Pošlji povpraševanje

3d izris majhne kuhinje in projektiranje ter izdelava kuhinje po meri


3d izris kuhinje je učinkovita rešitev za vizualizacijo kuhinje v prostoru. Kljub poplavi programov za izrise kuhinj na spletu smo še vedno mnenja, da je za 3d izris kuhinje najboljše najeti strokovnjaka. Majhne kuhinje ali velike - projektiranje kuhinje v današnjih časih obvezno obsega tudi 3d izris. V podjetju GA kuhinje so vam na voljo moderne in klasične kuhinje, ponujena pa vam je tudi tretja možnost: izdelava kuhinje po meri. Nakup nove kuhinje ali prenova kuhinje? Naš salon je odličen kraj, kjer lahko dobite kakšno idejo o postavitvi kuhinje. Pri izbiri in nakupu vam bomo z veseljem pomagali s strokovnimi nasveti. Na brezplačen 3d izris kuhinje se lahko naročite preko spletnega obrazca na naši spletni strani, mi pa vas bomo poklicali v najkrajšem možnem času in se z vami dogovorili za sestanek na vašem domu.


Projektiranje male kuhinje je podobno kot načrtovanje velike


3d izris kuhinje po meriMajhne kuhinje v ničemer ne zaostajajo za velikimi oziroma imajo vse, kar imajo tudi velike. Projektiranje male kuhinje je lahko kar zahtevna naloga, saj je potrebno na majhnem prostoru ustvariti kuhinjo, ki bo funkcionalna in udobna za delo. Pri načrtovanju majhne kuhinje pride prav 3d izris kuhinje, ki ga lahko poljubno spreminjamo, dodajamo in odvzemamo elemente. S pomočjo 3d izrisa lahko vidite, kako se bodo elementi in oprema podali v vaš prostor. Lahko spreminjate barvo in dodajate nove delovne površine. Možnosti so skoraj neomejene. Tudi majhne kuhinje so lahko estetsko dovršene in funkcionalne. To vam lahko dokažemo tako, da za vas izdelamo 3d izris kuhinje in vam pri izbiri elementov in aparatov strokovno svetujemo. Ne glede na prostor, ki ga imamo na voljo, smo prepričani, da bomo za vas projektirali popolno kuhinjo, v kateri boste z veseljem preživljali svoj prosti čas in uživali v družbi vaše družine in prijateljev.


Klasične in moderne kuhinje ali izdelava po meri?


Vse bolj priljubljene postajajo kuhinje, ki so izdelane po meri naročnika. Izdelava kuhinje po meri ima eno veliko prednost, in sicer se popolnoma prilega prostoru, kjer načrtujete kuhinjo. Izbirate lahko med klasičnimi ali modernimi elementi kuhinje in izberete takšne, ki ustrezajo vam in vašemu življenjskemu slogu. Če imate majhno kuhinjo, potem je izdelava po meri odlična rešitev za vas. Na tak način lahko popolnoma izkoristite vsak kotiček prostora. V pomoč pri načrtovanju kuhinje vam bo tudi 3d izris kuhinje.


Nova kuhinja ali prenova kuhinje?


Ne glede na to, ali prenavljate kuhinjo oziroma boste svojo staro kuhinjo zamenjali z novo, za izris kuhinje se je potrebno dobro pripraviti. To pomeni, da morate vedeti, kaj si želite, kakšen je vaš stil, katere elemente boste vključili v načrtovanje, kakšne barve bo vaša kuhinja ipd. Pri načrtovanju vam bodo v pomoč strokovni sodelavci v našem podjetju, ki imajo z načrtovanjem veliko izkušenj in potrebnega znanja. Če gre za prenovo kuhinje, potem boste verjetno samo zamenjali stare elemente z novimi. To pomeni, da postavitev elementov ne boste spreminjali. Kljub temu vam lahko prav pride pogled v 3d izrisu. Če pa nov dom šele gradite oziroma načrtujete popolnoma novo kuhinjo, potem vam bo izris v veliko pomoč. Kontaktirajte nas in se dogovorite za izris.

Projektiranje majhne kuhinje


Nakup kuhinje se pri nas izplača


Nakup kuhinje je velika finančna investicija, zato je pomembno, da je skrbno načrtovan. Pri izbiri kuhinje je pomembno, da je funkcionalna in lepa, predvsem pa mora biti udobna za delo v njej. Najbolj boste izkoristili prostor, če se boste odločili za izdelavo po meri. Lahko pa izbirate med številnimi modeli klasičnih in modernih kuhinj iz naše ponudbe. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, pri projektiranju vam lahko pomagamo mi s pomočjo 3d izrisa kuhinje in strokovnega svetovanja.

VEČ O KUHINJSKIH NAPAH

PODEŽELSKE KUHINJE