Koristni nasveti monterjev klimatskih naprav

Naši monterji klimatskih naprav vam pred nakupom klime z montažo omogočajo brezplačno svetovanje na vašem domu. Na podlagi vaših želja se z monterji klimatskih naprav dogovorimo za brezplačen ogled bivalnih prostorov in vam svetujemo najboljšo rešitev glede pritrditve klime z montažo. Omogočamo vam montažo klimatske naprave v Ljubljani, cenik montaže klimatske naprave pa vam pošljemo glede na povpraševanje.

Montaža klimatske naprave


Najboljša lokacija za pritrditev klime z montažo

Klimatska napravaPravilna izbira lokacije klime z montažo je izredno pomembna odločitev, ki jo morate sprejeti še pred nakupom. Izkušeni monterji klimatskih naprav vam bodo znali pomagati pri izbiri lokacije. Tukaj pa navajamo še nekaj nasvetov naših monterjev klimatskih naprav, ki jih morate upoštevati za dobro izbrano pozicijo klime z montažo. S pravilno izbiro lokacije klimatske naprave z montažo boste zagotovili nižjo porabo energije, boljše udobje bivanja v krajšem času in nižje stroške investicije. Monterji klimatskih naprav svetujejo, da je vedno bolje najprej ohladiti najbolj vroč prostor, saj bo potem tudi bivanje v ostalih prostorih bolj udobno. Hodnik ni vedno najboljša izbira za montažo oz. je pritrditev klimatske naprave z montažo na hodniku le v redkih primerih ustrezna. Cenik montaže klimatske naprave vam pošljemo po povpraševanju, nudimo pa vam montažo klimatske naprave v Ljubljani.

Dobre in slabe lokacije po mnenju monterjev klimatskih naprav

Monterji klimatskih naprav svetujejo, da je v primeru podolgovatega prostora boljša postavitev na krajši zid in izpih po dolžini. Ravno tako klimatsko napravo pritrdite kjer gibanje zraka ne ovira njeno delovanje. Kadar pričvrstimo klimatsko napravo z montažo nad oknom je priporočljivo okno zasenčiti. Po napotkih monterjev klimatskih naprav moramo izbrati mesto, kjer pretok zraka ne bo oviran. Klimatska naprava tudi ne sodi na podstrešje, ravno tako pa ne sme biti blizu virom toplote ali neprijetnih vonjav. Tudi za zunanjo enoto klime z montažo je izredno pomembno, da ima dovolj velik pretok zraka in da se izpihan zrak ne zaletava v oviro.

VEČ O MONTAŽI KLIMATSKIH NAPRAV