Pošlji povpraševanje

Moderni kuhinjski elementi po kosih

Si želite moderne kuhinjske elemente? Oglasite se v eni izmed naših poslovalnic GA+Kuhinje in si oglejte naše prvovrstne kuhinje in čudovite kuhinjske elemente po kosih. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati kuhinjske elemente po vašem okusu. Pri nas imamo pestro ponudbo kuhinj po elementih in to po zelo ugodni ceni. Kuhinje po elementih boste pri nas lahko dobili po super ceni in z zajamčeno garancijo. Pridite v eno izmed naših poslovalnic, kjer vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali izbrati želene kuhinjske elemente in vam zagotovili potrebne dimenzije kuhinjskih elementov. Ko si zaželite vrhunske kuhinje in kuhinjske elemente po ugodnih cenah, pridite v GA+Kuhinje, kjer so doma najlepše in najboljše sodobne kuhinje.


kuhinjski elementi po kosih


Ugodna cena kuhinjskih elementov vas bo prepričala

V Ga+Kuhinje imamo na voljo številne kvalitetne kuhinje po elementih. Cene kuhinjskih elementov so zelo ugodne in ni moč, da ne bi našli takšnih kuhinjskih elementov po kosih, kot si jih želite. Obiščite nas in si poglejte našo pestro ponudbo vrhunskih kuhinj in kuhinjskih elementov. Izberite si kuhinjske elemente po kosih, ki jih potrebujete, bodisi so to zgornji ali spodnji kuhinjski elementi ali kuhinjski otok. Kuhinjski elementi v GA+Kuhinje so narejeni iz trpežnih in kvalitetnih materialov, zato so zelo enostavni za uporabo in vzdrževanje.

VEČ O KUHINJAH PO MERI

Kuhinjski elementi po meri so zaželeni, saj so izdelani na način, ki ustreza postavitvi vaše kuhinje in oblikovalskih želja. Od kuharskih navad in celotne zasnove kuhinje pa je odvisno, kako bodo kuhinjski elementi izdelani. V primeru majhnega prostora v kuhinji, bodo omare zgrajene na način, da bodo omogočale maksimalno izrabo prostora za shranjevanje hrane in kuhinjskih pripomočkov. Ker so moderni kuhinjski elementi izdelani po meri, se bodo vaši kuhinji enostavno prilegali. Tako se boste izognili številnim nevšečnostim pri iskanju pravih mer kuhinjskih elementov za vašo kuhinjo, saj bo kuhinjsko pohištvo zasnovano prav za vas.


Kuhinjski elementi


Kuhinjski elementi po meri za vsako vrsto kuhinje

Sporočite nam, kakšne kuhinjske elemente si želite in katere dimenzije kuhinjskih elementov potrebujete. Kuhinjske elemente po meri boste pri nas dobili hitro, cena kuhinjskih elementov po kosih pa je zelo ugodna. V GA+Kuhinje boste dobili kvalitetne in poceni kuhinjske elemente po meri. Vse, kar morate storiti sedaj je, da stopite v kontakt z nami in zelo hitro bomo poskrbeli, da boste dobili želene kuhinjske elemente po kosih. Kuhinje po elementih vrhunske kvalitete in po ugodnih cenah v GA+Kuhinje. Preverite ponudbo kvalitetnih in modernih kuhinjskih elementov na naši spletni strani ali nas obiščite v salonih GA+ Kuhinje. Vljudno vabljeni!


Vrste kuhinjskih elementov

Izbirate lahko med široko paleto kuhinjski elementov, od zgornjih omaric in spodnjih omaric ter predalnikov, pa vse do modernih kotnih elementov. Izberite prilagojene kuhinjske elemente za svojo moderno kuhinjo in poenostavite delo in shranjevanje v njej.

Na spodnjih kuhinjskih elementih lahko prilagajate tako oblike predalov kot materiale iz katerih so narejeni. Prilagajamo tudi način zapiranja (mehko zapiranje, samostojno zapiranje, odpiranje in zapiranje na pritisk ali z ročajem itd.), število predalov ali polic ter seveda način izvleke (izvlečni so lahko posamezni predali in police ali pa z eno potezo izvlečete vse police naenkrat).


Spodnji kuhinjski elementiModerni kuhinjski elementi


Pri zgornjih kuhinjskih elementih ste prav tako lahko izbirčni. Tudi zgornjim kuhinjskim elementom lahko prilagodite način zapiranja omaric ter seveda višino postavitve. Razlika med spodnjimi in zgornjimi kuhinjskimi elementi je predvsem v tem, da spodnje lahko izvlečemo (police in predale), medtem ko zgornje kuhinjske elemente po navadi le odpiramo, vsebina pa ostane znotraj omarice – elementa. Seveda se je tudi zgornje kuhinjske elemente prilagodilo tako, da lahko vsaj del predalnika izvlečemo in celo znižamo. Vsebina zgornjega elementa nam je sedaj omarice enostavneje dosegljiva.


Zgornji kuhinjski moderni elementi


Vedno bolj moderni in uporabni so tudi kotni kuhinjski elementi. Imamo možnosti prilagajati način odpiranja kotno fronto (v L ali pa se le ta zloži) kot tudi kako bodo znotraj kontne omarice postavljene police ali predali.


Moderni kuhinjski kotni elementKotni kuhinjski elementi in omarice


Obiščite nas v Saloni GA+ kuhinje in si oglejte celotno ponudbo kuhinjskih elementov.