Poceni klime, ki premagajo topla poletja in mrzle zime


V dobi podnebnih sprememb in toplotnega segrevanja si brez dobrih klimatskih naprav življenje že težko predstavljamo. Dobra novica za vse tiste, ki bi radi prišli do poceni klime, je, da jih imamo pri nas kar precej, cene naših klimatskih naprav pa so konkurenčne in prijazne tudi do vaših denarnic.


cene klimatskih napravCene klima naprav


KAKO IZBRATI PRIMERNO LOKACIJO ZA NAMESTITEV KLIME?

Poceni klime, ki zagotavljajo tudi kakovost


Preverite naš cenik klima naprav in pobrskajte za ceno izbrane klima naprave, mi pa vam obljubljamo, da vas ne bodo navdušile le cene klimatskih naprav, temveč tudi cenik montaže naših klimatskih naprav. Izbirate namreč lahko med različnimi modeli različnih proizvajalcev klimatskih naprav, med katerimi je resnično veliko ugodnih cen klimatskih naprav in poceni klim. Zastopamo namreč vodilne proizvajalce opreme za ogrevanje in ohlajanje, med katerimi naj omenimo proizvajalce Thermia, Vesttherm, MuoviTech, Adax, Thermor, Heller in Danfoss. Poleg tega bi vas še posebej radi opozorili na napredne klimatske naprave GREE serije za domačo uporabo. Odlikuje jih visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobna oblika, tiho delovanje in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo WiFi modula.


Kakovost potrjujemo s kar pet let garancije, tudi v omenjeni seriji pa boste zlahka našli ugodne cene klimatskih naprav in mogoče tudi vašo sanjsko poceni klimo. In še to: vsaka tretja klima na svetu je GREE.

VEČ O TOPLOTNI ČRPALKI ZRAK VODA


Po poceni klime še danes


Ne zamudite torej naših ugodnih cen klimatskih naprav in se za nakup svoje poceni klime odločite čim prej. Najdete nas v obrtni coni Arclin v Vojniku pri Celju, in sicer tako da z avtoceste zavijete na izvozu Celje Center, nato na semaforju zavijete desno (regionalna cesta proti Mariboru), nadaljujete po glavni cesti približno štiri kilometre in na prvem semaforju (pri avtohiši Čepin) zavijete desno. Zagotavljamo vam, da vam bodo naši prijazni prodajalci pomagali izbrati najboljšo poceni klimo, ki bo ustrezala vsem vašim potrebam in željam.