Pošlji povpraševanje

Klasične in rustikalne kuhinje za brezčasen in edinstven dom!

Imate v načrtu preurediti kuhinjo? So vam bolj kot moderne všeč klasične oblike kuhinj? Če ste na oba vprašanja odgovorili z da, potem vas vabimo v salon podjetja GA kuhinje, kjer si lahko ogledate široko ponudbo tako modernih kot klasični oblik kuhinj. 
V široki paleti kuhinj boste našli tako klasične kot moderno predelan rustikalen videz kuhinj.


Za lažjo odločitev vam predstavljamo nekaj stilov klasičnih kuhinj:

Klasična kuhinja Noblessa Cesana 881

Klasična kuhinja Cesana za minimalističnim profilom

Kuhinja Noblesa Cesana 881 se lahko pohvali z dodelanim frontalnim videzom omaric in predalnikov. Vsi ljubitelji klasičnih kuhinj bodo navdušeni nad minimalističnim reliefom kuhinje, ki ga dopolnjujejo dodelane ročice v obliki gumba iz nerjavečega jekla v mat odtenku. Kuhinjo Noblessa Cesana vam predstavimo v barvi peska z mat osnovo. Omarice dopolnjuje pult v izgledu masivnega kosa lesa.


Noblessa Cesana 885

Klasična kuhinja svetle barve z kovinskimi držali

Klasično kuhinjo Noblessa Cesana 885 se tako kot njena predhodnica lahko pohvali z minimalističnim reliefom značilnim za klasične kuhinje. Prav tako je frontalni del kuhinjskih omaric izdelan v belem mat odtenku. Vendar kljub podobnostim se klasična kuhinja Noblessa Casana 885 razlikuje od svoje predhodnice. Kuhinjske omarice in predalniki se bohotijo s kovinskimi ročaji v antični mat kovinski barvi. Prav tako je v kuhinjo vključen otok, vse delovne površine pa dopolnjuje pult v oljni imitaciji hrasta.


Noblessa Fame 171

Klasična kuhinja čistih ravnih linij brez držal

Se še spomnite praktične, klasične kuhinje, ki jo je imela vaša stara mama? Zamislite si novo kuhinjo, ki je prav tako praktična, a jo hkrati odlikujejo ravne svetle površine, omarice brez ročajev, možnost dodajana zaključenega pulta, odprti regali in še in še. Klasična kuhinja Noblessa Fame 171 bo primerna za vsako kuhinjo, pa naj bo ta postavljena v majhn prostor ali v modernejši dom z odprtim tlorisom.


Noblessa Fortuna 424

Klasična kuhinja z rustiklanim pridihom in granitnim pultom

Klasični kuhinji Noblessa Fortuna 424 daje unikatni pridih rustikalen videz prednjega dela omaric. Vsi ljubitelji nostalgije in rustikalnosti bodo s to kuhinjo prav gotovo zadovoljni. Kuhinja kljub svojemu klasično rustikalnemu videzu, ki ga dopolnjujejo lito železni črni ročaji vsebuje vse napredne in funkcionalne rešitve moderne kuhinje. Delovne površine zaključuje trdi granitni pult v imitaciji kamna.


Noblessa OPUS 400

Klasična kuhinja z videzom hrastovega lesa

Vas privlačijo klasične temnejše kuhinje iz imitacije toplega hrastovega lesa. Potem bo kuhinja Noblessa Opus 400 za vas. Primerna je predvsem za pravokotne odprte kuhinje povezane z dnevno sobo. Klasično kuhinjo dopolnjuje pult, ki je prav tako narejen iz imitacije hrastovega lesa, omarice pa so obdelane tako, da ne vsebujejo ročajev. Ravne linije omaric v kuhinji na enem koncu sobe dopolnjuje tako imenovani otok z umivalnikom in ostalo tehniko, ki jo porebuje vsaka kuhinja. Le ta povezuje vaš kuhinjski del s predelom jedilnice ali dnevne sobe. Ker vsi vemo, da bi bile le ravne plošče lesa lahko tudi dolgočasne je korpus kuhinje izdelan v mineralno sivi barvi. Kljub temu kuhinja Noblessa Opus 400 ohranja tradicionalen videz, se po potrebi prav zaradi ravnih linij in korpusa, lepo vključi tudi v bolj moderno oblikovan preostali del bivalnega prostora.

Podjetje GA kuhinje vam ponuja preko 20 različnih modelov klasičnih kuhinj, ter več kot 10 različnih modelov kuhinje v stilu t.i. klasične rustike.

VSI MODELI KLASIČNIH KUHINJ


Zakaj izbrati klasične ali rustikalne kuhinje prav pri nas?

  • Ponujamo VEDNO UGODNE CENE: na voljo so tudi akcijske ponudbe! Najvišja, večna kakovost po ugodni ceni, ki jo ne boste našli nikjer!
  • 5 let brezskrbnosti - ob nakupu vaše najljubše klasične rustikalne kuhinje vam podarjamo kar 5 let jamstva!
  • Prijazno, strokovno, individualno svetovanje - vedno znova si vzamemo čas za vas in delimo naše dolgoletne izkušnje z vami.
  • Brezplačen 3D izris kuhinje v salonu (ali pa kar pri vas doma) - pri tem upoštevamo vse vaše želje in uresničimo tudi najbolj nore ideje! Za brezplačen izris se lahko prijavite preko obrazca na naši spletni strani.
  • Odkup stare kuhinje - v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije vašo staro podeželsko kuhinjo odkupimo in podarimo pomoči potrebnim!

Klasični podeželski stil kuhinje je pravi hit!

Klasične podeželske kuhinje so v zadnjih letih pridobile veliko oboževalcev tudi med meščani. Ne najdemo jih zgolj na podeželju, temveč prav povsod, tudi v najbolj sodobnih in modernih domovih. Kupci se vedno znova navdušujejo nad elegantnim in hkrati sodobnim videzom naših klasičnih kuhinj!

V vaš dom prinašajo romantičen dih preteklosti, predvsem pa je njihova prednost v tem, da so možnosti prilagajanja prostoru res široke.

Pri GA+kuhinje lahko povsem prilagajate barve, obdelave in materiale ličnic, barve ličnic in postavitve. Vse naše kuhinje imajo garantirano kakovost najvišjih standardov in sledijo vsem trendom tako doma kot v tujini. Za več infromacij o klasičnih kuhinjah obiščite našo spletno stran: www.ga-kuhinje.si!