Električni radiator za ogrevanje po ugodni ceni: varčni radiatorji z majhno porabo

Električni radiator Adax Neo je norveški električni radiator s stilom in je eden najbolj varčnih radiatorjev na trgu. Adax Neo linija vrhunsko in stilsko oblikovanih električnih radiatorjev za ogrevanje porabi malo energije, cena električnega radiatorja pa je v našem podjetju zelo ugodna. Če se odločite za nakup električnega radiatorja Adax Neo, ne boste dobili samo navaden radiator, temveč estetsko dovršen element, ki bo vašemu domu dal novo dimenzijo. Moderno in elegantno oblikovan dizajn se bo odlično podal v vsak ambient, izbira barv pa vam omogoča, da ga povsem prilagodite svojemu prostoru. Izbirate lahko med nevtralno belo, srebrno, črno in energično rdečo barvo. Velik poudarek pri omenjenih električnih radiatorjih je namenjen ekološki zasnovi in dizajnu, uporabi v obnovljivih, recikliranih in biorazgradljivih materialih ter predvsem prihranku pri porabi energije za ogrevanje. Obiščite nas in si oglejte ta električni radiator, ki vas bo pustil brez besed.

električni radiatorji

PREBERITE SI VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH

Varčni električni radiatorji po vaši meri


Električni radiator bo zadostil vsem potrebam ogrevanja. Gre za tehnično dovršen radiator, ki je opremljen z velikim LED zaslonom, ki omogoča enostavno odčitavanje in prikaz temperature. Ima serijsko vgrajen elektronski termostat z dnevnim in nočnim programom zmanjševanja temperature. Ob učinkoviti uporabi omogoča prihranek kar do 20 % porabe električne energije. So, torej, zelo varčni električni radiatorji. Njegove napredne funkcije omogočajo, da pri najmanjši spremembi temperature prilagodi delovanje s povečanje ali zmanjšanjem gretja. Adex Neo radiatorji omogočajo veliko učinkovitost gretja in majhno izgubo električne energije. Električni radiator predstavlja odlično rešitev za ogrevanje, saj z majhno porabo elektrike pripomore k nižjim stroškom ogrevanja.

električni radiatorji


Ugodna cena električnega radiatorja za ogrevanje


Estetsko dovršen in tehnično izpopolnjen električni radiator je pri nas dostopen po zelo ugodni ceni. Vabimo vas, da nas obiščete in se sami prepričate, da gre za vrhunski varčni radiator, ki z majhno porabo pripomore k nižjim stroškom ogrevanja.