Kuhinje z otokom za amaterske in profesionalne kuharje


Kuhinje z otokom na sredini so kuhinje prihodnosti, saj omogočajo veliko prostornost. Moderni trendi bivanja se vse bolj nagibajo h kakovosti in udobju, zato so kuhinje z otokom idealna rešitev. Kuhinjski otok vam namreč omogoči občutno večje delovne površine, saj lahko izkoristite prostor v sredini kuhinje. Le v primeru, če imate majhno kuhinjo, kuhinjski otok ni primeren, saj bi lahko prišlo do oviranega gibanja. Pri srednjih ali večjih velikostih prostorov pa so kuhinje z otokom pametna odločitev. Moderne kuhinje z otokom si tako izbirajo strastni amaterski in profesionalni kuharji, ki vedno potrebujejo nekaj dodatnega prostora v kuhinji. Za njih je kuhinjski otok nepogrešljiva oprema sodobne kuhinje. Naše moderne kuhinje slovijo zaradi visoke kvalitete in pozornosti, ki jo izdelovalci usmerjajo k podrobnostim. Zelo je pomembno, da je moderna kuhinja uporabniku prijazna in da je poskrbljeno za vse, torej tudi za najmanjše potrebe. Posebej dober posel lahko sklenete v primeru, če kupite kuhinjo iz našega programa odprodaje kuhinj. Takrat lahko namreč res vrhunski proizvod dobite po zelo ugodnih cenah.

Moderne kuhinje z otokom

Razlogi zakaj se odločiti za kuhinje z otokom so različni. Med najbolj odločilnimi je prav gotovo dodatna delovna površina. Za nekatere kuhinjski otok predtavlja tudi površino za druženje, saj na eni strani enostavno uredite bar pult kjer bo sedel vaš sogovornik, na drugi strani pa bez ovir kuhate v družbi. Prav tako lahko s kuhinjskim otokom optimizirate gibanje po kuhinji. Tako imate lahko na eni strani umivalnik, za seboj pa štedilnik ipd. Tako se izognete premikanju po celotni kuhinji iz enega konca na drugega, samo zato, da bi odložili umazano posodo.


Kuhinje z otokom so velika pridobitev delovne površine

Moderna kuhinja z otokom pomeni to, da v osrednjem prostoru kuhinje, ki je bil tradicionalno prazen, postavimo elemente z delovnim pultom oziroma omaricami, v katerih lahko shranjujemo najrazličnejše stvari, ki jih v kuhinji potrebujemo. V moderni kuhinji prepogosto zmanjkuje prostora, zato je kuhinja z otokom idealna rešitev za to težavo. Kuhinjski otok namreč omogoči, da bo prostorska stiska v vaši kuhinji le še zaprašen spomin. Preverite kuhinjske otoke v naši odprodaji kuhinj! Obiščite nas tudi na naši spletni strani.

moderne kuhinje z otokomkuhinjski otok


Moderne kuhinje z otokom postajajo vse bolj priljubljene

Tudi tisti, ki niso prav strastni kuharji, se odločajo za moderne kuhinje z otokom, ki so eden najnovejših modnih trendov. Kuhinja z otokom namreč omogoči veliko prostora in tega prav zares v vsaki hiši ni nikoli preveč. Če si tudi vi želite moderne kuhinje z otokom, vas vljudno vabimo, da nas obiščete.