V podjetju GA Kuhinje vam projektiramo in izdelamo kuhinje po meri vašega stanovanja

V podjetju GA Kuhinje se zavedamo, da ni zmeraj moč najti idealne, že izdelane kuhinje za vsak dom. V ta namen vam ponujamo projektirranje in izdelavo kuhinj po meri. Izdelava kuhinj po meri v Sloveniji je vse pogostejša, zato ne odlašajte in naročite vašo kuhinjo tudi vi.


Kuhinje po meri pri nas projektiramo natančno in kakovostno

Kuhinje po meri, ki jih izdelamo, so kakovostne in natančno narejene. Izdelamo jih iz materialov, ki so odporni na mehanske in kemične vplive, kuhinje pa je tako lahko čistiti in vzdrževati. Kuhinje po meri lahko izdelamo iz različnih materialov. Lahko se odločite za izdelavo kuhinje po meri iz lesa, lepljenega lesa, v kobinaciji z kovino ali plastiko, skratka prilagodimo se vašim željam in vaši estetiki. Po želji projektiramo zudi vrhunske kuhinje po meri visokega sijaja ali mat. Ponujamovam masivne in trpežne kuhinje, ki vam bodo služile vrsto let.

vrhunska izdelava kuhinje po meriModerna kuhinja izdelana po meri in 3D izris


Velik nabor idej za kuhinje po meri

V podjetju GA Kuhinje se lahko pohvalimo s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izbiri idej za kuhinje po meri. Seveda pri sami izdelavi upoštevamo tudi vaše želje in ideje za kuhinjo po meri, ki jo poskušamo čim bolje prilagoditi vašim potrebam.

V naši spletni galeriji kuhinj si oglejte možnosti oblikovanja in izdelave. Nato naredite seznam najljuših in nujno potrebnih elementov, ter stil, ki vas je najbolj pritegnil. Razmislite o barvi front kuhinje, o delovnih površinah, želite te enotne barve ali naj bodo v kobinaciji, si želite t.i. mesarki pult, naj bodo kuhinjske frone kombinirane s steklom, naj bodo ravnih oblik ali so vam bolj všeč izrezljani vzorci,... Možnosti je veliko. Če vam je všeč indrustrijski slog, se kuhinje lahko lepo dopolnijo s pravilno izbiro ročajev, bele tehnike in svetil. Kot že omenjeno vam bodo naši strokovnjaki radi pomagali pri idejnem, estetskem in postavitvenem projetiranju. Nudimo vam tudi brezplačni 3D izris vaše bodoče kuhinje.


Oglejte si ponudbo na naši spletni strani in se odločite za izdelavo kuhinje po meri

Ideje za kuhinje po meri lahko najdete kot že omenjeno tudi na naši spletni strani. Oglejte si različne tipe kuhinj, ki vam jih ponujamo. Odločite se lahko za kuhinje iz različnih materialov, v različnih kompozicijah kot so I, L ali U, kuhinja z otokom ter  in barvah.

Kuhinje po meri za vsak še tako kompliciran prostorKuhinje po meri ter 3D izris


Pred izdelavo kuhinje po meri nas obiščite v naši poslovalnici

Obiščite nas v naši poslovalnici in se s strokovnjaki posvetujte o ideji za kuhinjo po meri. Pred samo izdelavo kuhinje po meri je potrebno prostor dosledno izmeriti in se odločiti o konfiguraciji same kuhinje. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali oblikovati kakovostno in izvedljivo idejo za kuhinjo po meri, v naših delavnicah pa bomo kuhinjo nato tudi natančno in kvalitetno izdelali.


VEČ O MODERNIH KUHINJAH PO MERI