Varčni električni radiatorji s številnimi prednostmi pri ogrevanju

Varčni električni radiatorji predstavljajo pomemben del vsakega doma, hkrati pa uporabniku omogočajo, da preko njih izraža svoj značaj. Varčni radiatorji so primerni za ogrevanje stanovanja ali hiše, njihova velika prednost pa je, da jih lahko popolnoma prilagodimo prostoru, v katerega jih nameravamo namestiti. Varčni električni radiatorji so namreč estetsko dovršeni in na voljo v različnih barvah. Odlikujeta jih majhna poraba električne energije in ugodna cena, prav tako pa se investicija v nakup varčnega električnega radiatorja povrne zelo hitro. Če varčni radiator namestimo pod okensko polico, bomo preprečili vdor hladnega zraka direktno v prostor. Preverite, zakaj so varčni električni radiatorji najboljša izbira. V podjetju Atlas Trading vam bomo z veseljem predstavili naše varčne električne radiatorje, predstavili pa vam bomo tudi njihovo ugodno ceno in majhno porabo.

električni radiatorji

NUDIMO TUDI ELEKTRIČNE KONVEKTORJE!

Varčni radiatorji delujejo brez uporabe ventilatorja

Električni varčni radiatorji Adax Neo delujejo na osnovi principa naravnega kroženja zraka, brez ventilatorja. Varčni radiatorji z majhno porabo in ugodno ceno so moderno zasnovani, delujejo povsem tiho, predstavljajo pa ekonomično in enostavno rešitev na področju ogrevanja. Namestitev električnega varčnega radiatorja v vaš dom je povsem preprosta, pritrdimo ga lahko namreč tudi na steno. Električni radiatorji so ne le varčni, temveč tudi sestavljeni iz kakovostnih komponent, zaradi česar imajo dolgo življenjsko dobo.

električni radiatorji

Varčni električni radiatorji z brezhibnim delovanjem

Varčni električni radiatorji imajo tudi termostat, ki vsako minuto meri temperaturo prostora. Varčni radiatorji prilagodijo svoje delovanje s povečanjem ali zmanjšanjem gretja, zato zmanjšujejo porabo električne energije. Za vse informacije o ceni varčnih električnih radiatorjev smo vam na voljo v podjetju Atlas Trading, kjer vam bomo znali odgovoriti na praktično vsako zastavljeno vprašanje o uporabi varčnega radiatorja Adax Neo. Vabljeni k obisku.

Nudimo tudi veliko kakovostnih toplotnih črpalk! Več tukaj:https://www.vsi.si/atlas-trading/toplotne-crpalke-za-sanitarno-vodo