Klimatska naprava z montažo - zagotovljeno učinkovito delovanje

Klimatska naprava za hlajenje izboljša kvaliteto bivanja v prostorih zlasti v vročih poletnih mesecih. Zagotovo bo v prihajajočih dneh marsikoga zamikal nakup klimatske naprave z montažo, saj si je brez njih danes kar težko predstavljati udobje v bivalnem prostoru. Katera je najboljša je vprašanje, ki si ga kupci zastavijo najprej. Morda nam bo še najboljši odgovor dalo dejstvo, da je vsaka tretja klima na svetu Gree - gre za podjetje s sedežem v mestu Zhuhai (Kitajska) in proizvodnjo v 9 tovarnah po vsem svetu, s preko 80.000 zaposlenimi, več kot 5.000 razvojnih inženirjev in kot lastnik preko 6.000 registriranih patentov, ki je največji in najmočnejši specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Njihovo delovanje je učinkovito, prodaja podjetja pa zelo uspešna. Uporabnikom je na voljo serija naprednih klimatskih naprav za domačo uporabo, ki jih poleg učinkovitega delovanja odlikujejo visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobna oblika, tiho delovanje in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo WiFi modula.

klimatske naprave za hlajenje

Pestra izbira stilsko dovršenih in zmogljivih klimatskih naprav z montažo

Klimatske naprave z montažo Gree U-Crown, Gree Hansol in Gree Lomo so vse produkt napredne tehnologije z zanesljivim načinom delovanja. Namenjene so domači uporabi, uporabniku nudijo maksimalno prilagodljivost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev. Gree Lomo klimatska naprava za hlajenje je elegantnega videza, stilsko oblikovana notranja enota pa ima tudi skriti LED displej, ki se osvetli le med delovanjem. Ob nakupu je bodočemu uporabniku zagotovljenih kar 5 let garancije, s katero je potrjena zanesljivost delovanja. Najboljše pri vsem tem je, da jo uvrščamo v energijski razred A++/A+. V naši prodaji klimatskih naprav sicer najdete tudi druge modele.

Celovite rešitve na voljo po dostopni ceni

Vse poletje iščemo čim boljše možnosti ohladitve v čim hitrejšem času. Praktično si vožnje v avtu brez klime ne znamo več predstavljati in podobno je v bivalnih objektih. Ko rezerviramo dopust v apartmajih, iščemo tiste, ki imajo na voljo klimo. Klimatske naprave so med vsemi načini ohlajevanja najbolj priljubljene, ker ponujajo celovito in cenovno ugodno rešitev. Redkeje se ljudje odločajo za prenosne klime, ki niso tako učinkovite, res pa je, da jih lahko prenesemo v kateri koli prostor želimo, klimatske naprave z montažo pa so fiksne. Eden ključnih pogojev za ustvarjanje prijetne bivalne klime v prostoru v vročih poletnih mesecih je optimalno delovanje klimatske naprave, s pomočjo katere lahko prostor ohladimo še preden se vrnemo domov iz službe. Ni skrivnost, da dolgi poletni dnevi prinašajo tudi zelo visoke temperature, zaradi katerih svojega dela v prostorih z neustrezno temperaturo težko svoje delo opravimo kakovostno. Ena izmed boljših rešitev za produktivnost v domači pisarni poleti je nakup klimatske naprave z montažo.

prodaja klimatskih naprav,

GREE HANSOL KLIMATSKE NAPRAVE

Širok nabor različnih modelov na enem mestu

Zmogljive klimatske naprave je mogoče uporabiti kar na dva načina - za ohlajevanje in ogrevanje prostorov. Način delovanja prispeva k možnosti varčevanja s prostorom, saj sistemi ne potrebujejo veliko prostora za namestitev. Prav tako so povsem odveč skrbi, da bo sistem skazil videz prostora - proizvajalci namreč poskrbijo tudi za dizajn, ki se poda v vsak prostor in zato ni moteč. Blagovne znamke klimatskih naprav z montažo, ki so vam na voljo v podjetju Atlas Trading, bodo zadovoljile potrebe še tako zahtevnih uporabnikov, ki od klime pričakujejo ogromno. Smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov oziroma v prihodnost zazrto družinsko podjetje, znano po inovativnosti in iskanju rešitev izven ustaljenih okvirjev.