Majhne kuhinje in kuhinjska oprema zanje - stiska s prostorom

Majhne kuhinje so se izkazale kot najbolj učinkovita rešitev v primeru prostorske stiske. Majhne kuhinje s kuhinjsko opremo se odlično odrežejo v majhnih stanovanjih in mansardah, zato je zelo pomembno, da smo v primeru prostorske stiske malce iznajdljivi - uporabiti je potrebno vso domišljijo. Najbolje je, če načrt za majhno kuhinjo pripravimo s pomočjo 3D izrisa kuhinje po predhodnem ogledu idej za majhne kuhinje in galerij. Napačno je mišljenje, da majhna kuhinja ne more biti funkcionalno in lepo urejena. Če premišljeno izberemo kuhinjsko opremo in postavitev, potem smo lahko prepričani, da kakovosti kuhinje ne moremo meriti glede na velikost prostora, ki ga imamo na voljo. Poleg tega pa je dejstvo, da so majhne kuhinje danes vse pogostejše - srečujemo jih namreč v majhnih modernejših stanovanjih - a za ljubitelje kuhanja zagotovo ne pridejo v poštev. Ker lahko tudi naprave zavzamejo ogromno prostora, bodite pri preverjanju idej pozorni na izbiro primerne kuhinjske opreme. 3D izris majhnih kuhinj vam omogočamo tudi v GA+ kuhinje.

kuhinjska oprema

Kuhinjska oprema - včasih je potrebno skleniti kompromis

Če imamo na voljo zgolj majhen prostor, je jasno, da se bomo morali nečemu odreči. Pri kuhinjski opremi je najbolje skleniti kompromise in se tako odreči tisti kuhinjski opremi, ki je v majhni kuhinji ne bomo potrebovali. S 3D izrisom lahko preverimo, katera kuhinjska oprema bi se lepo podala v našo novo majhno kuhinjo, pa tudi ogled galerije je odličen način za iskanje novih idej, kako opremiti majhno kuhinjo. Z našo pomočjo se bo vaša majhna kuhinja brez težav lahko postavila ob bok velikim! Skrivnost je namreč v 3D izrisu, brez katerega si v zadnjih nekaj letih sploh ne moremo več predstavljati načrtovanja majhne kuhinje in postavitve kuhinjske opreme vanjo. Galerijo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Ideje že imam - kako naj jih uresničim?

Če ste si že ustvarili ideje o tem, kako boste uredili majhno kuhinjo, potem je čas, da ideje preverite s pomočjo 3D izrisa. Tako boste videli, ali se vaše ideje sploh podajo v vašo majhno kuhinjo, po potrebi pa boste lahko preverili tudi različne načine postavitve kuhinjske opreme. Na 3D izris se lahko prijavite s pomočjo obrazca na naši spletni strani, naši strokovnjaki pa vam bodo z veseljem svetovali o postavitvi in ureditvi vaše majhne kuhinje s kuhinjsko opremo. Zagotavljamo vam vedno ugodne cene, 5 let brezskrbnosti, strokovno svetovanje, brezplačen 3D izris, odlične ideje in možnost ogleda galerije. Storili bomo vse, kar je v naših močeh, da bo vaša majhna kuhinja videti natanko takšna, kot ste si jo predstavljali.

majhne kuhinje

VEČ O MAJHNIH KUHINJAH SI PREBERITE TUKAJ!

Zakaj po majhno kuhinjo prav k nam?

Majhna kuhinja ja v večini primerov zahtevnejša za izdelavo - težava je v tem, da moramo kljub njeni majhnosti vanjo spraviti vso potrebno kuhinjsko opremo, poleg tega pa mora biti le-ta funkcionalno razporejena. Načrtovanje majhne kuhinje v večini primerov zahteva pomoč izkušenega strokovnjaka. V kolikor potrebujete našo pomoč, bomo zelo veseli, če nas boste kontaktirali. Potrudili se bomo, da bomo pri izdelavi vaše majhne kuhinje izkoristili še tako majhen kotiček, vi pa zaradi omejitve prostora ne boste prikrajšani za njegovo uporabnost - ne glede na njeno velikost je kuhinja srce vsakega doma. Možnosti za maksimalno izkoriščenost majhnih prostorov je ogromno, le poiskati jih moramo. Pri nas lahko izberete tudi vso potrebno kuhinjsko opremo in s pomočjo 3D izrisa preverite, kako bo vaša ideja videti tudi v realnosti. Danes imamo na voljo toliko različne kuhinjske opreme tudi za majhne kuhinje, da lahko s pravo kombinacijo izkoristimo čisto vsak majhen prostor. Ne pozabite dodati pravih barv in dovolj shranjevalnega prostora - pri tem pa ne pozabite na minimalizem. Majhna kuhinja vam bo zagotovo hvaležna!