Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri nudijo možnosti izbire materialov, oblik, dimenzij…

Kuhinje po meri so dobra izbira za vse, ki želijo unikatne moderne kuhinje ali takšne po svoji izbiri. Zaradi neomejenih možnosti lahko s kuhinjo po meri optimalno izkoristite prostor, kar je zagotovo največja prednost. To pride v poštev še posebej če potrebujete moderno kuhinjo za mansardno stanovanje.

Ker v tem prostoru družina preživi največ časa je pomembno, da je urejena premišljeno in funkcionalno, poleg tega pa mora biti všečna vsem. Moderna kuhinja po meri je idealna če jo želite uskladiti s celotnim stanovanjem in je združena z jedilnico ter dnevno sobo.

V prodajnem salonu boste težko našli moderno kuhinjo katera se bo popolnoma skladala z merami ki so vam na razpolago, prav tako pa ne bo popolnoma skladna z stilom vašega stanovanja. Ko se odločite za kuhinjo po meri, lahko izbirate postavitev elementov in kuhinjskih aparatov, njen dizajn…

Če vam je morda všeč podeželski stil kuhinj boste lahko izbirali med različnimi materiali, barvami in oblikami popolnoma po vašem okusu, to pa marsikomu predstavlja pravi izziv in užitek. Krasno je, če imate ideje in če veste kaj želite, potem boste z izkušenimi strokovnjaki in njihovimi nasveti zlahka dosegli želeni cilj.

Moderne kuhinje po meri so v zadnjih letih zelo aktualne, saj so svojimi enostavnimi, čistimi in ravnimi linijami zelo privlačne ter predstavljajo nekaj novega in drugačnega od klasičnih kuhinj katerih ste bili vajeni.

Moderne kuhinje po meri

Moderne kuhinje vključujejo različne čudovite elemente

V preteklosti so se ljudje odločali za kuhinje po meri kadar jim je to predstavljalo edino možnost zaradi določenih pogojev, kot so nestandardne oblike prostorov. Danes se jih mnogo odloči za moderne kuhinje po meri, ker preprosto želijo imeti v svojem domu nekaj posebnega in drugačnega.

Novi trendi modernih kuhinj vnašajo svežino. Z dobrimi nasveti ter s pomočjo usposobljenih strokovnjakov lahko postanejo tudi del vašega doma. Posebno pozornost je treba posvetiti razporeditvi, ki je pomembna zlasti v malih prostorih kjer kvadratura predstavlja največjo omejitev.

Jedilna miza je lahko vključena v celoto kot del pulta ali pa stoji samostojno. Kuhinja po meri vam omogoča izbiro različnih materialov, ki v kombinaciji z lesom dobijo nove razsežnosti. Nič ni čudno, če je delovni pult ali pult, ki služi kot miza narejen iz umetnega kamna ali betona, prav tako pa so sestavni deli moderne kuhinje velikokrat marmor, nerjaveče jeklo, granit, keramika, steklo in še mnogi drugi materiali, ki so si utrli pot v stanovanja.

Zaradi lastnosti kot so odpornost na vročino in udarce, možnost enostavnega čiščenja in dolga življenjska doba so v modernih kuhinjah po meri ti materiali zelo zaželeni. Na voljo je ogromno različnih odtenkov, ki bodo vaš dom naredili privlačen. Ko bodo dela zaključena boste z veseljem preživljali čas v kuhinji po meri, popolnoma po vašem okusu.

Moderne kuhinje po meri

PRIJAVITE SE ZA BREZPLAČNI 3D IZIRS KUHINJE NA NAŠI STRANI ŽE DANES!

Podeželski stil kuhinj je bil vedno romantičen in bo takšen tudi ostal

Podeželski stil kuhinj nudi udobnost, funkcionalnost vse to pa povezuje vsem poznana tradicionalnost, ki bo vedno modna. Domačnost, katera je mogoča le v podeželskem stilu kuhinj ohranja spomine na preteklost, ko so bili ljudje še trdno povezani z naravo, kljub temu pa so prvine moderne kuhinje segle tudi na to področje.

Pastelne barve in naravni toni ter čudoviti detajli, ki jih lahko vidite le v podeželskem stilu kuhinj vas bodo očarali in prepričali v nakup. Kuhinja po meri, ki bo s svojimi vitraži, dekorativnimi letvicami, izrezljanimi dodatki ustvarila čarobnost prostora bo zagotovo vaš najljubši prostor v hiši ali stanovanju.

Izbira in odločanje pri prenovi ali opremljanju kuhinje po meri ni enostavno ter zahteva dober razmislek o vseh, še tako majhnih stvareh, ki se morda ne zdijo zelo pomembne. Ko boste začeli kuhinjo uporabljati, bo pomembna vsaka malenkost. Izdelajte si okvirni načrt kako bi naj vaša kuhinja izgledala in se s svojimi vprašanji obrnite na strokovnjake.

Moderne kuhinje po meri