Klimatske naprave Gree za učinkovito hlajenje vašega doma

Klimatske naprave skrbijo za dobro počutje uporabnikov v vseh letnih časih. S sodobnimi klimatskimi napravami je mogoče prostor hladiti ali ogrevati. Poleg tega je poskrbljeno za specializirane membranske filtre, ki zadržujejo vso nečistoče pred prodiranjem v klimatski sistem. Zagotovljena je čistoča zraka, ventilator pa poskrbi, da je prostor vedno učinkovito in dosledno prezračen. Na področju je na svetovnem merilu vodilni proizvajalec GREE, ki se specializira za tovarniške, profesionalne izdelke ter klimatske naprave za domačo uporabo. V lasti imajo kar 6000 inovativnih patentov - ena izmed treh klimatskih naprav na svetu izhaja iz njihove proizvodnje. Uporabniku nudijo vso udobnost ter uporabnost najsodobnejše izdelave. Kakovostne inučinkovite GREE klimatske naprave v Sloveniji najdemo pri podjetju Atlas.

prodaja klimatskih naprav

Inventer - odličen sodobni model klimatske naprave

Inverter je vse bolj pogosti model klimatske naprave. Uporabniku nudi tudi do 40% energijskega prihranka in minimalno nihanje temperature v prostoru. Deluje izjemno tiho - za vsakogar, ki ga mehanski šum klimatske naprave moti, je to idealna izbira. Dodatna prednost inverterja je hitro doseganje željene nizke/visoke temperature. V kompresor je vpeljana zvezna regulacija, zato je v sistemu mogoče spreminjanje števila vrtljajev, kar prilagaja moč hlajenja (ali gretja). Število vrtljajev se lahko dodatno zniža in posledično se bo poraba električne energije spustila. Prilagoditi je mogoče tudi temperaturo izpiha, zaradi česar je nahajanje v prostoru z delujočo klimo veliko manj škodljivo zdravje. Nasprotno deluje klasična klima na principu vklop-izklop. Nastaviti je mogoče željeno temperaturo; če bi senzor zaznal odmik od le-te, se avtomatsko vklopi kompresor in s polno močjo deluje dokler ciljna temperatura ni dosežena.

Kako deluje sodobna kakovostna klimatska naprava?

Klimatska naprava nudi številne možnosti: ohlajanje, ogrevanje, prezračevanje in vzdrževanje ugodne stopnje vlage. Namestiti je mogoče celo proti-alergijske filtre ali sobni zrak s posebnimi funkcijami osvežiti. Klimatska naprava vsebuje hladilna sredstva s katerimi je zrak hitro in učinkovito shlajen; zrak je izsesan iz prostora in preusmerjen v zunanjost. Klasična klimatska naprava ima tako zunanjo kot notranjo enoto. Monterji klimatskih naprav jo namestijo na okensko polico, t.i. split system pa klimo razdeli na dve polovici. Sistem ima visok razpon moči in je izjemno ekonomičen. Želeno temperaturo doseže hitro in jo ob uporabnikom ukazu lahko vzdržuje.

Čiščenje klimatskih naprav naj bo izvedeno redno in profesionalno

Sodobne klimatske naprave so varne in zanesljive. Opremljene so s posebnimi filtri, ki preprečujejo vhod nečistoče v napravo in razvoj plesni. Kondenzacija in pogosta vlažnost klimatskega sistema predstavlja dobro okolje za učinkovito rast plesni. Prehod spor v prostorski zrak bi bil potencialno lahko za uporabnike nevaren, zato je najbolje takoj ob zaznanju neprijetnega vonja poklicati profesionalca, da opravi strokovni pregled in dezinfekcijo. Okužbe so izjemno redke, kljub temu pa za idealno in varno delovanje strokovnjaki priporočajo redno čiščenje klimatske naprave in vsakoletni servis. Če je naprava redno preobremenjena, je tehnični pregled vredno naročiti pogosteje. Sami moramo prav tako poskrbeti za čistočo prostora - pobrisati prah in očistiti filtre, pri čemer je nujna pozornost in pazljivost.

KAKO IZBRATI PRIMERNO MESTO ZA NAMESTITEV KLIME?

Za prodajo in montažo klimatskih naprav se zanesi na profesionalca

Klimatsko napravo je potrebno izbrati glede na uporabnikove osebne potrebe in glede na značilnosti prostora vgradnje. Velikost in lega prostora, kot tudi število in postavitev steklenih površin, so dejavniki, ki vplivajo na idealni model naprave za določeno situacijo. Na podlagi kakovosti izolacije in načina prezračevanja se odloča o moči klimatske naprave. Pregled strokovnjaka bo pokazal, kateri model je najbolj ekonomičen in kakšne možnosti izvedbe lokacija dovoljuje. Dobra izbira bo klimatski napravi podaljšala življenjsko dobo.

V podjetju Atlas sledimo vsem modernim razvojem na področju prodaje klimatskih naprav. Skrbimo za visoko kvaliteto proizvodnje ter varnost svojih izdelkov. V ponudbi imamo izjemno tihe klimatske naprave in sistem zanesljivega daljinskega upravljanja klime prek osebnega mobilnega telefona. Uporabnikom nudimo 5-letno garancijo.

monterji klimatskih naprav