Lepe moderne kuhinje- funkcionalnost in estetika v enem


Moderne kuhinje so tiste, ki v naš dom pričarajo tako funkcionalnost kot tudi dih jemajočo minimalistično estetiko. Zaznamujejo jih ravne linije in nagnjenost k ohranjaju prvinskosti, funkcionalnosti. V primerjavi s klasičnimi kuhinjami so moderne kuhinje v svojih detajlih preproste, kar pa jim da videz brezčasne lepote. Pri GA+Kuhinje v Ljubljani smo za vas pripravili bogato izbiro vseh vrst kuhinj.

lepe moderne kuhinjemoderne kuhinje po naročilu


Kaj odlikuje moderne kuhinje po meri?


Najsodobnejše kuhinje zaznamujejo eleganca, ravne in čiste linije in živahna izbira barv. Za lepe moderne kuhinje je visoki sijaj prav tako ena imed glavnih značilnosti. Odlikuje jih tudi dejstvo, da je na prvem mestu vaše udobje in funkcionalnost - tako vzdrževanje kot uporaba modernih kuhinj sta tako povsem enostavna.


Moderne in funkcionalne kuhinje za vsak okus in vse potrebe!

Pri GA+Kuhinje ponujamo moderne kuhinje po meri, ki bodo ugajale potrebam tudi tistih najbolj zahtevnih strank. Naša bogata kolekcija pa ni vse, kar nas uvršča na sam vrh slovenskih ponudnikov lepih modernih kuhenj! Odlikuje nas še:

  • 5 let brezksrbnosti! Zagotavljamo vam kar 5 let jamstva ob nakupu kuhinje.
  • Brezplačno strokovno svetovanje in izris v salonu ali pa kar pri vas doma
  • Možnost odkupa stare kuhinje! V sodelovanju z Rdečim križem Slovenije vašo staro kuhinjo podarimo pomoči potrebnim, vam pa vrednost stare kuhinje upoštevamo pri nakupu nove!

VAŠA NOVA SANJSKA KUHINJA VAS ČAKA TUKAJ!


Prepričale vas bodo tudi vedno ugodne cene naših modernih in funkcionalnih kuhinj! Zagotavljamo odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter s tem zagotavljamo, da je nakup lepe moderne kuhinje pri nas vedno odlična inevesticija v prihodnost! Poleg dostopnih rednih cen pa ponujamo tudi akcijske ponudbe, ki jih lahko spremljate na naši spletni strani www.ga-kuhinje.si. Tam lahko preberete tudi pozitivne izkušnje naših naročnikov, ki se navdušujejo nad našo idejno zasnovo postavitve, demontažo, odvozom stare kuhinje in odlično montažo nove kuhinje!