Pošlji povpraševanje

Izris kuhinje vam olajša izbiro elementov in aparatov, ki tvorijo celoto

V podjetju Ga kuhinje vam nudimo računalniški izris kuhinje, ki vam je lahko v veliko pomoč pri izbiri posameznih pohištvenih elementov in gospodinjskih aparatov. Pri načrtovanju kuhinjskega prostora je potrebno upoštevati veliko dejavnikov. 3d program za risanje kuhinj zahteva za optimalni rezultat, veliko podatkov. Poleg velikosti oziroma mer prostora, je potrebno vnesti tudi razporeditev električnih in vodovodnih inštalacij ter lego stavbnega pohištva. Na podlagi vseh vnesenih parametrov lahko naredimo natančen izris z vsemi želenimi elementi v postavitvi, ki vaš prostor maksimalno izkoristijo. Postavitve, med katerimi lahko izbirate so: enovrstne, dvovrstne, v obliki črke U, z otokom ter kotne kuhinje.

Kotna kuhinja

3d izris kuhinje je možno narediti v naših salonih ali na vašem domu

Izris kuhinje lahko naredimo v naših razstavno prodajnih salonih ali pri vas  doma. Najprej morate izpolniti obrazec, ki ga najdete na naši spletni strani. Poleg vnosa vaših kontaktnih podatkov, morate izbrati tudi mesto opravljanja izrisa. V primeru, da se odločite za 3d izris kuhinje v našem salonu, imate na izbiro več različnih lokacij. Naši razstavno prodajni saloni se nahajajo v: BTC Ljubljana, Novo Mesto BTC, Levec, Maribor in Kranj. Po prejetem spletnem obrazcu, ki ste ga izpolnili, vas pokličemo in se dogovorimo za ustrezen termin. S seboj v salon morate prinesti načrt oziroma mere vašega kuhinjskega prostora. Če pa se odločite za izris na vašem domu, vas obišče naš terenski strokovnjak, ki opravi natančne meritve prostora. Po pridobitvi vseh potrebnih podatkov, vas obišče svetovalec in skupaj naredite 3d izris. Ko vam izris ustreza, se prične z naročanjem tipskega oziroma kuhinjskega pohištva po meri. V najkrajšem možnem času vam ga dostavimo in zmontiramo. Naša strokovna montaža kuhinjskih elementov je končana v enem samem dnevu.

Preverite več o naši ponudbi kuhinj.

Z izrisom kuhinje lahko preizkusite različne postavitve elementov kot je kotna, dvovrstna

Kotne kuhinje so zelo pogosta izbira postavitve. Za njih se lahko odločite, če imate majhen ali velik kuhinjski prostor ali celo mansardno stanovanje. Daljši krak je pri kotni postavitvi običajno nameščen ob steno, krajši krak pa se lahko nadaljuje na sosednji steni ali pa stoji samostojno. Tako lahko površino izkoristite za jedilni prostor, ki celo nadomesti klasično mizo. Kotne kuhinje imajo specifičen pohištveni element, ki omogoča izkoristek prostora v kotu s čemer pridobite veliko odlagalne površine. Poleg kotne postavitve, je v zadnjem času zelo priljubljena tudi postavitev z otokom. Za kuhinjo z otokom morate imeti na razpolago velik prostor, saj mora biti otok primerne velikosti, kljub tem pa ne sme ovirati vašega gibanja v prostoru. Otok je lahko zelo funkcionalen pohištveni element, saj dopušča vgradnjo raznih gospodinjskih aparatov kot so kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj pa tudi pomivalno korito. Poleg tega se lahko vanj vgradijo omarice, predali ali police in tako nudijo dodaten prostor za shranjevanje, ki ga v kuhinjskem prostoru ni nikoli preveč. Postavitev v obliki črke U tudi zahteva veliko prostora, nudi pa odličen izkoristek razpoložljive površine. Takšna postavitev je zelo funkcionalna. Dvovrstna postavitev vam nudi veliko delovne površine, kuhinjski elementi so postavljeni ob steni, ki sta si vzporedni. Enovrstna postavitev pa je primerna za majhne prostore, elementi so nameščeni ob eno steno.

Moderna kuhinja

Izris kuhinje naredijo naši svetovalci, ki vam poleg nasvetov nudijo tudi kakšne ideje

Ko se odločate za nakup novega kuhinjskega pohištva, morate zadevo dobro premisliti, saj se takšna investicija ne izvaja ravno vsakih nekaj let. V veliko pomoč vam je računalniški 3d izris, ki vam ga naredimo v našem podjetju Ga kuhinje brezplačno. Z njim dobite vizualno podobo kuhinjskega prostora, ki jo lahko spreminjate in prilagajate dokler z izgledom niste povsem zadovoljni. Dodatno pomoč pa vam nudijo naši strokovno izobraženi svetovalci, ki imajo številne nasvete in ideje za kuhinje. V naših razstavno prodajnih salonih si lahko ogledate veliko razstavnih eksponatov, ki jih lahko tudi preizkusite in se prepričate o kvaliteti. Poleg razstavljenega tipskega pohištva, nudimo tudi izdelavo pohištva po meri. Tako dobite kuhinjsko pohištvo, ki se optimalno prilega prostoru in ki je najbolj funkcionalno.