Izdelava kuhinje po meri v podjetju GA kuhinje

Izdelava kuhinje po meri pri menjavi pohištva. Pri prenovi opreme stanovanja, se pogosto porajajo različna vprašanja in dvomi kaj izbrati, katero pohištvo  bo najbolj funkcionalno in seveda estetsko za določeno stanovanje. Najbolj zahtevno je zagotovo opremljanje kuhinje, pogosto pa predstavlja težavo tudi opremljanje kopalnice. V podjetju GA Kuhinje se zavedamo, da ni zmeraj moč najti idealne, že izdelane kuhinje za vsak dom, saj določeni standardi ki so bili včasih stalnica, več ne obstajajo. Že sama gradnja objektov je drugačna.

Včasih so gradili hiše in stanovanjske bloke le po nekaj načrtih, zato so bile npr. tipske kuhinje primerne skorajda za vsako stanovanje. Danes pa je vsaka stanovanjska hiša drugačna, z njo pa tudi dimenzije prostorov. Prav tako pa se je spremenila miselnost ljudi, ki se zavedajo, da za svoj denar lahko izbirajo in tudi izberejo unikatno pohištvo. Da bo odločitev lažja, vam v ta namen ponujamo projektiranje in izdelavo kuhinj po meri s pomočjo odličnega računalniškega programa, ki vam nudi preizkus različnih možnosti 3D izrisa kuhinj in ostalih prostorov. Ne odlašajte, izdelava kuhinje po meri v Sloveniji je vse pogostejša izbira, zato naročite svojo tudi vi.

Moderna klasična kuhinja z otokom

Kuhinja po meri s 3D izrisom, projektiramo natančno in kakovostno

Kuhinje po meri, ki jih izdelamo, so kakovostne in natančno narejene ter popolnoma prilagojene strankinim zahtevam in željam, upoštevajoč seveda pogoje, ki jih nudi prostor vgradnje. Kuhinje izdelujemo iz materialov, ki so odporni na mehanske poškodbe in kemične vplive ter jih je enostavno čistiti in vzdrževati. Materiali se precej razlikujejo od tistih, katerih smo bili vajeni v preteklosti, saj je njihova površina impregnirana. Posledično se umazanija in maščoba ne moreta zagristi globlje v pohištvo in ostaneta na površini. Da so elementi spet enaki kot prvi  dan, sta potrebna le krpa in blago, temu namenjeno čistilo.

Kuhinje po meri lahko s pomočjo 3D izrisa izdelamo iz različnih materialov. Izdelava kuhinje po meri v Sloveniji omogoča izbiro lesa, lepljenega lesa, v kombinaciji z kovino ali plastiko. Tudi steklo je v zadnjih letih pogosta izbira naših strank, saj je s sodobnimi modeli kuhinj zelo dober prijatelj. Moderne, minimalistične in preproste linije pogosto vključujejo INOX, masivni les, kamen in kakovostne umetne mase, ki so praktično brezčasne. Skratka prilagodimo se vašim željam in vašemu okusu. Po želji projektiramo tudi vrhunske kuhinje po meri visokega sijaja (ki naj vas nikar ne prestrašijo), ali v mat izvedbi. Ponujamo vam masivne in trpežne kuhinje, ki vam bodo služile vrsto let.

vrhunska izdelava kuhinje po meriModerna kuhinja izdelana po meri in 3D izris

Velik nabor idej za kuhinje po meri

V podjetju GA Kuhinje se lahko pohvalimo s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izbiri idej za kuhinje po meri. S pomočjo 3D izrisa različnih tipov kuhinj, boste zagotovo našli tisto pravo, ki jo boste z veseljem uporabljali dolga leta. Seveda bomo pri sami izdelavi upoštevali vaše želje in ideje za kuhinjo po meri, ki jo vedno poskušamo čim bolje prilagoditi zahtevam strank.

V naši spletni galeriji kuhinj si oglejte možnosti oblikovanja in izdelave, nato naredite seznam najljubših in nujno potrebnih elementov, omar, visečih omaric, pultov, polic, razmislite o kuhinjskem otoku in o mestih kjer so vgrajeni vsi električni priključki in odtoki. Ne pozabite na odprtine za okna in vrata. Tudi stil, ki vas je najbolj pritegnil je pomemben, ne nazadnje pa ga lahko s pomočjo 3D izrisa kuhinje hitro spremenite in pohištvo prilagodite. Razmislite o barvi front kuhinje, o delovnih površinah - želite te enotne barve ali naj bodo v kombinaciji, si želite t.i. mesarski pult, naj bodo kuhinjske fronte kombinirane s steklom, naj bodo ravnih oblik ali so vam bolj všeč izrezljani vzorci,... Možnosti je ogromno. Če vam je všeč industrijski slog, se kuhinje lahko lepo dopolnijo s pravilno izbiro ročajev, primernih barvnih odtenkov, bele tehnike in svetil.

Kot že omenjeno vam bodo naši strokovnjaki radi pomagali pri idejnem, estetskem in postavitvenem projektiranju. Nudimo vam tudi brezplačni 3D izris vaše bodoče kuhinje. Če imate težave z izmerami, vas lahko naši strokovnjaki obiščejo na domu in jih naredijo namesto vas. Iz izkušenj vemo, da se stranke pogosto ne znajdejo s poševnimi stropi, ki so pri projektiranju lahko precej neprijetni, zato raje pokličite in izkoristite našo storitev. Pri izmerah je izjemno pomembna natančnost, saj se lahko, še posebej v majhnih kuhinjah, že pri enem napačnem centimetru vse postavi na glavo.

Oglejte si ponudbo na naši spletni strani in se odločite za izdelavo kuhinje po meri

Ideje za kuhinje po meri lahko najdete, kot smo že omenjili, tudi na naši spletni strani. Oglejte si različne tipe kuhinj, ki vam jih ponujamo. Odločite se lahko za kuhinje iz različnih materialov, v različnih izvedbah kot so I, L ali U, za kuhinjo z otokom ali polotokom ter v barvah, ki so vam najljubše. S pomočjo 3D izrisa kuhinje bomo izbrano postavili v vaš prostor in vse kar bo potrebno prilagodili danim dimenzijam.

Kuhinje po meri za vsak še tako kompliciran prostorKuhinje po meri ter 3D izris

Pred izdelavo kuhinje po meri nas obiščite v naši poslovalnici

Obiščite nas v našem razstavno - prodajnem salonu in se s strokovnjaki posvetujte o ideji za kuhinjo po meri. Pred samo izdelavo kuhinje po meri je potrebno mere dobro proučiti in se odločiti o konfiguraciji same kuhinje. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali oblikovati funkcionalno in izvedljivo idejo za kuhinjo po meri, v naših delavnicah pa jo bomo nato tudi natančno in kvalitetno izdelali.


VEČ O MODERNIH KUHINJAH PO MERI