Klime, ki postavljajo nove svetovne trende klimatizacije


Če ste odločate za nakup nove klime, potem naj vas opozorimo na napredne klimatske naprave GREE, ki imajo številne prednosti, saj delovanje klime GREE odlikuje visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobna oblika, tiho delovanje in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo WiFi modula. Kakovost delovanja klime GREE potrjujemo s kar petletno garancijo.

PREVERITE 5 LASTNOSTI ZMOGLJIVE KLIME


Vsaka tretja klima na svetu je GREE klima


Gree je največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. S sedežem v mestu Zhuhai (Kitajska) in proizvodnjo v devetih tovarnah po vsem svetu s preko 80.000 zaposlenimi, več kot 5.000 razvojnimi inženirji in kot lastnik več kot 6.000 registriranih patentov je največji in najmočnejši specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu.
Močan lasten razvoj, nadzor nad tehnologijo omogoča korporaciji uveljavitev smernic v svetu klimatizacije in spremembo koncepta v 'Razvito na Kitajskem', ne zgolj 'proizvedeno na Kitajskem'.

prenosne klimedelovanje klimatske naprave


Z letno kapaciteta proizvodnje je preko 60 milijonov kompletov klim za hišno uporabo, 5,5 milijona kompletov komercialnih sistemov in preko 20 milijard evrov letnega prometa je Gree zanesljivo največji specializirani proizvajalec na svetovnem trgu. Produkti se delijo na 20 kategorij, 400 serij in preko 7.000 modelov. Preko 200 milijonov uporabnikov po vsem svetu, ki so z delovanjem klim izjemno zadovoljni, postavlja Gree na prvo mesto med proizvajalci klimatskih naprav.

PREVERITE IZKORISTEK TOPLOTNE ČRPALKE


Delovanje klime GREE vas bo navdušilo


GREE ponuja široko paleto produktov velike sisteme za zahtevne rešitve, specialne klime za profesionalne namene, do zmogljivih in učinkovitih hišnih klim ter rešitev za kakovost zraka v prostoru, kot so razvlažilci in čistilci zraka. Nove serije odlikujejo odlično delovanje klimatskih naprav, predvsem izjemna sposobnost ogrevanja prostorov, delovanje pri nizkih zunanjih temperaturah, visoki izkoristki in možnost krmiljenja na daljavo preko WiFi modula. Seveda pa moramo omeniti naše mobilne klime in ugodne cene prenosnih klim, ki imajo veliko prednosti, splača pa se vam preveriti tudi našo akcijo prenosnih klim. Prepričani, da boste med predstavljenimi modeli našli klimo, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam.


Seveda zastopamo tudi ostale vodilne proizvajalce opreme za ogrevanje in ohlajanje: Thermia, Vesttherm, MuoviTech, Adax, Thermor, Heller in Danfoss.