Pošlji povpraševanje

Salon s pestro izbiro različnih dizajnov modernih kuhinj

Salon GA kuhinj vam je na voljo postavil raznolike modele modernih kuhinj s kuhinjskim otokom ali z drugačno funkcionalno postavitvijo posameznih elementov opreme. V kolikor se odločite za moderne kuhinje po naročilu vam najprej predstavimo z brezplačnim 3D izrisom, ki vam olajša predstavo končne postavitve kuhinjske opreme. V našem salonu kuhinj vam nudimo tudi kuhinjske aparate in ostalo belo tehniko ter ostalo opremo za jedilnice, utility-je in dnevne sobe. Če se torej odločate za prenovo ali adaptacijo kuhinje ali katerega drugega prostora, se le oglasite v našem salonu, kjer boste zagotovo našli kaj po svojem okusu.

Ponudba cenovno ugodnih kuhinj

V podjetju GA kuhinje vam nizke cene omogočajo, da si priskrbite sanjsko kuhinjo po meri. Vedno več ljudi se odloča za nakup prefinjene kuhinje z otokom, saj se je le ta izkazal za izjemno funkcionalen model moderne kuhinje. Otok vam namreč omogoča izjemno mobilnost v vaši moderni kuhinji ter hkrati v vaše stanovanje vnese pridih atraktivnega estetskega dizajna. Kuhinje z otokom lahko opremite z visoko kakovostnimi kuhinjskimi aparati, belo tehniko ali pa ga uporabljate kot dodatno delovno in shranjevalno površino.

Nudimo tudi dostavo in montažo kuhinj, jedilnih miz, atraktivnih kuhinjskih nap ter drugo opremo za kuhinjo, zato si oglejte našo pestro ponudbo na spletu že danes!

Moderne kuhinje z otokom po naročilu

Se lotevate prenove vaše kuhinje ali jo želite morda le renovirati? Potem ste na pravem mestu! Salon GA kuhinj hitro in ugodno poskrbi za izdelavo moderne kuhinje po naročilu v skladu z vašimi osebnimi željami in estetskimi preferencami. V našem salonu vam torej nudimo ugoden nakup moderne kuhinje po naročilu z vsemi ustreznimi funkcionalnimi aparati ter drugo željeno kuhinjsko opremo. Če se odločite za kuhinjski otok, vam posamezne meritve vselej prilagodimo specifičnim meritvam vašega stanovanjskega prostora ter vam s pomočjo 3D izrisa olajšamo vpogled v končno postavitev. Tako si boste lažje predstavljali kam postaviti masivno jedilno mizo, kako bo izgledal kuhinjska napa ter druga oprema za kuhinjo.

Uspešni projekti kuhinj z otokom izdelani po naročilu

Moderna kuhinja temnejših barv

Stranki sta si želeli moderno kuhinjo, ki ima otok prislonjen na steno. Sestavljena je iz temnih front na spodnjih omaricah in svetlejših front na zgornjih. Bela tehnika je sestavljena v enaki barvni kombinacijo (svetla – temna). Da celotna kuhinja ni preveč monotona poskrbijo z lesom obdane stranice in pult na otoku. Otok je dopolnjen še z napo industrijskega videza in temnejšim lesenim pultom manjše dimenzije.

Moderna bela kuhinja

Stranka si je želela elegantno svetlo kuhinjo zelo modernega videza in čistih linij. Končni rezultat je prečudovita kuhinja s svetlečimi belimi površinami oziroma frontami ter na videz lesenimi delovnimi površinami. Da kuhinja ne bi izgledala monotono se v srednjem delu zgornjih omaric in na t.i. bar delu pulta pojavlja masivni svetel les.

Celotna kuhinja je zasnovana minimalistično. Vsi predali in police so zaprti. Kuhinjo pa dopoljuje elegantna ura in moderni kovinski bar stoli.

Klasična kuhinja modernih potez

Stranka je osnovo svoje nove kuhinje že videla med eksponati predstavljenimi v salonu Ga+ kuhinje. Tako je kuhinja v celoti zasnovana po že izdelanemu bloku kuhinje. Kuhinja je seveda prilagojena damin meram, dodan pa je razkošen otok z veliko hrambene in delovne površine. Celotna kuhinja je v svetlih odtenkih, od belih front omaric do svetlega lesa na straneh kuhinjskega pohištva in pulta.