Pošlji povpraševanje

Kotne kuhinje za sodobne domove: nakup v Ljubljani ali drugih mestih


Kotne kuhinje po meri so zagotovo ena najpogostejših izbir, seveda pa so vam poleg kotnih postavitev na voljo še mnoge druge možnosti, npr. postavitev v obliki črke U, odlična ideja pa je tudi izvedba z otokom po meri, ki velja za še posebej sodobno, moderno. Ker ima postavitev vse prej kot zanemarljiv vpliv na prostor, je pomembno, da si vzamete čas za iskanje prave ideje po meri vašega doma oz. za razmislek o najustreznejši postavitvi. Temu pa naj sledi še poglobljen razmislek o najprimernejših materialih, barvah, detajlih itn. Opremo boste najverjetneje uporabljali še vrsto let, zato je pomembno, da poskrbite za prilagoditve po meri in da se zanašate predvsem na svoje lastne ideje in okus. Čeprav se zdijo določene trendovske, sodobne ideje za opremljanje »na papirju« zelo zanimive, ni nujno, da gre za idejo po meri vašega doma. Za optimalen rezultat je torej zelo pomembna uporaba unikatnih idej po meri.  Saloni klasične in sodobne kuhinje: Ljubljana, Maribor in druga mesta

V salonu GA+ kuhinje v Ljubljani se najde prava rešitev za vsak okus – ne glede na to, ali vas zanimajo klasične ali sodobne kuhinje. Ljubljana pa je le eden od krajev, kjer nas lahko obiščete. Poleg salona v Ljubljani so tu še saloni v Kranju, Mariboru, Novem mestu, Levcu in Slovenj Gradcu. Salona v Ljubljani ne bo pretirano težko najti, saj se nahaja v ljubljanskem BTC-ju (na naslovu Grška ulica 13, 1000 Ljubljana), natančne informacije o drugih lokacijah pa vas čakajo na naši spletni strani, kjer boste obenem našli še podatke o odpiralnih časih salona v Ljubljani in drugih salonov po Sloveniji.


Sodobne kotne kuhinje po meri – izvedba, s katero težko zgrešite

Kot smo omenili uvodoma, se stranke pogosto odločijo za kotne kuhinje. Kotna postavitev je minimalistična in odprta; ker so elementi pri kotni izvedbi postavljeni ob steno, ostane dovolj prostora za gibanje, postavitev jedilne mize itn., zato so sodobne kotne kuhinje pogosta rešitev za manjša stanovanja, kjer si težje privoščimo manj običajne postavitve. Čeprav se morda zdi, da so kotne izvedbe precej generične, imate v resnici pri kotnih postavitvah ogromno svobode, da podobo prostora prikrojite po svojih željah. To dosežete predvsem s premišljeno kombinacijo materialov, barv in načinov obdelave ličnic. Kotne postavitve so torej po eni strani klasične, vendar so lahko hkrati izjemno moderne, sodobne. Ker vam je v naših salonih v Ljubljani in drugih mestih na voljo brezplačno strokovno svetovanje, katerega del je realističen 3D-izris, personalizacija prostora ne bo težava – tako pri kotnih postavitvah kot pri drugih možnostih.


Uresničimo vse vaše ideje za kuhinje po meri – sodobne ali klasične

V naših salonih v Mariboru, Ljubljani, Kranju in drugih slovenskih krajih poskrbimo, da se vaše ideje za kuhinje po meri spremenijo v realnost – ne glede na to, ali vas zanimajo klasične, rustikalne ali sodobne kuhinje. Ljubljana, Novo mesto, Kranj, Maribor, Slovenj Gradec in Levec pa niso edina možnost. Če želite, vas namreč naši strokovnjaki obiščejo na domu. Najprej bodo natančno preučili vaše ideje in vam po potrebi svetovali (med drugim vam pomagajo pri izbiranju med kotnimi in drugimi postavitvami), nato bo poskrbljeno za natančne meritve, za katere morate v primeru načrtovanja v Ljubljani ali v izbranem salonu poskrbeti sami. Sledil pa bo še 3D-izris, ki omogoča, da preizkusite različne ideje za kuhinje po meri (npr. primerjavo klasične kotne kuhinje po meri in sodobne postavitve z otokom). Izris vam pomaga ugotoviti, katera je tista prava ideja in katere ideje niso najbolj posrečene. S pomočjo 3D-izrisa lahko med drugim poiščete najustreznejšo kombinacijo barv. Tudi pri izbiri barv morate biti previdni, da vas določeni sodobni trendi ne premamijo prehitro. Čeprav so elementi v živahnejših barvnih odtenkih nedvomno zelo zanimivi, se morate vprašati, ali ste prepričani, da vam bo ta barva všeč tudi po nekaj letih. Gre za povsem svežo idejo ali za barvo, ki vam je všeč že dlje? Običajno so »najvarnejša« izbira nekoliko bolj umirjeni toni, ki jih zlahka kombiniramo z različnimi barvami sten, mize, stolov itn. Seveda pa je odločitev na koncu vaša. Uresničimo namreč celo najdrznejše ideje. Možna je torej popolna prilagoditev po meri, zato bo oprema koncu resnično odraz vaših želja, naj bodo te malce bolj tradicionalne ali zelo sodobne, trendovske.Sodobne nemške kuhinje Noblessa – kotne in drugi modeli

Strankam želimo ponuditi resnično najboljšo kakovost, kar velja tako za klasične in rustikalne kot za moderne oziroma sodobne kuhinje. Ljubljana, Slovenj Gradec, Maribor, Levec, Kranj ali Novo mesto – ne glede na to, kateri salon obiščete, vas bo tam čakala vrhunska oprema, izdelana iz najkakovostnejših materialov. Osrednje mesto v naši ponudbi zasedajo sodobne nemške kuhinje Noblessa – kotne in druge postavitve. Gre za izjemno cenjeno nemško znamko oz. za nemškega proizvajalca, ki je znan po vrhunski notranji opremi. Nemško podjetje Noblessa deluje od leta 1996, zaradi kakovosti izdelkov pa se jim je uspelo v izredno kratkem času uveljaviti tako med nemškimi strankami kot med kupci onkraj nemških meja. Skrbno nadzorovana proizvodnja danes poteka v tovarnah v več nemških mestih. Uporabljeni materiali poskrbijo za nezgrešljivo nemško kakovost – za opremo, ki je trpežna, estetska, sodobna in izjemno enostavna za vzdrževanje.