Pošlji povpraševanje

S 3D izrisom do svoje sanjske kuhinje

Zdi se, da je kuhinja srce vsakega doma. Kliše, pa vendar je res. Je prostor v katerem veliko časa preživimo z družino, v katerem kuhamo ter pripravljamo hrano z ljubeznijo. Ker je najpomembnejši prostor v našem domu in investicija za daljše časovno obdobje, mora biti načrtovana natančno, skrbno in kvalitetno. Preden se odločimo za izris kuhinje je potrebno premisliti kaj, če sploh kaj, bi spremenili pri kuhinji, ki jo imamo sedaj. Kaj nas moti in kaj bi izboljšali? Ker se tudi v notranjem oblikovanju trendi precej hitro spreminjajo je vredno pomisliti kakšen stil bi izbrali in kako se bo nova kuhinja skladala s preostalimi prostori v našem domu.

3D izris vam bo pomagal do pravih odločitev

Brez 3D izrisa si skorajda nihče več ne predstavlja nakupa kuhinje. Cilj 3D izrisa je, da dobimo občutek kako bo kuhinja izgledala v našem domu ter, da ustvarimo kuhinjo, ki nas bo vsakodnevno navduševala tako z izgledom kot s posebnimi, nam prilagojenimi, detajli.

S programom za izris kuhinje lahko kuhinjo prilagodimo vašim željam. Z njegovo pomočjo lahko izberete in preizkusite različne kombinacije barv, oblik in materialov ter spreminjate postavitev kuhinjskih omaric. Vaše ideje vam s pomočjo programa za izris kuhinj predstavimo na način, ki omogoča virtualni ogled vaše nove kuhinje, kar vam precej olajša odločitev.

Načrtovanje kuhinje je v precejšni meri odvisno tudi od prostora, ki ga imamo na voljo. Prilagoditi se mora namreč njegovi obliki ter velikosti. 3D izris kuhinje vam zagotavlja, da bo vaš kuhinjski niz oblikovan tako, da bo prostor maksimalno izkoriščen.

3D izris kuhinje vam daje priložnost, da izdelate kuhinjo po meri,  ki ste si jo vedno želeli in katera bo ugajala vašim potrebam.

3D izris kuhinj

Več o programu za izris kuhinje

Kako se pripraviti na 3D izris kuhinje

Prvo odločitev izmed mnogih ste že sprejeli, ko ste se prijavili na izris. Verjetno že tudi veste kako naj bi vaša nova kuhinja izgledala. Vendar ste pomislili tudi na detajle? Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri pomembnih odločitvah kot so materiali, barve in dodatki. Prav tako vam bodo svetovali kako lahko vgradite gospodinjske aparate in kateri način zapiranja kuhinjskih elementov izbrati. Preden se odločite za izris je dobro vedeti, čemu boste v vaši novi kuhinji dali prednost. Je to inovativnost, funkcionalnost, kvaliteta ali dobra cena?

Poleg vaših zamisli in pričakovanj vas bomo prosili, da s seboj prinesete okvirne mere prostora. Mere, ki so pomembne za izris so višina in širina sten, vrat in oken v prostoru ter razdalja med koti in vrati. Položaji cevi, radiatorjev, stikal in vtičnic so prav tako pomembni za natačen izris. Torej, natančnejše so mere, ki jih prinesete, natančnejši je izris kuhinje. Dobro je, da naše svetovalce seznanite tudi zakaj ste se prijavili na izris. Želite zamenjati staro kuhinjo z novo, opremljate novogradnjo ali želite le informativni izris?

V kolikor se odločite za nakup kuhinje v naših salonih, naj vas vaše okvirne meritve ne skrbijo. Poskrbeli bomo, da vas bo na domu obiskal strokovnjak in natančno izmeril prostor, okna, vrata ter inštalacije. V kolikor se nimate časa zglasiti na 3D izris kuhinje v katerem izmed naših salonov (BTC Ljubljana, Maribor, Kranj, Novo Mesto, Levec, Slovenj Gradec), vas naši strokovnjaki lahko obiščejo na domu. Naš svetovalec vam bo tako ob prvem obisku na vašem domu izmeril prostor, predstavil vzorce, barvne sheme, modele, detajle, naredil 3D izris ter pripravil ponudbo.

3d izris

Več informacij o 3d izrisu