Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri s pomočjo programa za izris

Kuhinje po meri so zagotovo najboljša rešitev, saj s tem poskrbimo, da bo prostor, ki ga imamo na voljo, zares optimalno izkoriščen. To seveda ne pomeni, da moramo prostor zapolniti z elementi do zadnjega razpoložljivega kotička, ampak povsem nasprotno. Prenatrpanost je velika težava, saj bi posledično pri pripravi obrokov po nepotrebnem izgubljali čas. Pomembno je torej, da najdete ravnovesje med zadostno količino delovnih in shranjevalnih površin ter odprtostjo in zračnostjo. To pa običajno ni mogoče brez premišljenega načrtovanja …

Kuhinje po meri

Program za izris kuhinj je v veliko pomoč pri načrtovanju

Z razvojem tehnologije je postalo opremljanje naših domov občutno lažje kot v preteklosti. Ni več nujno, da se zanašamo izključno na številke in predstave v naši glavi, ampak si lahko pri izbiranju med različnimi idejami pomagamo drugače. V tem konkretnem primeru imamo v mislih program za 3D izris kuhinje po meri, ki je izredno dragoceno orodje. Dober program za izris kuhinje po meri omogoča, da primerjate različne možnosti, preden sprejmete končno odločitev. Mnogokrat šele izris kuhinj po meri razkrije določene težave, ki smo jih pri načrtovanju spregledali. Tako lahko te težave pravočasno odpravimo, s čimer prihranimo precej nepotrebnih stroškov, ki bi jih zahtevali morebitni poznejši posegi oz. predelave.

Prijavite se na brezplačen program za izris kuhinje

Majhne kuhinje so pogosto še posebej zahteven izziv

Zagotovo je še posebej smiselno, da izkoristite možnosti, ki jih ponuja program za izris po meri, če se lotevate opremljanja majhne kuhinje. Kadar smo omejeni s kvadraturo, moramo biti namreč izjemno pozorni na to, da ima vsak kos pohištva svojo vnaprej določeno funkcijo – da ni torej ničesar preveč in ničesar premalo. Z uporabo programa precej lažje dosežemo, da bo funkcionalnost majhne kuhinje zares optimalna.

Program za izris kuhinje

Rezervirajte si termin za 3D izris kuhinje po meri

V podjetju GA+kuhinje vam nudimo povsem brezplačen in neobvezujoč izris kuhinje po meri. Naš matrični program oziroma sistem omogoča poljubne prilagoditve po meri, v skladu z vašimi željami. Uporaba programa za načrtovanje po meri poskrbi za proporcionalno uravnoteženost dimenzij vseh elementov, pri čemer je po potrebi možno prilagajanje dimenzij celo do 1 mm natančno. Vabimo vas, da izpolnite obrazec na naši spletni strani, nato pa boste v najkrajšem možnem času prejeli klic našega referenta, ki vas bo obvestil o prvem razpoložljivem terminu, ki vam je na voljo. Izris kuhinj po meri v posebnem programu, ki po potrebi vključuje še strokovno svetovanje, je sicer možen na različnih lokacijah – v enem izmed naših salonov ali pa na domu. Naše salone najdete v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Kranju in v Levcu. Omenimo naj še, da bomo pred izdelavo in montažo, če se seveda odločite za našo ponudbo, brezplačno izvedli še zadnjo izmero na vašem domu. S tem se prepreči tveganje za kakršna koli odstopanja pri končni postavitvi.

Klasične, moderne in rustikalne kuhinje po meri za vsak dom

Prilagoditve po meri posameznih strank oziroma prostora, ki ga imate na voljo, pa niso možne le pri dimenzijah, ampak imate povsem proste roke tudi pri izbiri stila. Tako bo končni rezultat zares po meri vam in vašemu domu. Izbirati je mogoče med različnimi stili – od klasičnih in rustikalnih pa do zelo modernih izvedb. Z veseljem vam pomagamo do resnično sanjske kuhinje po meri, ki jo boste z veseljem uporabljali še vrsto let. Za izdelavo vseh elementov so uporabljeni resnično najkakovostnejši materiali, ki so nato ustrezno obdelani. S tem je zagotovljena zaščita pred najrazličnejšimi manj ugodnimi vplivi, ki bi lahko negativno vplivali na videz in funkcionalnost. To pa posledično pomeni nadpovprečno življenjsko dobo. Naš osnovni cilj je brez dvoma popolno zadovoljstvo strank, med katerimi je trenutno že skoraj 50.000 zadovoljnih posameznikov in posameznic. Upamo, da se jim boste kmalu pridružili tudi vi!

Preberite več o 3d izrisu kuhinje