Klimatske naprave z montažo: prodaja klimatskih naprav s tihim delovanjem

Klimatske naprave z montažo - podjetje Atlas Trading d. o. o. se poleg ostalega ukvarja tudi s prodajo klimatskih naprav, nudimo pa vam tudi kakovostno montažo klimatskih naprav. Smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. V naši ponudbi lahko poleg klimatskih naprav z montažo najdete tudi vrhunske toplotne črpalke, opremo za električno ogrevanje in prezračevanje vodilnih svetovnih proizvajalcev. Pri svojem delu se držimo preprostega načela, in sicer strankam ponuditi najbolj kakovostne in celovite rešitve za ogrevanje in ohlajanje bivalnih in ostalih prostorov. Naša velika prednost je prilagodljivost željam in zahtevam naših strank. Zadnja leta ves svoj trud in znanje usmerjamo v razvoj programa učinkovite rabe energije. Naš cilj ni samo ponuditi dober produkt, temveč celovito rešitev. Naša ponudba klimatskih naprav z montažo obsega klimatske naprave za hlajenje in ogrevanje proizvajalca Gree, med katerimi boste našli različne modele z različnimi zmogljivostmi. Eno pa jih je skupno: brezhibno delovanje! Več o klimatskih napravah z montažo, vključno z informacijo o ceni, vam lahko posredujemo ob vašem obisku!

Klimatske naprave z montažo

Klimatske naprave Gree z brezhibnim in tihim delovanjem

Klimatske naprave so postale nepogrešljiv element skoraj vsakega stanovanja, saj nam v poletnih mesecih ponujajo prijetno osvežitev, v zimskih pa jo lahko uporabimo tudi za ogrevanje ali dogrevanje prostorov v stanovanju. Naša ponudba zajema visokokakovostne klimatske naprave Gree, za katere vam ponujamo tudi možnost montaže. Gree je največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu, vsaka tretja klimatska naprava na svetu pa je Gree. Sedež podjetja se nahaja na Kitajskem, proizvodnjo so razširili na kar 9 tovarn po celem svetu. 8.000 zaposlenih, 5.000 razvojnih inženirjev, lastniki preko 6.000 registriranih patentov - gre za največjega in najmočnejšega proizvajalca klimatskih naprav na svetu. V svojem programu klimatskih naprav ponujajo tako profesionalne kot tudi klimatske naprave za hišno rabo. Delovanje klimatskih naprav Gree je tiho in zanesljivo. Nove serije njihovih klimatskih naprav se lahko pohvalijo z izjemno sposobnostjo ogrevanja prostorov, z odličnim delovanjem klimatske naprave tudi pri nizkih zunanjih temperaturah. Klimatske naprave Glee za hlajenje in ogrevanje ponujajo velike izkoristke in možnost krmiljenja na daljavo preko WiFi modula. Klimatske naprave Gree z montažo so klime prihodnosti, ki bodo s svojim brezhibnim delovanjem prinesle veliko udobje v vaš dom. Njihovi produkti se delijo na 20 kategorij, 400 serij in preko 7.000 modelov klimatskih naprav. Prodaja klimatskih naprav Gree nam je zato v velik ponos.

Klimatske naprave za hlajenje in ogrevanje - nekaj iz naše ponudbe

S ponosom vam predstavljamo napredne klimatske naprave Gree za domačo uporabo, ki jih odlikuje visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobna oblika, tiho delovanje klimatske naprave in možnost nadzorna na daljavo. V naš prodajni program smo uvrstili različne modele klimatskih naprav z montažo, med drugim tudi klimatske naprave Gree U-Crown, Gree Hansol in Gree Lomo.

VEČ O KLIMATSKI NAPRAVI GREE HANSOL

Klimatska naprava Gree U-Crown

Gre za zidno klimatsko napravo s tehnologijo G10 Inverter, ki nudi uporabniku maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev z izjemno prilagodljivim inverterskim kompresorjem in elektronskim ekspanzijskih ventilom. Klimatsko napravo lahko upravljate na daljavo preko pametnega telefona z aplikacijo GREE+, povezavo pa lahko vzpostavite tudi preko hišnega WiFi omrežja. Funkcija je standardno integrirana, prenos in uporaba aplikacije pa brezplačna. V enoti je vgrajen patentirandvostopenjski Gree rotacijski kompresor z inverterjem, ki omogoča delovanje v velikem razponu - varno in stabilno deluje tudi v zelo nizkem območju vrtljajev, kar je posebej pomembno za natančno vzdrževanje temperature v prostoru, ko se ta približuje ciljni temperaturi. Delovanje klimatske naprave pri zelo nizkih obratih je velik plus tudi, kadar klimatsko napravo uporabljamo v ultra tihem načinu delovanja. Na drugi strani kompresor deluje zanesljivo tudi pri visokih obratih, kar zagotavlja hitro odzivnost in doseganje velike moči, kadar je to potrebno.

klimatske naprave za hlajenje