Prenosna klimatska naprava - ali poznate prednosti tovrstne klimatske naprave?

Prenosna klimatska napravaPrenosna klimatska naprava nam omogoča, da jo premikamo po prostoru, prav tako pa jo lahko prestavimo iz prostora v prostor. Takšne naprave vam nudimo tudi v podjetju Atlas Trading - smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. Naša velika prednost je prilagodljivost željam in zahtevam naših odjemalcev, prav tako pa hitro in učinkovito pridobivamo novo znanje in osvajamo inovativne tehnologije. Vas zanima nakup klimatske naprave? Vabimo vas k pregledu pestre ponudbe, ki jo najdete na naši spletni strani. Ponudba vključuje tudi prenosno klimatsko napravo. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo. Vse, kar morate storiti je, da nas kontaktirate, mi pa vam bomo kmalu odgovorili! Na voljo so tudi klimatske naprave s toplotno črpalko.

Klimatske naprave

Klimatske naprave nam omogočajo udobno bivanje. V podjetju Atlas Trading vam nudimo napredne naprave Gree - serije za domačo uporabo. Odlikuje jih visoka energijska učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobna oblika, tiho delovanje in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo WiFi modula. Kakovost klimatske naprave potrjujemo s kar 5-letno garancijo. Vas zanimajo tudi prenosne klimatske napravein klima naprave v Celju? Ste na pravem mestu!


SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKEPrenosna klimatska naprava in ostala ponudbaklimatska naprava

Prenosna klimatska naprava predstavlja del naše ponudbe. Za vas smo pripravili tudi kvalitetne in cenovno dostopne toplotne črpalke, zato nikar ne spreglejte celotne ponudbe! Na voljo vam je tudi mini prenosna klimatska naprava. Ob morebitni potrebi po dodatnih informacijah v povezavi s prenosno klimatsko napravo smo vam na voljo! V podjetju Atlas Trading se vedno veselimo zadovoljstva naših strank. Preverite tudi toplotne črpalke:http://www.atlas-trading.si/toplotne-crpalke-za-ogrevanje-prostorov