Pošlji povpraševanje

Majhne kuhinje po meri – cene so konkurenčne in kvaliteta je vrhunska

Kuhinje našega podjetja pozna že mnogo zadovoljnih strank. Ker velikokrat nastopijo težave pri dimenzijah ko ljudje začnejo opremljati dom, je najboljša rešitev izdelava pohištva, predvsem kuhinje po meri. Zaradi dobrih izkušenj se naše stranke rade vrnejo k nam. Prva stvar v katero se moramo poglobiti pri izdelavi nove kuhinje, je zbiranje podatkov o dimenzijah prostora v katerem bo kuhinja stala ter vseh priključkih in odtokih. Vedeti moramo kako bo obrnjena, kje stojijo vrata, okna, mogoče radiator in vse ostalo. Elemente vaše kuhinje po meri moramo prilagoditi vsemu potrebnemu, da pri vgradnji ne bodo nastopile težave. Preden bomo začeli s 3D izrisom kuhinje je dobro, da si okvirno zamislite kako boste imeli postavljene aparate in elemente saj bo to olajšalo delo našemu strokovnjaku, ki potrebuje vsaj okvirne usmeritve. Vaša in naša želja pri izgradnji npr. majhne kuhinje po meri je, da je vaš prostor čim bolj optimalno izkoriščen in da so vaše potrebe čim bolj zadovoljene. Kuhinja pa mora kljub majhnosti biti funkcionalna in maksimalno uporabna. Ne glede na to ali opremljate popolnoma nov dom ali pa prenavljate starega, je zaradi višine elementov pomemben tudi podatek o vrsti tal vaše kuhinje po meri. Cene se glede na to, če je kuhinja narejena po naročilu ne razlikujejo dosti od cen, ki jih lahko najdete v naših prodajnih salonih povsod po Sloveniji.

Moderna kuhinjaModerna bela kuhinja

Kakšno kuhinjo po meri izbrati glede na material in stil

Prostor, ki ga namenimo kuhinji mora biti prijeten in svetel, saj navadno pomeni center vsakega doma. V kuhinji se družina veliko zadržuje, saj se družinski člani navadno skupaj zberejo takrat ko obedujejo in se družijo ob prelomnih trenutkih dneva. Če to ni mogoče vam lahko v majhno kuhinjo po meri vključimo jedilno mizo, ki bo stala v sosednji jedilnici ali morda celo v dnevnem prostoru. Čisto lahko pa je za vaš dom idealna kotna kuhinja katero obrnemo tako, da je maksimalno funkcionalna in prostorna. Če vas privlačijo preproste linije in moderen naravni videz, se lahko odločite za sodobno kuhinjo po meri, v katero vključimo različne materiale, morda elemente brez ličnic ali delovne pulte posebnega videza, ki jih v zadnjih letih nameščamo višje, da je delo na njih čim manj obremenjujoče za hrbtenico. Višino elementov lahko prilagajamo glede na višino stropa. V zadnjih letih so postale zelo aktualne kuhinje po meri z visokim sijajem. Včasih je veljalo, da so zelo občutljive. Danes pa so materiali tako izpopolnjeni in kakovostni, da potrebujemo samo mehko krpo ter kapljico čistila in kuhinja je v trenutku spet kot nova. Elemente z visokim sijajem lahko izdelamo tudi kot majhne kuhinje po meri, cene pa so v veliki meri odvisne od vrste materiala oz. vodil, ki navadno najbolj vplivajo na skupni znesek in so pomembni sestavni deli vsake kuhinje.

Prijavite se na brezplačen izris vaše sanjse kuhinje

Cena kuhinje po meri je sprejemljiva in ugodna za vsak žep

Če vam je zmanjkalo idej za majhno kuhinjo po meri ali za kuhinjo katero bi želeli za vaš dom, se lahko na naši spletni strani razgledati po naših razstavljenih modelih, ali pa se oglasite v enega izmed naših salonov. Na spletni strani imate tudi možnost prijave na izris kuhinje po meri z najsodobnejšimi programi, kateri omogočajo kvalitetno in natančno izdelavo tlorisa kuhinje - brezplačno in brez obveznosti. S pomočjo programa si boste lahko hitro in pregledno predstavljali izgled pohištva vaše nove kuhinje po meri v vseh možnih barvnih kombinacijah. Program vam bo izrisal hitro razumljiv in zelo pregleden načrt, ki ga lahko večkrat spreminjate. Zaradi izrisa cena kuhinje po meri ne bo višja, vi pa boste dobili popolno predstavo kako bo izgledala ko bo končana in postavljena v prostor.