Električni varčni radiatorji za ogrevanje (stenski): ugodna cena, nizka poraba


Električni varčni radiatorji predstavljajo zelo ugodno rešitev za ogrevanje vaših bivalnih prostorov. Pa ne le zaradi njihove cene, ki je zelo ugodna, predvsem zaradi porabe električne energije za ogrevanje. Električni varčni radiatorji iz naše ponudbe so stilsko dovršeni in eni izmed najbolj varčnih radiatorjev za ogrevanje na našem trgu. Električni stenski varčni radiatorji iz naše ponudbe so moderno in elegantno oblikovani, izbira barv pa omogoča, da ga lahko popolnoma prilagodite vašemu prostoru. Velik poudarek pri električnih radiatorjih z majhno porabo in ugodno ceno je namenjen ekološki zasnovi in dizajnu, uporabi v obnovljivih, recikliranih in biorazgradljivih materialih ter predvsem prihranku pri porabi energije. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse podatke o varčnih radiatorjih. Vabljeni pa tudi, da nas obiščete in si na lastne oči ogledate sodobne električne radiatorje in izveste tudi vse o njihovi ceni.

Stenski električni radiatorjii Električni varčni stenski radiatorjii za ogrevanje

Ponudba električnih varčnih radiatorjev in ostalih izdelkov

Podjetje Atlas Trading d. o. o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. Naša ponudba zajema toplotne črpalke, klimatske naprave in naprave za prezračevanje ter proizvode za električno varčno ogrevanje. Znani smo po svoji inovativnosti in iskanju rešitev izven ustaljenih okvirjev, svojim strankam pa skušamo ponuditi samo najboljše produkte. V zadnjih letih se osredotočamo v razvoj programa za učinkovito rabo energije, v katerega spadajo tudi električni varčni radiatorji. Ponujamo vam dobre izdelke in celovite rešitve energetskega problema na zelo visoki kakovostni ravni. Pri izbiri ogrevalnega sistema vam ustrezno svetujemo oziroma preučimo obstoječe stanje, svetujemo sistemsko rešitev, jo primerno dimenzioniramo, pripravimo načrt izvedbe, vodimo in nadzorujemo vsa izvedbena dela, sistem spustimo v pogon, ga vzdržujemo in servisiramo. Ponujamo vam ugodno ceno za električni varčni radiator pa tudi za ostale ogrevalne sisteme.

Električni radiator: cena in poraba ugodna

Električni varčni radiatorji iz naše ponudbe bodo zadostili vsem potrebam ogrevanja. Ponujamo vam sodobne električne radiatorje za ogrevanje, ki so tehnološko izpopolnjeni, opremljeni z LED zaslonom, ki omogoča enostavno odčitavanje in prikaz temperature. Električni stenski varčni radiator ima vgrajen elektronski termostat z dnevnim in nočnim programom za zmanjševanje temperature. Ti moderni radiatorji so izredno varčni in učinkoviti. Opremljeni so z naprednimi funkcijami, ki omogočajo, da pri najmanjši spremembi temperature električni radiator prilagodi delovanje s povečanjem ali zmanjšanjem gretja. Električni varčni radiatorji Adex Neo iz naše ponudbe so dostopni po zelo ugodni ceni, omogočajo veliko učinkovitost gretja in majhno izgubo električne energije. Majhna poraba električne energije, ki jo varčni stenski električni radiatorji porabijo za svoje delovanje, pomeni tudi nižje stroške ogrevanja.

VARČNO OGREVANJE TUDI S TOPLOTNO ČRPALKO

Električni radiator za ogrevanje: stenski radiator s stilom

Električni varčni radiatorji Adex Neo so vrhunsko in stilsko oblikovani električni radiatorji, ki se odlično prilegajo v vsak prostor. Izbirate lahko med različnimi barvami (nevtralna bela, srebrna, črna in rdeča) in ga tako popolnoma prilagodite svojemu prostoru. Varčni električni stenski radiator deluje na osnovi principa naravnega kroženja (konvekcije) zraka, brez ventilatorja. Hladen zrak vstopa v spodnjem delu, posebno konstituiran grelec velike površine v spodnjem delu, in na zgornjem delu izstopa topel zrak. Prednost takšnega načina delovanje je večja učinkovitost gretja in manjša izguba električne energije.

Ugodna cena električnih radiatorjev

Adax je priznan proizvajalec električnih radiatorjev z bogato tradicijo, ki vam ponuja moderno, ekonomično in enostavno rešitev za ogrevanje vašega doma. Namestitev stenskega varčnega radiatorja je enostavna, cena ugodna, poraba električne energije za ogrevanje pa nizka. Veliko je razlogov, zakaj se odločiti za nakup estetsko in tehnično dovršenih varčnih električnih radiatorjev. Obiščite nas in poiskali bomo rešitev za ugodno ogrevanje vašega doma. Našo ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, kjer boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno.