Pošlji povpraševanje

GA kuhinje vam ponujajo celostno strokovno pomoč pri načrtovanju


GA kuhinje je podjetje z dolgo tradicijo, ki je s svojo ponudbo navdušilo že številne zadovoljne kupce po vsej Sloveniji. Naša izdelava pohištva po meri poskrbi, da se bo izbrana oprema zares popolnoma prilegala razpoložljivemu prostoru. Kot je mogoče razbrati že iz naziva našega podjetja oziroma trgovin, pa je ponudba dopolnjena še z gospodinjskimi aparati (GA). Vse, kar potrebujete za funkcionalnost prostora, je torej možno kupiti na enem mestu.

GA Kuhinje


Premišljeno načrtovanje kuhinje in izdelava po meri za najboljši rezultat

Za načrtovanje kuhinje si je treba vzeti dovolj časa, saj je to nedvomno eden najpomembnejših prostorov v vsakem domu. Če s tovrstnim načrtovanjem še nimate izkušenj, je več kot dobrodošlo, da vam pri tem pomaga ekipa izkušenih strokovnjakov, ki vas bo usmerjala s koristnimi napotki. Načrtovanje bo posledično mnogo lažje in manj zamudno, predvsem pa občutno manj stresno. Celostno načrtovanje kuhinje poskrbi, da bo prostor, ki ga imate na voljo, izkoriščen optimalno. Vsak element in GA bo imel natančno določeno funkcijo, kar pomeni, da ne bo ničesar preveč in ničesar premalo. Skrbno načrtovanje kuhinje je še posebej pomembno, če je razpoložljivi prostor zelo majhen. V primeru izrazitih prostorskih omejitev morate dobro razmisliti, kaj so tisti elementi in GA, ki jih resnično potrebujete, in kateri so tisti kosi, ki se jim lahko brez večjih težav odpoveste. Seveda pa je načrtovanje kuhinje le polovica zgodbe. Drugo polovico nato predstavljata sama izdelava pohištva in montaža kuhinje (vključno z montažo GA). Če je to le mogoče, je izjemno priporočljivo, da se izvede izdelava kuhinj po meri oz. prilagoditev dimenzij posameznih elementov. Tako ne bo nevarnosti za neproporcionalnost in za slabo izkoriščen prostor.

Prijavite se na brezplačen izris izdelave kuhinje po meri


Zakaj izbrati prav GA kuhinje?

V salonih GA kuhinje se posvetimo potrebam vsake posamezne stranke. Poskrbimo, da bo načrtovanje kuhinje, tako pultov in omaric kot GA, popolnoma prilagojeno vašim željam in da boste imeli pri tem na voljo vso potrebno strokovno pomoč. Ena izmed izredno koristnih storitev, ki vam jih ponujamo pri opremljanju, je brezplačen 3D izris, na podlagi katerega se nato po potrebi izvedejo dodatne prilagoditve dimenzij. Vse elemente v ponudbi je namreč možno prilagoditi po dolžini, širini oziroma globini in višini, po potrebi celo do milimetra natančno (praviloma pa se dimenzije večajo/manjšajo po 150 mm). Posledično bodo elementi proporcionalni ter skladni z omejitvami prostora, obenem pa jih boste zlahka kombinirali z izbranimi GA. Elementi so dobavljivi v izbranem slogu (modernem, klasičnem ali rustikalnem) in v poljubni barvi. Materiali, iz katerih so izdelani, sodijo v najvišji kakovostni razred, kar zagotovi nadpovprečno življenjsko dobo, vendar pa se lahko hkrati pohvalimo z zelo dostopnimi cenami, kar velja tudi za GA. Odločitev za GA kuhinje pa obenem pomeni še ogromno prihranjenega časa. Ker naša dejavnost vključuje tako predelavo pohištva po meri kot prodajo GA, vam ne bo treba izgubljati energije z ločenim nakupom in s skrbjo, ali se bodo dimenzije na koncu zares ujemale.

Izdelava kuhinj po meri


Brezplačen 3D izris v salonu ali na vašem domu

Kot smo že omenili, vam pri GA kuhinje povsem brezplačno pripravimo 3D izris. To naredimo v enem izmed naših salonov, na podlagi meritev, za katere pred tem poskrbite sami, ali pa kar pri vas doma. Če se odločite za izris na domu, vam seveda pred tem pomagamo pri meritvah, kar zagotovi večjo natančnost. Obisk našega terenskega svetovalca, ki po želji vključuje podrobno predstavitev različnih modelov in materialov ter skupno preučitev barvnih shem, običajno traja 1–2 uri. Svoj termin si lahko rezervirate že danes. Na naši spletni strani poiščite obrazec, kjer boste izbrali tudi salon ali opcijo obiska na domu. Saloni GA kuhinje, med katerimi je mogoče izbirati, se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu in v Levcu.

Preberite več o načrtovanju kuhinje