Klasične rustikalne kuhinje za brezčasen in edinstven dom!


rustikalna klasična kuhinjaIzberite vašo novo klasično kuhinjo pri GA+kuhinje! Prepričani smo, da boste med več kot 80 eksponatov kuhinj tudi vi našli tisto pravo! Nudimo bogato izbiro klasičnih kuhinj po meri, pri tem pa je možnosti za prilagajanje skoraj nešteto. Če tudi sami želite nekaj drugačnega, nekaj kar bo v vaš dom prineslo dih pravega tradicionalnega udobja, potem smo pravi naslov za vas! Naše klasične kuhinje združujejo sodobno tehnologijo in retro izgled.


Zakaj izbrati klasične rustikalne kuhinje prav pri nas?

  • Ponujamo VEDNO UGODNE CENE: na voljo so tudi akcijske ponudbe! Najvišja, večna kakovost po ugodni ceni, ki jo ne boste našli nikjer!
  • 5 let brezskrbnosti - ob nakupu vaše najljubše klasične rustikalne kuhinje vam podarjamo kar 5 let jamstva!
  • Prijazno, strokovno, individualno svetovanje - vedno znova si vzamemo čas za vas in delimo naše dolgoletne izkušnje z vami.
  • Brezplačen 3D izris v salonu (ali pa kar pri vas doma) - pri tem upoštevamo vse vaše želje in uresničimo tudi najbolj nore ideje! Za brezplačen izris se lahko prijavite preko obrazca na naši spletni strani.
  • Odkup stare kuhinje - v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije vašo staro podeželsko kuhinjo odkupimo in podarimo pomoči potrebnim!

ČE VAS ZANIMA VEČ O NAŠIH KUHINJAH KLIKNITE TUKAJ!


Klasični podeželski stil kuhinje je pravi hit!


podeželjske klasične kuhinjeKlasične podeželeske kuhinje
so v zadnjih letih pridobile veliko oboževalcev tudi v večjih prestolnicah! Ne najdemo jih zgolj na podeželju, temveč prav povsod, tudi v najbolj sodobnih hišah. Kupci se vedno znova navdušujejo nad elegantnim in hkrati sodobnim videzom naših klasičnih rustikalnih kuhinj! V vaš dom prinašajo romantičen dih preteklosti, predvsem pa je njihova prednost v tem, da so možnosti prilagajanja res široke. Pri GA+kuhinje lahko povsem prilagajate barve, obdelave in materiale ličnic, barve ličnic in postavitve. Vse naše kuhinje imajo garantirano kakovost najvišjih standardov in sledijo vsem trendom tako doma kot v tujini. Za več infromacij o klasičnih kuhinjah obiščite našo spletno stran: www.ga-kuhinje.si!