Pošlji povpraševanje

Ugodna izdelava kuhinj po vašem okusu

Si želite nove kuhinje, vendar vam nobeden od razstavljenih modelov kuhinj ni všeč? Brez skrbi, poleg pestre izbire modelov kuhinj vam ponujamo tudi izdelavo kuhinje popolnoma v skladu z vašimi željami.

Izdelava sodobne kuhinje s kuhinjskimi frontami visokega sijaja

Izdelava kuhinje je najboljša rešitev za vse, ki imajo svoje ideje za kuhinje, pa ne najdejo svoje sanjske verzije med razstavljenimi. Seveda se vedno pojavljajo nove izboljšav1e in tehnologije ter pristopi izdelave sodobnih kuhinj, zato vam v Ga Kuhinje vedno nudimo izboljšane in najnovejše kuhinjske modele. Ideje za kuhinjo nam lahko zaupate v našem salonu ali pa opravimo izris kuhinje na domu. Vsekakor pa se kar se da prilagodimo vašim željam in hkrati nudimo tudi strokovno pomoč ter svetovanje. Seveda smo celoten čas izdelave kuhinje v kontaktu z vami, tako da vse poteka po vaših željah in zahtevah. Skupaj bomo načrtovali detajle, kot so višina delovne površine ali visoki sijaj kuhinjske fronte.

Izdelava sodobne kuhinje z izrisom na domuAC

Izris sodobne kuhinje na domu, vam bo olajšalo odločitev

Dandanes za večino kuhinj pravimo, da so narejene po meri, saj lahko tudi med standardno zasnovanimi elementi serijske izdelave izbiramo, kaj bomo postavili v domačo kuhinjo. Prednost kuhinje, ki je izdelana po meri, ni le njena dimenzijska prilagodljivost, temveč tudi kuhinjski elementi, ki niso nujno odvisni od vgradnih aparatov, lahko pa so iz enakih materialov in enake oblike kot pohištvo v ostalih delih stanovanja. Razporeditev kuhinjskih omaric in gospodinjskih aparatov je v kuhinjah po meri enaka kot pri serijsko izdelanih.

Ravna se po načelu kuhinjskega delovnega trikotnika, za katerega velja, da vsota razdalje med kuhališčem, pomivalnim koritom in hladilnikom ne sme presegati 6,6 metra, pri čemer so delovne cone organizirane v enakem zaporedju kot priprava hrane. V primeru, da so preveč narazen, boste po nepotrebnem naredili preveč korakov, če so si preblizu, pa bo vaše gibanje omejeno. Ko snujete ideje za kuhinjo, pri načrtovanju delovnih površin upoštevamo tudi naročnikovo višino, ergonomijo med posameznimi kuhinjskimi opravili, individualne želje število članov v gospodinjstvu ter obstoječe napeljave (voda, elektrika, zračnik).

V Ga Kuhinje našemu kupcu pri oblikovanju kuhinje ponudimo veliko možnosti, saj nam je popolnoma jasno, da smo si ljudje med seboj različni,  poleg tega pa imamo tudi drugačne specifične  bivalne navade in načine življenja. Kot prvo, vsakemu potencialnemu naročniku prisluhnemo, saj nas, kot smo že omenili, zanimajo njegove navade, potrebe in pričakovanja, takoj za tem pa se osredotočimo na prostor, v katerem naj bi stala nova kuhinja in poskušamo definirati njegove značilnosti in možnosti. Naš svetovalec kupcu pomaga vanj imaginarno umestiti želene elemente ter predlaga določene rešitve, predstavi pa mu tudi možnosti različnih  materialov (njihove prednosti, slabosti, cenovni razred) ter za boljšo vizualno predstavo izdela računalniško 3D-projekcijo. Če se naročnik odloči za nakup, naši strokovni delavci opravijo tudi natančne izmere na objektu, kar bo projekt pripravilo na tehnični del izdelave.

3D izris sodobne kuhinje na domu

Vaše odlične ideje za kuhinje lahko postanejo resničnost

Ali spadate med tiste, ki imajo nič koliko odličnih idej in natančno veste, česa si želite in kaj pričakujete od svoje nove kuhinje, vendar pa imate težave pri tem kako svoje ideje realizirati? Mnogo ljudi namreč svoje zamisli težko transformira v trodimenzionalen prostor, zaradi česar jih je pogosto zelo težko razložiti izvajalcu storitev. Vendar pa imamo za vas dobro novico! Vaše ideje za kuhinje sedaj lahko postanejo resničnost in to z našim kvalitetnim in dovršenim izrisom kuhinje na domu, kjer vam s sodobnimi tehnikami dodelamo vašo idejo in jo spravimo v resničnost.

Prednost izrisa kuhinje na domu je v tem, da si lahko vaše zamisli predstavljate na licu mesta, hkrati pa po potrebi tudi kar takoj opravimo kakšno potrebno meritev. Izdelava kuhinj po naročilu je brez kakršnih koli omejitev, zato lahko upoštevamo popolnoma vse vaše ideje za kuhinjo. Sodobne kuhinje iz naše izdelave so kakovostne, trpežne in funkcionalne, služile pa vam bodo še dolga leta. Kar pa je najpomembneje, ko bo izdelava kuhinje končana, se boste resnično lahko pohvalili, da ste si jo zamislili sami! Mi smo tu le zato, da vam to pomagamo realizirati.

Izdelava sodobne kuhinje z mnogo čudovitimi idejami

Na izris in izdelavo kuhinj se lahko prijavite na naši spletni strani ali pa nas obiščete v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem pomagali in svetovali. Okviren cenik izdelave kuhinj si lahko ogledate na naši spletni strani: https://www.ga-kuhinje.si/, kjer si lahko ogledate tudi primere že sestavljenih kuhinj. Ugodna izdelava kuhinje vas čaka v pri nas v salonih Ga Kuhinje. Obiščite nas!