Najboljše prenosne klime in drugi tipi naprav


V ponudbi podjetja Atlas Trading vas čakajo energijsko učinkovite klimatske naprave prenosne ali klasične. Odlikuje jih tudi moderen dizajn in sodobnemu uporabniku prijazna možnost upravljanja na daljavo prek mobilnega telefona. Pri nas lahko kupite najcenejše klime znotraj posameznega zmogljivostnega razreda. Na voljo so vam vrhunske klasične in prenosne klime znamke Gree, vodilnega svetovnega proizvajalca klimatskih naprav. Podjetje zaposluje več kot 5000 razvojnih inženirjev, kar zagotavlja vrhunsko delovanje prenosne klime in montažne klimatske naprave znamke Gree.

TOPLOTNA ČRPALKA EKO SKLAD

GEOTERMALNA OPREMA