Pošlji povpraševanje

3D izris majhne kuhinje - domiselna rešitev za vse prostorske stiske


3D izris kuhinje online3D izris kuhinje predstavlja danes, ko je na tržišču ponudba tako zelo velika, da je včasih težko najti tisto pravo, ena izmed najbolj domiselnih rešitev. Izdelava poteka po meri naročnika, zato ni težko ustvariti sproščenega, prijetnega in domačnega vzdušja. Ta rešitev je še posebej primerna za vse tiste, ki se v svojem domu srečujejo z večjo ali manjšo prostorsko stisko, zaradi katere imajo občutek, da si svojih želja glede opremljenosti doma ne morejo izpolniti. V tem primeru je mogoče elemente in opremo v celoti prilagoditi procesom, ki bodo potekali v prostoru - vsaka kuharica ima namreč drugačne želje in pričakovanja, ki pa jih je mogoče s 3D izrisom kuhinje uresničiti. Vsakdo, ki se odloči za prenovo majhne kuhinje, bi se moral seznaniti s prednostmi 3D izrisa. Z malo domišljije in s pravilnim pristopom je lahko tudi majhen prostor dostopen, pregleden in predvsem funkcionalen.


Kako se lotiti načrtovanja?


Pred 3D izrisom majhne kuhinje si je potrebno vzeti čas in dobro premisliti o željah, pričakovanjih in potrebah, o katerih se je nato potrebno pogovoriti s strokovnjakom, ki smo ga izbrali za projektiranje. Na tej točki je potrebno razmisliti predvsem o postavitvi štedilnika, kuhinjskih korit, hladilnika, pralnega stroja in drugih gospodinjskih aparatov, pri čemer nam pride prav projektiranje z uporabo 3D izrisa kuhinje. Sama postavitev je zelo pomembna v primeru, da je prostor zares majhen, saj je v tem primeru načrtovanju potrebno nameniti več časa, če želimo doseči funkcionalnost in dovolj odlagalnih površin. Za razliko od drugih delov doma, v katerih je pri opremljenosti na prvem mestu estetski videz, je zlasti pri majhnih kuhinjah na prvem mestu vedno njihova funkcionalnost in prav iz tega razloga se vse večje število ljudi odloča za 3D izris oziroma za izdelavo po meri.


Kako poteka 3D izris majhne kuhinje?


Najprej se strokovnjak seznani z željami in pričakovanji stranke, nato pa sledi okvirni izračun cene in načrtovanje, ki nas iz sedanjosti za nekaj trenutkov prestavi v preteklost. Dokaj realna slika nam omogoča, da kuhinjo vidimo, še preden ta sploh obstaja. Funkcionalnost in enostavnost za kuhanje dosežemo s preizkušanjem različnih pozicij elementov s pomočjo 3D izrisa, sledijo pa popravki, dokler stranka ne izbere želenega videza. Ko stranka in ponudnik ustvarita pravo sliko, potem se prične izvedba.

Majhne kuhinje po meri


Se odločiti za prenovo ali raje izbrati novo?


Seveda gre za odločitev posameznika, pa tudi načeloma med obema možnostma ni večjih razlik, razen te, da v primeru obnove elemente običajno postavimo na isto mesto, na katerem so bili prej. Če pa se odločimo za novo majhno kuhinjo, potem lahko izberemo tudi drugačno postavitev v prostoru. Pri 3D izrisu je seveda potrebno upoštevati prostorske ovire, kot so vtičnice, vodovodni priključki, prezračevalne line in druge. Svoje želje lahko zaupate tudi strokovnjakom iz podjetja GA+ kuhinje, v katerem kot prvi v Sloveniji nudimo možnost 3D izrisa na vašem domu. Obrazec lahko izpolnite kar na naši spletni strani.

VEČ O KUHINJSKIH ELEMENTIH

MODERNE KUHINJE