Pošlji povpraševanje

Kuhinje po naročilu – Kako dobiti največ za vaš denar?

V podjetju Ga Kuhinje smo, kot že ime pove, strokovnjaki za vse vrste kuhinj. Skozi leta izkušenj smo ugotovili, da imajo največ težav pri nakupu kuhinje tisti z malo oziroma omejeno količino prostora za kuhinjo.

V kolikor v takšno skupino spadate tudi vi, vam predlagamo, da si namesto klasične kuhinje z omaricami v standardnih merah izberete raje kuhinjo, izdelano po naročilu. Tako bo prostor za vašo kuhinjo optimalno izkoriščen, imeli boste vso potrebno kuhinjsko tehniko, prostora pa dovolj za gibanje in delo, ne da bi se v prostoru počutili klavstrofobični.

Kako dosežemo, da majhne kuhinje ne izgledajo tako majhne?

Nekaj stvari se da doseči enostavno z vizualnimi učinki ali t.i. vizualnimi varkami. Majhne kuhinje tako raje izdelamo minimalistično, da prostor ne izgleda še bolj poln kot je v resnici. Poslužujemo se kuhinjske opreme svetlih barv s posameznimi dodatki, ki so v temnih ali živih barvah. Površine naredimo gladke, omarice pa brez izbočenih kljuk in brez reliefa. Takšna kuhinja s svojimi ravnimi linijami in svetlo osnovo naredi prostor vsaj navidezno večji kot je. Seveda to ne pomeni da kuhinja ne sme imeti površin izdelanih iz naravnega lesa in v barvi le tega, to pomeni le da izberemo osnovo kuhinje v svetlejši barvi, prav tako naj bodo leseni dodatki v barvi hrasta ali smreke in podobno.

Spodaj vam predstavljamo nekaj možnih rešitev za manjše kuhinje po naročilu:

Tinina kuhinja nudi očarljivi skandinavski minimalizem

Tako imenovana Tinina kuhinja po naročilu je bila narejena v salonu Ga pohištvo po prav specifičnih željah in potrebah mladega para. Kuhinja nudi prijetno mešanico modernega, industrijskega in retro stila, ki na majhnem prostoru nudi vse kar potrebujete v sodobni kuhinji. Linije so ravne, omarice brez dodatnega reliefa z minimalističnimi kljukami. Inovativno se v prostoru prepleta bela barva s posameznimi črnimi elementi ter v lesu izdelani detajli, ki se kažejo v lesenem pultu, ki ga oblikovalci imenujejo tudi mesarki pult, ter v ozadju kuhinjske police. Kuhinjo prav gotovo še bolj posebno naredi industrijsko moderno oblikovana napa nad štedilnikom in luči v obliki majhnih reflektorjev v enaki barvi.

Kuhinja po naročilu v stilu skandinavskega minimalizmaIggled kuhinjskih omaric po naročilu

Vesnina podstrešna črna kuhinja

Ko smo prej govorili, da moramo za majhne prostore izbirati svetle barve pa to ne drži v koliko je vaš prostor zelo osvetljen. V primeru t.i. Vesnine kuhinje lahko vidite, da se le ta nahaja na podstrešju, kjer pa je kljub omejitvam prostora zaradi strehe, veliko sončne, naravne svetlobe. Kot lahko vidite se s primernim načrtovanjem in oblikovanjem kuhinje po naročilu prilagodi tudi bolj zahtevnim oblikam prostora. Vesnina kuhinja, je prav tako kot že prej omenjene oblikovana iz ravnih linij z brez-ročajnimi omaricami. Izdelana je iz popolnoma črnih front katerih enoličnost razbije svetla linija med posameznimi elementi in svetel leseni pult. Ker je podstrešje oblikovano tako, da so večje omarice lahko le na enem delu kuhinje, smo preostalo število omaric, ki jih potrebujemo v kuhinji nadomestili z omaricami pri tleh. Klasični L pult se je tako podaljšal v nepravilno U obliko. S tem smo pridobili več delovne površine in večje število omaric.

Podstrešna kuhinja izdleana po naročiluKuhinja v obliki črke U izdelana po naročilu

Kuhinje po naročilu - Anina Box kuhinja

Imate radi vse popravljeno in ne marate ničesar na že tako vedno premajhnih kuhinjskih pultih? Potem se boste mora določili za kuhinjo podobno Anini Box kuhinji. Le ta je, tako kot vse ostale manjše kuhinje, izdelana iz svetlega pročelja z omaricami brez kljuk. Kuhinja je v tem primeru deljena na dva dela. Pri predel predstavljajo čisto bele delovne površine z umivalnikom in štedilnikom, pod katerimi se skrivajo predalniki, drugi del kuhinje pa je deljen na shranjevalne površine katerih del je tudi vgradni hladilnik in vgradna pečica. Tako dobite popolnoma čiste ravne površine ter veliko shranjevalnega prostora, kjer lahko poleg hrane, posod in porcelana shranite tudi vse potrebne kuhinjske aparate. V kolikor v vašem stanovanju ni dovolj prostora za jedilnico ali kuhinjsko mizo je lahko del pulta podaljšan v t.i. nizek pult, kateremu dodate še dva ali tri stole in dobili boste poenostavljeni jedilni kotiček.

Minimalistična kuhinja po naročiluKuhinja izdelana po naročilu s predhodnim 3D izrisom

V kolikor tudi vi želite kuhinjo ki se bo popolnoma prilagajala vašemu prostoru in tlorisu, se lahko v salonu GA Kuhinje prijavite na brezplačen 3D izris kuhinje. To lahko izvedete preko spletnega obrazca ali po telefonu na: 080 7338

GA kuhinje po naročilu?

Pri podjetju GA+kuhinje smo izkušeni strokovnjaki za vse vrste kuhinj. Ker želimo da so naše stranke zadovoljne vsem nudimo naslednje:

  • Kvalitetne kuhinje po meri in po naročilu
  • Brezplačen 3D izris kuhinje v salonu ali pa kar pri vas doma
  • Vedno ugodne cene in redne akcijske ponudbe na naši spletni strani in v salonih GA+ kuhinje
  • 5 let jamstva ob nakupu kuhinje
  • Strokovno svetovanje s prijaznim in individualnim pristopom do vseh strank
  • Možnost odkupa vaše stare kuhinje, ki jo skupaj z Rdečim križem Slovenije podarimo pomoči potrebnim.


Prepričani smo, da bo naša izjemno bogata izbira kuhinj navdušila tudi najzahtevnješe naročnike!

Oglejte si portfolijo kuhinj

Najboljše kuhinje po naročilu, po mnenju naših strank!

Naše kuhinje vedno znova navdušujejo kupce! Za vsa dodatna vprašanja nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 73 38. Z veseljem vam bomo svetovali in našli pravo rešitev za vašo novo čudovito kuhinjo! Bogata galerija slik modernih kuhinj po naročilu vseh vrst in modelov vas čaka na naši spletni strani, lahko pa se oglasite tudi na sedežu podjetja na Šmartinski 152 v Ljubljani (BTC City). Za najnovejše akcije nas spremljajte tudi na naši Facebook strani in spletni strani www.ga-kuhinje.si!