Lepe kuhinje – vse od načrtovanja s programom za izris kuhinj, do izdelave

Lepe kuhinje v ponudbi vas lahko zmedejo. Zakaj? Ker ne boste vedeli, za katero bi se odločili. Bi radi imeli lepo kuhinjo, ki se bo popolnoma prilegala vašim željam in praktičnim potrebam prostora kamor jo boste postavili? Potem vam svetujemo uporabo programa za izris kuhinje v podjetju GA+kuhinje, ki vam bo omogočil računalniško načrtovanje kvalitetne in lepe kuhinje po naročilu, do zadnje potankosti! Naši strokovnjaki, vam bodo pri načrtovanju kuhinje pomagali in vam z veseljem svetovali.

Dobro je, da preden se za izdelavo kuhinje odločite, malce razmislite kaj vse bi želeli vanjo umestiti, kaj vam v sedanji ni všeč ali morda celo ne potrebujete, v grobem si skicirajte kakšna naj bi bila postavitev, o podrobnostih pa se boste odločili skupaj z nami in našo pomočjo. Načrtovanje lepe kuhinje še nikoli ni bilo tako enostavno, saj lahko s pomočjo programa za izris, preizkusite različne elemente in možnosti postavitve opreme ter na ta način izberete najprimernejšo in najlepšo kuhinjo za svoj dom.

Načrtovanje lepe kuhinje s programom za izris

Do funkcionalne in lepe kuhinje s pomočjo programa za izris

Naše podjetje nudi napredno tehnologijo, torej računalniški program za izris in načrtovanje kuhinje. Izris kuhinjskega pohištva omogoča, da lahko stranke aktivno sodelujejo pri izdelavi in oblikovanju bivalnega prostora in ga naredijo čimbolj podobnega svojim idealnim predstavam. Program za izris omogoča direkten in realen vpogled v opremljeni kuhinjski oziroma bivalni prostor ter možnost spreminjanja vse dokler kupci niso popolnoma zadovoljni. Program za izris kuhinje strankam nudi neverjetno enostavno pot za preizkušanje različnih kombinacij oblik, barv, opreme in kuhinjskih elementov. Vabljeni v enega naših salonov, kjer vam bomo pomagali do kvalitetne in lepe kuhinje, ki jo boste z veseljem uporabljali.

S programom za izris kuhinj določite vse podrobnosti

Načrtovanje, izris in izdelava lepe kuhinje po meri

Napredni računalniški program za izris kuhinje, nudi marsikatero prednost. Z njim lahko vsaka ideja dobi realno obliko in je jasno predstavljiva. Morda nekdo želi vključiti v prostor nekaj posebnega, pa se z natančno predstavo izkaže, da izvedba ne bo najbolj praktična. Lahko pa se zgodi ravno obratno – stranka misli, da npr. določena postavitev kuhinje v njihovem stanovanju ne pride v poštev, pa se s pomočjo programa za izris kuhinj izkaže, da je ideja čisto izvedljiva. Načrtovanje kuhinje po meri se tako bistveno poenostavi in strankam nudi realen vpogled v njihov bodoči bivalni prostor, prav tako pa je izdelava kuhinj na ta način enostavnejša tudi za mizarstvo, saj ne prihaja do sprememb in popravkov kasneje, ko se dela že začnejo, ali celo bližajo koncu.

Program za izris kuhinj omogoča virtualno izdelavo lepe kuhinje, ki zajema vse podrobnosti, stranke se lahko odločijo o postavitvi kuhinjskih elementov in opreme, o osvetljavi, barvi, materialih in še marsičem. Izdelava kuhinje po naročilu je na ta način že v naprej načrtovana do potankosti in bo popolnoma odgovarjala željam strank. Računalniški izris kuhinje je idealen pripomoček za načrtovanje lepe kuhinje predvsem kar se tiče maksimalnega izkoristka razpoložljivega prostora, saj omogoča, da odvisno od oblike in velikosti prostora izbiro najboljše razporeditve elementov in določanje razdalj med njimi. S tem je zagotovljena maksimalna funkcionalnost in zračnost, hkrati pa ohrani lepa kuhinja z dovršenimi estetskimi elementi.

Program za izris kuhinj

Računalniški prikaz vaše nove lepe kuhinje

Napredni računalniški program za izris prostorov vam bo omogočil izdelavo vrsto kuhinje po vaši želji. Kuhinja ima namreč lahko kuhinjski otok, ki ga sestavlja skupina elementov ali posamezni prostostoječi element. Navadno takšna vrsta zahteva več prostora, njena prednost pa je določanje višine otoka, saj je le-ta ločen od preostalega delovnega kuhinjskega niza. Tudi lepe kuhinje s prostimi elementi so lahko zelo praktične, saj njihovo prednost predstavlja izjemna fleksibilnost. Da bo izdelava kuhinje po vaši meri čimbolj odgovarjala vašim željam, se posvetujte z oblikovalci iz našega podjetja z njimi izdelajte računalniški izris kuhinje!

ODPRODAJA EKSPONATOV