Pošlji povpraševanje

3D izris klasične kuhinje – kot vam najbolj ustreza!

3D izris pomeni grafični prikaz prostora s pohištvom, ki nam omogoča, da si prostor z vso želeno opremo lažje predstavljamo in tako preverimo različne možnosti postavitev. Pri tem lahko uporabimo dejanske dimenzije prostora in pohištva, vstavimo okna in vrata ter želeno pohištvo in dodatke, kot so stene in tla. 3D izris oziroma načrtovanje nam omogoča tudi vstavitev vodovodne, električne in druge napeljave v grafični prikaz prostora.

Preden se lotimo nakupa novega pohištva, razmislimo o tem, da imamo na voljo dve možnosti – izberemo lahko vnaprej pripravljeno opremo ali pa se odločimo za izdelavo po meri. Ta je še posebej smiselna, kadar govorimo o kuhinjah, ki so precej specifičen prostor in jih je velikokrat zelo težko opremiti tako, da bi bile funkcionalne in prijetne na pogled. Univerzalni elementi, ki naj bi ustrezali vsem prostorom, se pri načrtovanju klasičnih kuhinj nemalokrat izkažejo za povsem neuporabne in neprimerne, zato se danes pogosto odločamo za 3D izris klasične kuhinje in izdelavo po meri. Želimo si namreč, da bi bil novi prostor funkcionalen, zato se je potrebno prepričati, ali bo izbrano pohištvo res kos nalogi, ki jo mora opraviti. 3D izris nam zelo olajša načrtovanje, saj se na tak način elegantno izognemo sedenju v trgovinah s pohištvom in čakanju, da nam na pomoč priskoči prodajalec. S pomočjo 3D izrisa boste deležni zelo realistične slike, zahvaljujoč kateri si boste lažje predstavljali vašo novo, čudovito klasično kuhinjo. Preverite, kako bi se v vaš prostor podale različne barve sten in kakšna postavitev pohištva bi bila idealna v vašem primeru.

Iziris kuhinje3D izris kuhinje

Izkoristite možnost prilagajanja vseh ključnih elementov

Ali ste vedeli, da lahko z uporabo 3D izrisa poskrbimo, da bo v novo opremljenem prostoru vse tako, kot mora biti?  Preverimo lahko različne možnosti postavitve štedilnika, kuhinjskega korita, hladilnika in pomivalnega stroja, pa tudi odlagalnih in delovnih površin. Risanje kuhinje opravijo z znanjem in izkušnjami podkovani strokovnjaki – vse, kar morate storiti vi je, da jim zaupate vaša pričakovanja. Če se le da, postavite funkcionalnost pred estetiko, saj bi morala biti kuhinja v prvi vrsti enostavna za uporabo, k čemer pripomore smiselna postavitev pohištva. Velikokrat naletimo na kuhinje, ki sicer lepo izgledajo, vendar nam na dolgi rok popolnoma nič ne koristijo, saj niso funkcionalne in jih je zato težko uporabljati. Z uporabo 3D izrisa lahko te težave preprečimo, še preden do njih pride. Pri načrtovanju klasične kuhinje po meri in izdelavi 3D izrisa imamo še vedno proste roke, zato lahko prilagodimo tudi vizualno podobo novega prostora. Razmislite o stilih, ki pridejo v poštev v vašem primeru, saj imate pri 3D izrisu praktično neomejene možnosti kombiniranja.

Preverite našo široko ponudbo klasičnih kuhinj

Kam po 3D izris kuhinj?

Se sprašujete, komu zaupati 3D izris klasične kuhinje, da boste z rezultati več kot le zadovoljni? Ne glede na to, ali iščete klasičen, tradicionalen ali strogo moderen slog, imamo v GA+ Kuhinje tisto, ki vam bo pisana na kožo. Nudimo vam možnost 3D izrisa oziroma izdelave po meri, ki so prilagodljive do milimetra natančno. Naš matrični sistem za izris omogoča maksimalno prilagodljivost in pregledno načrtovanje. Vse dimenzije elementov se po globini, širini in višini lahko povečujejo ali manjšajo po 150 mm. Za dodatne informacije nas pokličite – z veseljem bomo poiskali odgovore na vaša vprašanja!