Pošlji povpraševanje

Online obrazec za 3d izris kuhinje najdete na naši spletni strani


S 3d izrisom kuhinje si pomagamo pri načrtovanju, saj imamo vizualno podobo, ki jo po želji spreminjamo. Na ta način lahko izbiramo med različnimi kombinacijami barv, izgledom front, postavitvami elementov, vgrajenimi gospodinjskimi aparati in še mnogo več. Za izris kuhinje online uporabljamo kvaliteten računalniški program za 3D izris kuhinje, ki je zanesljiv ter enostaven za uporabo. Za 3d izris kuhinje potrebujemo načrt prostora s točnimi dimenzijami. Če online 3d izris uporabljamo pri prenovi kuhinje, je potrebno upoštevati vse električne in vodovodne napeljave, ki so pomembne za postavitev določenih elementov ter postavitev stavbnega pohištva. V primeru, da načrtujemo kuhinjo pred končano gradnjo hiše, imamo veliko več možnosti kombinacij, saj se lahko vse inštalacije tudi prestavijo z minimalnimi stroški.

3d izris kuhinje po meri


3d izris kuhinje po meri omogoča kombiniranje različnih elementov in njihove postavitve


Na brezplačni 3d izris kuhinje se naročite na naši spletni strani. V online obrazec je potrebno vpisati vaše podatke in izbrati termin v dnevu, ki vam najbolj ustreza za prejem klica iz našega salona ter izbrati kraj iz ponujenega seznama, ki vam je najbližje. Izberete lahko tudi možnost, da vas obiščemo in 3d izris naredimo pri vas doma. Izpolnjen online obrazec pošljete, mi pa vas popolnoma neobvezujoče pokličemo. Na podlagi našega klica, se lahko dogovorimo za termin za online 3d izris, za strokovno svetovanje ali pa za informacije o aktualnih akcijah. Če se želite prepričati o kvaliteti pohištva, vas vabimo v naše prodajno razstavne salone, kjer si lahko ogledate veliko razstavnih eksponatov. Poleg pohištva nudimo tudi kvalitetne gospodinjske aparate. Nakup kuhinje v našem podjetju se izplača prvenstveno zaradi ugodnih cen. Vedno imamo kakšno dobro aktualno akcijsko ponudbo, ki jo najdete na naši spletni strani ali pa vam jo predstavijo prodajalci v naših salonih. Na določene znamke pohištva nudimo do 5 let garancije, kar pomeni popolno brezskrbnost. Naši prodajalci so strokovno usposobljeni za svetovanje in izris kuhinje, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam.


S programom za 3d izris kuhinje je načrtovanje veliko lažje, saj imamo vizualno podobo


Izris kuhinje po meri nudi popolno prileganje elementov, kar je še posebej pomembno v majhnih prostorih. V tem primeru je zaželeno, da je izkoriščen vsak centimeter prostora, ki je na razpolago, kar je mogoče z natančnim načrtovanjem, ki ga nudi online 3d izris. Za majhne prostore je najprimernejše pohištvo v svetlih barvah, saj optično poveča prostor in ga naredi bolj zračnega. Svetla barva pohištva prinese v prostor eleganco in občutek prefinjenosti. Tudi v večjih prostorih, ki nimajo zadostne dnevne ali umetne svetlobe, je najboljša izbira pohištvo v svetlih barvah. Ima pa seveda svoj čar tudi temno pohištvo, ki pričara bolj tradicionalno vzdušje. Temno pohištvo je najprimernejše za večje prostore in prostore, ki imajo dovolj osvetlitve. Za čiščenje je temno pohištvo malo bolj zahtevno od svetlega.

Izris in svetovanje kuhinje online


Poleg 3d izrisa, nudimo tudi svetovanje glede nakupa pohištva in gospodinjskih aparatov


3d izris kuhinje pride zelo prav, ko se odločate o postavitvi pohištva. Pri nas je na voljo pet vrst postavitev: enovrstna, dvovrstna, v obliki črke L ali U in z otokom. Pri enovrstni postavitvi so elementi postavljeni samo ob eno steno. Takšna postavitev je najpogosteje uporabljena v majhnih in ozkih prostorih, ker zavzame najmanj prostora. Dvovrstna postavitev elementov nudi kar nekaj delovne površine, elementi so postavljeni vzporedno, kar je zelo praktično. Postavitev v obliki črke L je zelo dobra rešitev za mansarde, saj nudi dober izkoristek prostora. Ta postavitev je primerna za majhne in velike prostore. Kuhinjska postavitev v obliki črke U, se največkrat uporablja v velikih prostorih. Takšna postavitev zavzame veliko prostora, nudi pa tudi veliko delovne površine. Tlorisna površina je zelo dobro izkoriščena. Kuhinje z otokom so v zadnjem času zelo popularne, primerne so za večje prostore, saj je predvidena velikost za funkcionalni otok 1,2 x 0,5 m. Otok, ki je dodaten element nudi dodaten prostor za shranjevanje, odlaganje, predstavlja pa tudi dodatno delovno površino, ki je ni nikoli preveč.

KUHINJSKE NAPE

MODERNE KUHINJE