Pošlji povpraševanje

3d izris kuhinje brezplačno na domu kjerkoli po Sloveniji

Brezplačen 3D izris kuhinje je mogoče opraviti tudi pri vas doma. Strokovnjaki GA+ Kuhinje stranko obiščejo kjerkoli po Sloveniji. Prijaviti se je mogoče v vseh prodajnih salonih ali prek njihove uradne spletne strani. Po prijavi stranko kontaktirajo iz salona GA+ Kuhinje. Stranka se lahko dogovori o prodaji ali se s strokovnjakom posvetuje o različnih možnostih. Prijava ni obvezujoča in služi, da stranki olajša morebitno kupno odločitev. S prodajalcem se je mogoče prav tako posvetovati o aktualnih akcijskih cenah in najpopularnejših izbirah. Praktično znanje in izkušnje z izpolnjevanjem želj in potreb predhodnih strank zagotavljajo, da strokovnjaki pri GA+ Kuhinje pripravljeni na najrazličnejše zahteve in stranki znajo svetovati o najboljših opcijah glede na njihovo specifično situacijo.      

VEČ O IZDELAVI KUHINJE PO MERI SI PREBERITE TUKAJ!

Načrtovanje kuhinje glede na praktičnost in postavitev prostora

Strokovnjak na posvetu upošteva strankine želje in okus. Za večino prestavlja skladanje sloga kuhinje s slogom doma velikega pomena. Potemtakem je potrebno upoštevati barvno shemo doma, morebitne pohištvene ali stenske vzorce ter vrsto uporabljenega lesa. Vse odločitve so opravljene po strankinem osebnem okusu. Prisotnost profesionalca z večletnimi delovnimi izkušnjami pa je ključna predvsem pri tehničnem razporedu elektrike, vode in praktičnosti prostorske postavitve eksponatov.  3D izris kuhinje je odličen za prikaz praktične uporabe prostora. Predhodno risanje kuhinje olajša izbiro med različnimi postavitvami. Enovrstne kuhinje so odlične za majhne kuhinje, medtem, ko se dvovrstne kuhinje priporoča najpogosteje za ozke, dolge kuhinje. S 3D izrisom si lahko stranka omisli kuhinjo z otokom – oblikovati je mogoče sedežni red ali shrambeni prostor znotraj samega otoka. 

3d izris kuhinje

načrtovanje kuhinje

Izdelava kuhinj po meri zagotovi najboljšo uporabo prostora

Izdelava kuhinj po meri je odlična, saj stranki omogoča dodati v prenovljeni prostor osebni pridih. Vse izbire je mogoče prirediti, kolikor le to dopušča prostor. Strokovnjaki pri GA+ Kuhinje so na voljo za individualno posvetovanje. Stranki nudijo pomoč pri izbiri najkvalitetnejših elementov za najugodnejšo možno ceno. Trenutna akcijska ponudba nudi celo do 50% popust na izdelavo kuhinj po meri. Tehnični pregled in servis sta vključena v ceno, prav tako pa GA+ Kuhinje nove kupce nagradita z popolnoma novim pomivalnim strojem Gorenje. Podjetje nudi svojim kupcem tudi do petletno garancijo in brezplačno svetovanje. 3D izris kuhinje izvajajo izobraženi strokovnjaki brezplačno s pomočjo sodobne opreme in programa za 3D izris. Digitalno načrtovanje kuhinje se izvaja, da bi stranka lažje in z manj skrbmi sprejela samozavestno odločitev.

Risanje kuhinje po osebnem okusu, slogu in pričakovanjih stranke

Slog kuhinje je smiselno izbrati v kombinaciji s stilskim oblikovanjem celotnega stanovanja. Pozornost je seveda potrebno nameniti izbiri barvne sheme in postavitvi aparatov in pohištvenih elementov, eno izmed ključnih odločitev, ki jo je potrebno sprejeti, pa predstavlja izbira med različnimi stilističnimi slogi kuhinje. Priljubljeni so tako tradicionalni, klasični modeli kot tudi sodobnejše, inovativno stilsko oblikovanje. Ne glede na vrsto kuhinje, se je mogoče zmeniti za risanje in načrtovanje kuhinje po naročilu. Najbolj priljubljeni so modeli kuhinj nevtralne bele ali krem barve ter klasične kuhinje z lesenimi elementi. Izbirati je mogoče med različnimi barvnimi odtenki, v določenih kolekcijah so na voljo tudi različni vzorci v lesni strukturi.

Klasične kuhinje podajo domu sproščen, tradicionalni pridih

Klasičnim kuhinjam pogosto pravijo tudi podeželske kuhinje, saj je vzdušje, ki ga ustvarijo opazno toplo in tradicionalno. Pridih rustikalnosti in toplih barv pričara občutek domačnosti. Poudarek na lesu priskrbi dodaten element brezčasnosti. Z izbiro klasične kuhinje stranko ne more skrbeti o prehajanju priljubljenosti modernih trendov. Tradicionalni leseni in preprosti slog ostaja vedno v modi in bo ohranjal privlačnost kuhinje še desetletja. Nasprotno lahko izbira sodobne, elegantne kuhinje z modernimi dodatki – tako praktičnimi kot lepotilnimi – odraža živahnost doma in zasluženo izstopa iz množice. Vse kuhinje je mogoče naročiti po meri in posledično po želji kombinirati različne sloge. Zmes klasične elegance in sodobne praktičnosti nov dom takoj obogati.