Klima z montažo: katero kupiti? Naj bo nakup klime pametna investicija!

Klima z montažo je zagotovo smotrna investicija, saj vam omogoča ne samo hlajenje, s klimo lahko prostor tudi ogrevate. Nakup klime je lahko zahtevno delo, še posebno, če niste prepričani, katero klimo kupiti. Pred nakupom klime je zato pametno poiskati različne informacije o klimatskih napravah, njihovih zmogljivostih, informacije o čiščenju pa tudi delovanju klime. Podjetje Atlas Trading d. o. o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. Smo v prihodnost usmerjeno podjetje, znano po iskanju rešitev izven ustaljenih okvirjev in po inovativnosti. Zadnja leta se osredotočamo v razvoj programa učinkovite rabe energije, zato naš cilj ni zgolj ponuditi dober izdelek, temveč celovito rešitev na visoki kakovostni ravni.

Klime Gree - vrhunske klimatske naprave s 5 letno garancijo


Zastopamo nekatere izmed pomembnejših globalnih proizvajalcev strojne opreme za energijsko učinkovito ogrevanje in ohlajanje, med katerimi boste našli tudi klime z montažo Gree. Gre za visokokakovostne klime, na katere vam nudimo kar 5 let garancije. Če želimo, da je končna rešitev izvedena optimalno, se moramo zavedati vseh podrobnosti skozi celoten proces investicije. Prav zaradi tega od prvega koraka dalje spremljamo potrebe investitorja, prisluhnemo njegovim željam in poskusimo ugoditi njegovim zahtevam.

delovanje klime

PREVERITE PONUDBO KLIMATSKIH NAPRAV GREE

Nakup klime - ne veste, katero klimo kupiti?


V podjetju Atlas Trading d. o. o. vam ponujamo kakovostne klime z montažo proizvajalca Gree. Gree je največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Z letno kapaciteto proizvodnje preko 60 milijonov kompletov klimatskih naprav za hišno uporabo in 5,5 milijonov kompletov komercialnih sistemov ter preko 20 milijard EUR letnega prometa je Gree zanesljivo največji specializirani proizvajalec na svetovnem trgu. Ponujajo široko paleto produktov, specializirane klime za profesionalne namene, zmogljive in učinkovite domače klime itd. Nove serije klimatskih naprav odlikuje predvsem izjemna sposobnost ogrevanja prostorov, brezhibno delovanje klime pri nizkih zunanjih temperaturah, visoki izkoristki in možnost krmljenja na daljavo preko WiFi modula. Če ne veste, katero klimo kupiti, mi priporočamo Gree. Klime z montažo odlikuje visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobna oblika, tiho delovanje klime in možnost nadzora na daljavo. Kakovost klime potrjujemo s kar 5 let garancije. Pri nakupu klime vam bomo v podjetju Atlas Trading d. o. o. z veseljem pomagali s strokovnimi nasveti in vam predstavili najboljše klime z montažo iz naše ponudbe

.

Čiščenje klime in servis


Nakup klime je le prvi korak do večjega udobja v vašem stanovanju. Kako pa je s čiščenjem klime? V času mirovanja, običajno je to pozimi, se lahko v uparjalniku klime zaradi vlage in prahu začnejo nabirati in razvijati številne bakterije, virusi in mikroorganizmi. Zaradi tega se pri ponovnem zagonu klime lahko pojavi neprijeten vonj, ki je znak, da je potrebno klimo dobro očistiti. Čiščenje klime se priporoča najmanj enkrat letno, v kolikor pa je klima bolj obremenjena pa tudi dvakrat, in sicer pred in po sezoni. Bolj pogosto čiščenje klime priporočamo tudi v bolj vlažnih prostorih in prostorih, kjer je veliko prahu. Filtre klime lahko očistimo sami, druga vzdrževalna dela pa je bolj prepustiti strokovnjakom oziroma pooblaščenem servisu. Le primerno usposobljen serviser lahko poskrbi, da bo vaša klima profesionalno očiščena, po potrebi bo zamenjal filtre, očistil notranje dele enote in zunanjo enoto. Čiščenje klim vključuje tudi preverjanje količine plina v sistemu, čiščenje in razkuževanje zbirne posode ter čiščenje odvodne cevi. Le s primerno očiščeno in servisirano klimo lahko pričakujete brezhibno delovanje vaše klime.

klima z montažo

Nakup klime lahko vključuje tudi strokovno montažo


Naša ponudba zajema različne modele klim, ponujamo pa vam tudi strokovno montažo. Pri montaži klime je izredno pomembna lokacija, na kateri bo klima nameščena. Z ustrezno lokacijo klime lahko vplivamo tudi na porabo energije, saj bo pravilno montirana klima lažje dosegla želeno temperaturo v prostoru. Naši izkušeni monterji vam bodo znali svetovati, na katero mesto montirati klimo, da bo njeno delovanje najbolj optimalno in učinkovito.