Monterji klimatskih naprav poskrbijo za pravilno delovanje klimatske naprave

Monterji klimatskih naprav vam lahko pred nakupom svetujejo oziroma opravijo brezplačno svetovanje na vašem domu. Glede na vaše želje in zahteve ter glede na razpoložljive prostorske možnosti vam bodo monterji klimatskih naprav svetovali in ponudili najboljšo rešitev. Prav tako pa bodo poskrbeli, da bo montaža klimatske naprave ustrezna in prav takšno bo tudi delovanje klimatske naprave. Cene klimatskih naprav so različne, odvisne so od proizvajalca, moči naprave in še nekaterih drugih dejavnikov. Če se odločite za nakup klime pri nas, smo prepričani, da bo to pameten nakup. Ukvarjamo se s prodajo naprav proizvajalca Gree, ki je največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Najboljša klimatska naprava vam bo še dolgo dobro služila, kakovost pa potrjujemo s kar pet letno garancijo. V našem podjetju so zaposleni izkušeni monterji naprav, ki bodo poskrbeli za ustrezno montažo in brezhibno delovanje klimatske naprave.


prenosne klime

Energijsko učinkoviti hladilni in ogrevalni sistemi

Podjetje Atlas Trading d. o. o. je eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih hladilnih in ogrevalnih sistemov. Pri svojem delu smo usmerjeni v prihodnost, sledimo aktualnim trendom in iščemo rešitve izven ustaljenih okvirjev. Svojim strankam se brez težav prilagodimo in vedno poskušamo uresničiti vaše želje in zahteve. V zadnjem času se usmerjamo v razvoj programa učinkovite rabe energije, zato vam ponujamo najboljše hladilne sisteme oziroma najboljše klimatske naprave in ponujamo celovite rešitve na visoki kakovostni ravni. Pri nas so zaposleni samo najbolj izkušeni monterji klimatskih naprav, ki svoje znanje vsak dan znova izpopolnjujejo. Brez težav vam lahko zato monterji klimatskih naprav svetujejo, kjer je najboljši prostor za postavitev naprave ter vas prav tako opozorijo na morebitne nevšečnosti ali težave. Smo zastopnik najpomembnejših globalnih proizvajalcev strojne opreme za učinkovito ogrevanje in ohlajanje, zato vam lahko ponudimo le najboljše naprave. Cene klimatskih naprav so pri nas konkurenčne, preverite pa jih lahko tako, da nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo.

Prodaja klimatskih naprav Glee iz dneva v dan narašča

Klimatske naprave Gree spadajo med najboljše klimatske naprave, ki jih odlikuje visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodoben dizajn, izredno tiho delovanje in možnost nadzora na dalja preko mobilnega telefona s pomočjo WiFi modula. Delovanje naprave bo brezhibno, to vam lahko potrdimo tudi tako, da vam ponudimo kar pet letno garancijo. Kot smo že omenili, je Gree največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Letno proizvedejo preko 60 milijonov kompletov klimatskih naprav za domačo uporabo in 5,5 milijonov kompletov komercialnih sistemov. Gree nudi široko paleto produktov za velike sisteme, specializirane naprave za profesionalne namene, zmogljive in izredno učinkovite hišne naprave ter tudi razvlažilce in čistilce zraka.

Sodobne klimatske naprave Gree so najboljša rešitev za vaš dom

Sodobne klimatske naprave proizvajalca Gree se lahko pohvalijo predvsem z odlično sposobnostjo ogrevanja prostorov, delovanje naprave je brezhibno in učinkovito tudi pri nizkih temperaturah itd. Brez zadržkov lahko rečemo, da so to ene najboljših klimatskih naprav na svetu, njihova prodaja pa iz dneva v dan narašča. Prodaja klimatskih naprav je pri nas le del storitev, saj vam ponujamo več kot le klime, ponujamo vam celovite rešitve za varčno ogrevanje in ohlajanje vašega doma.

Ustrezna montaža pripomore k boljšemu delovanju klimatske naprave

Prodaja klimatskih naprav vključuje tudi montažo, ki jo opravijo izkušeni monterji naprav. Pri tem vam naši monterji svetujejo pri izbiri lokacije za montažo. Primerna lokacija je zelo pomembna, saj lahko na tak način zagotovite nižjo porabo energije, lahko si zagotovite boljše udobje bivanja in znižate stroške vaše investicije. Če vas zanimajo cene naprav, vas vabimo, da nas obiščete na sedežu našega podjetja ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo.

VEČ O NAJBOLJŠIH KLIMATSKIH NAPRAVAH SI PREBERITE TUKAJ!

klimatske naprave