Pošlji povpraševanje

3D izris je pripomoček, ki bo vam in izvajalcu del pomagal ustvariti natanko takšen načrt za kuhinjo, kot si ga želite. S pomočjo računalniškega programa, ki mu pravimo 3D izris, je vizualizacija kuhinje v hiši ali stanovanju lažja saj omogoča nazoren prikaz, kako naj bi bili prostori videti ko bodo dela zaključena. Več časa ki ga boste vložili v 3D vizualizacijo kuhinje, manj ga bo izvajalec porabil za izvedbo. Tako kot stranki, je tudi strokovnjaku lažje če je risanje načrta za kuhinjo podrobno in vsebuje vse podatke kateri so potrebni. Ko se skupaj lotimo dela, se vsaki stranki posvetimo individualno; domovi so namreč različni, ni jih mogoče opremljati po ustaljenem vzorcu, vsakdo pa ima svoje želje in predstave kako naj bi načrt za kuhinjo izgledal.

Postavitev elementov je pomembna in mora nuditi maksimalno gibljivost po prostoru, prav tako pa je s pomočjo 3D izrisa dobro pogledati kako se v vanj podajo določene barve in odtenki. V zadnjih letih se je v družbi črne vrnila bela barva, ki je dolgo časa veljala za pusto, saj so se je ljudje naveličali. Generacije so se zamenjale in spet je bela postala aktualna zato jo nemalo kdo vključi v načrt za kuhinjo ter se kasneje tudi odloči zanjo. Prav tako je vizualizacija kuhinje zelo dragocena če na razpolago nimate velikega prostora, saj lahko risanje načrta za kuhinjo ponavljate in ga prilagajate dokler ne boste zadovoljni.

3D izris kuhinje3D načrt kuhinje

V načrt za kuhinjo lahko vključite tudi ostale povezane prostore

3D vizualizacija kuhinje je zelo uporabna tudi, če želite z njo povezati ostale prostore v stanovanju, kot sta recimo jedilnica ali dnevna soba saj vam bo dala točno predstavo. Če je vaša želja odprta in svetla kuhinja, jo bodo nežni toni in čiste, enostavne linije še povečali, barvo pa ji lahko navdihnete z dodatki, ki so velikokrat prav dobrodošli. Včasih je dovolj že živahna preproga, ki bo videz prostora popolnoma spremenila in poživila. S pomočjo 3D izrisa bo vizualizacija kuhinje enostavna, odločitev pa bo nedvomno lažja.

Trendi se skozi obdobja spreminjajo ter prilagajajo potrošnikom, ves čas pa v kuhinji igra glavno vlogo miza s pripadajočimi stoli kjer se ljudje največ zadržujejo. Prav zaradi tega jo je tudi pri risanju načrta za kuhinjo potrebno vključiti v prostor tako, da nudi udobje in ni utesnjena ali stisnjena v kot. Veliko vlogo pri načrtovanju in 3D vizualizaciji kuhinje igrajo vsi priključki, ki so potrebni oz. nujni, zato morajo biti podatki ki se vnesejo v program za 3D izris točni in brez napak. Šele kasneje se lahko igrate z elementi. Pri risanju načrta za kuhinjo je mogoče vključiti različne variante in preizkusiti kako bi v prostor pristajal kuhinjski otok ali polotok, kako bi bila videti L kuhinja, ali kako bi izgledali elementi razporejeni v nizu… Možnosti pri 3D izrisu so neomejene in preizkušajte jih dokler ne boste popolnoma zadovoljni.

Prijavite se za brezplačni 3D izirs kuhinje na naši strani že danes!

Vizualizacija kuhinje vam odpre vse možnosti. Preizkusite jih!

Ko se boste lotili 3D vizualizacije kuhinje, si vzemite dovolj časa in pomislite na vse podrobnosti. Če ste visoki, si prilagodite višino pultov in to upoštevajte že pri risanju načrta za kuhinjo. Zelo dobro je kuhinjske pulte, če jih je več, postaviti skupaj ter z visokimi elementi zaključevati niz.  Prav tako ne pozabite na globino pultov. Tudi višina visečih elementov je podatek pri katerem se ustavite, da boste našli kar najboljšo rešitev. V prostorih majhnih dimenzij lahko z globino elementov prihranite precej prostora, vendar naj bo načrt za kuhinjo še vedno takšen, da vam bo ta dobro služila in vas ne bo omejevala. S pomočjo 3D izrisa boste dosegli optimalno uporabnost prostora in opremo prilagodili vam in potrebam vaših bližnjih.