Polnjenje klime in vsakoletni pregled z čiščenjem v akciji


polnjenje klime akcijaNaš prodajni program obsega stenske, talne in polnjenje prenosne klime po nizkih akcijskih cenah, za katere vam nudimo kvalitetno in ugodno montažo ter vzdrževanje (čiščenje in polnjenje) po akcijskih cenah. Naprave Gree so cenovno ugodne in zelo kvalitetne izdelave, zato imajo 5 letno jamstvo pod pogojem, da se redno vzdržujejo (čiščenje in polnjenje). Brezhibno delovanje nove cenovno ugodne prenosne ali klasične klimatske naprave pa je v prvi vrsti odvisno od same namestitve in od vzdrževanja klime. Pri običajni uporabi klime priporočamo akcijski pregled enkrat letno in polnjenje vaše klime. Pri akcijskem polnjenju klime in pregledu očistimo filtre, pregledamo napeljavo, če je potrebno jo tudi napolnimo s hladilnim sredstvom, preverimo delovanje loput in podobno. Če klima ni zadostno napolnjena s plinom, ne bo njeno delovanje optimalno. Za polnjenje klime imamo ugodne akcije. Akcijske cene pregleda in servisa vam bodo prihranile kar nekaj denarja.

VEČ O KLIMI Z MONTAŽO


Polnjenje prenosne klime po akcijskih cenah


Polnjenje prenosne klime podjetja Gree so polnjene z okolju prijaznim hladilnim sredstvom R410a. Tudi če pride do izpusta sredstva, ne škodujemo okolju in ljudem. Hladilni plin R410a je nestrupen. Ima visok delovni pritisk zato lahko akcijske klime, ki so polnjene s tem plinom porabijo do 40% manj električne energije. Če v napravi primanjkuje plina, lahko posledično odpove kompresor. Zato je pri akcijskem pregledu priporočljiva kontrola plinskega tlaka v sistemu. Po potrebi tudi polnjenje klime, sistema s plinom.

Polnjenje klime


Naprava za polnjenje klime


Polnjenje hladilnega plina v klime se opravlja s posebno napravo za polnjenje klime. Pri delu rabi serviser manometre in tehtnico, da ugotovi koliko plina je v sistemu. Če je količina plina zadostna in polnjenje ni potrebno, bo serviser opravil še druga vzdrževalna dela. Običajno se pa v akcijskih pregledih enkrat ali dvakrat letno (odvisno od obremenjenosti) pregleda celoten sistem, opravi polnjenje klime, sistema s plinom, sistem se očisti in obe enoti se razkužita z antibakterijskim sredstvom. Več na naši spletni strani: http://www.atlas-trading.si/kako-izbrati-primerno-lokacijo-za-namestitev-klimatske-naprave