Pošlji povpraševanje

Program za izris kuhinje - sanjska kuhinja po vaših željah

Podjetje GA+ kuhinje je specializirano za prodajo kuhinj, obenem pa smo edini v Sloveniji, ki nudimo program za izris kuhinje - 3d izris vaše sanjske kuhinje. V programu za izris kuhinje lahko oblikujete kuhinjo po vaših željah ter se naročite na 3d izris kuhinje v eni od trgovin GA+ kuhinje ali pa vam izris kuhinje sestavimo na domu. V vsakem primero kvalitetno in hitro do kuhinje po vaših željah. Seveda pa lahko izbirate tudi med že narejenimi kuhinjami, ki si jih lahko ogledate na spletu in v naših salonih. Pri izbiri kuhinje je pomembno, da je funkcionalna, saj mora biti to prostor, kjer se počutmo sproščeno in domače. Za več informacij smo na voljo preko telefona in emaila.


Izris kuhinjeProgram za 3d izris moderne kuhinje


Program za izris kuhinje - kako deluje?

Program za izris kuhinje je edinstvena storitev v Sloveniji. Na spletni strani GA+ kuhinj izpolnete obrazec za 3d izris kuhinje Nolte, po katerem prejmete 100% neobvezujoč klic, ki vodi do termina za 3d izris kuhinje na domu ali v prodajnih prostorih GA,  strokovnega svetovanja in informacij. V programu za načrtovanje kuhinj lahko sami oblikujete kuhinjo po svojih željah, potem pa se naročite na 3d izris kuhinje v eni od naših trgovin, kjer vam naši zaposleni sestavijo kuhinjo po vaših željah. V GA+ kuhinjah zagotavljamo celovito storitev po meri, 3d izris kuhinje Nolte pa lahko opravimo tudi na vašem domu. Izris kuhinje v našem programu je popolnoma brezplačen. En klik ste oddaljeni od vaše sanjske kuhinje. Obiščite našo spletno stran.

Izris kuhinje v programu - funkcionalnost je na prvem mestu

V kolikor se boste odločili, da boste narisali kuhinjo v našem programu je pomembno, da se zavedate, da je funkcionalnost kuhinje na prvem mestu, obenem pa mora biti to prostor, kjer se počutimo udobno in domače ter z veseljem ustvarjamo jedi zase in za najbližje. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o programu za 3d izris kuhinje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Sanjska kuhinja je doma v GA+ kuhinji.

NAROČITE IZRIS SVOJE SANJSKE KUHINJE ŠE DANES!