Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri, da boste izkoristili celotni prostor

Kuhinje po meri so v današnjem času nekaj povsem običajnega. Minili so časi, ko so ljudje po trgovinah iskali kuhinje, ki so bile že izdelane in so njihove mere slučajno ustrezale prostoru, ki ga je kupec predvidel za postavitev kuhinje. Danes vam v okviru obstoječih kuhinj v Ljubljani že skoraj vsak izvajalec ponuja izdelavo majhnih kuhinj po meri. Seveda se izvajalci kuhinj po naročilu med seboj razlikujejo. Preden naročite kuhinjo po meri, je dobro, da upoštevate nekatere nasvete, o katerih govorimo v nadaljevanju.

Kuhinje po meri

Sledite pravemu postopku izbire kuhinje po meri

Preden dokončno odobrite fizično izdelavo kuhinj po meri, se posvetite vsem podrobnostim. To boste najlaže storili tako, da se odločite za 3D izris kuhinje. Tako boste imeli možnost, da s pomočjo boljše prostorske predstave za vse detajle poiščete pravo rešitev. Pred naročilom kuhinje po meri je prav tako dobro, da natančno izmerite vaš prostor. Ne glede na to, ali gre za velike ali majhne kuhinje po meri, je dobro, da funkcionalno izkoristite prav ves prostor, v katerem bo stala vaša kuhinja. Z izdelavo kuhinj, narejenih po meri boste kuhinjskemu prostoru zagotovili razkošen videz in novo podobo, ki se bo popolnoma skladala z vašim okusom. 

V podjetju GA+ kuhinje uporabljamo poseben matrični sistem za 3D izris kuhinje, ki omogoča maksimalno prilagodljivost in pregledno načrtovanje. Vse dimenzije elementov se po globini, širini in višini lahko večajo ali manjšajo po 150 mm, s čimer poskrbimo za uravnoteženost proporcev vseh dimenzij. Pomagali vam bomo, da si boste izbrali kuhinjsko opremo, ki bo popolnoma prilagojena vašim potrebam, saj se na ta način lahko odločite za kombinacije dimenzij, postavitev, stila, barv, ličnic in drugih detajlov kuhinje, ki so vam v celoti pisani na kožo ter popolnoma po vaši meri.

VEČ O PONUDBI NAŠIH KUHINJ kliknite TUKAJ!

S kuhinjami po meri do čudovite podobe po vašem okusu

Prednost izdelave po meri je v tem, da je kuhinjske omare mogoče popolnoma prilagoditi, tako da ustrezajo zasnovi in postavitvi vaše kuhinje. V primeru večjih prostorov je možnosti neskončno, saj si lahko privoščite tako rekoč vse česar si želite. Veliko ljudi se dandanes odloči za izjemno popularen kuhinjski otok, ki močno vpliva na dinamiko kuhinjskega prostora, hkrati pa nudi dodatne možnosti za shranjevanje in poudari celoten slog vaše kuhinje. Tovrstne kuhinje postanejo prostori kjer družine prebijejo največ doma preživetega prostega časa, se družijo, hranijo, opravljajo domače naloge itd., kuhinja pa se bolj kot kadarkoli prej oddalji od svoje osnovne vloge in postane večnamenski prostor

Tudi v primeru manjših kuhinj so kuhinjski otoki zelo zaželeni, vendar je zanje potrebnega nekoliko več načrtovanja, da bo prostor karseda izkoriščen. Načrtovanje majhne kuhinje zahteva veliko pozornosti pri razporeditvi kuhinjskih elementov, izboru barvne palete ter dekoriranju, saj jo želimo z vsemi sredstvi, ki jih imamo na razpolago, kar se da optično povečati ter jo v prostor umestiti čim bolj funkcionalno.

Načrtujemo jo smiselno. Njena zasnova naj bo če se le da v eni liniji, na primer v črki L, U ali, kot smo že rekli, z otokom, vsekakor pa si prizadevamo čim bolje izkoristiti prostor, ki je na razpolago. Potrebujemo dovolj prostora za shranjevanje, kar nam bodo deloma omogočili visoki elementi (veliko shranjevalnega prostora v višino). V njihov sklop vključimo tudi vgradni ali prostostoječi hladilnik. Če le-ti niso možni, jih nadomestimo z visečimi. Drugo področje za shranjevalni prostor, se nahaja pod kuhinjskim pultom. Kot najbolj uporabni se v ta namen izkažejo predali. 

Kuhinja po meri

V majhnih kuhinjah se zelo pogosto pojavi dvom o umestitvi pomivalnega stroja. Ena izmed rešitev je klasični pomivalni stroj širine 45cm, ki je primeren predvsem za eno osebo ali par. Omogočiti je potrebno dovolj delovnega prostora, ki se v nekaterih primerih lahko nahaja celo na kuhinjskem otoku. Na delovni pult umestimo tudi kuhalno ploščo ter korito, ki sta, prav tako kot pomivalni stroj, na voljo tudi v manjših dimenzijah. Pred dokončno odločitvijo razmislimo o naših željah, potrebah ter prioritetah v kuhinji. 

Pri GA+kuhinjah zaposlujemo strokovne sodelavce z dolgoletnimi izkušnjami, ki vam bodo rade volje nudili nasvete, kako maksimalno izkoristiti prostor, kakšna postavitev bi bila za vas primerna in kakšna barva ter osvetlitev bi optično povečala prostor. S pomočjo 3D izrisa kuhinje, bodo priprave na novo kuhinjo potekale lažje, saj si boste ideje glede zasnove kuhinje tudi lažje predstavljali. Obiščite torej našo spletno stran ali naš salon v Ljubljani in drugih mestih in si oglejte našo ponudbo. 

Izdelavo kuhinje po meri zaupajte najboljšemu izvajalcu

Kaj je prednost naše izdelave kuhinj po meri? Vsekakor gre za ugodne in visokokvalitetne kuhinje. V okviru naših programov je zelo veliko možnosti, tako da si lahko izberete veliko ali majhno kuhinjo po meri. V vsakem primeru so naše kuhinje po meri funkcionalne in trpežne. Posebno pozornost pa kajpak posvetimo tudi sami izdelavi kuhinj po meri. Če torej iščete ugodne kuhinje v Ljubljani, vas vabimo da vašo novo kuhinjo po naročilu v izdelavo zaupate nam.