Pošlji povpraševanje

3D izris kuhinje je priročna rešitev za oblikovanje izgleda kuhinje

3D izris kuhinje stranki pomaga pri izbiri kuhinje in kuhinjske opreme. Program za izris kuhinje po meri oblikuje končni izgled prostora kakor si ga stranka zamisli. Po želji je mogoče spreminjati velikosti in obliko opreme ter kuhinjske aparate različno razporejati. Podjetje GA+ Kuhinje je v Sloveniji vodilni prodajalec kuhinj in kuhinjske opreme. V svojih prodajnih salonih in spletni strani nudi brezplačno svetovanje in izris kuhinje, ki ga strokovnjaki lahko izvedejo tudi na domu. Za pomoč pri odločitvi pri nakupu si je v prodajnih salonih mogoče ogledati več kot 80 razstavnih eksponatov tudi v živo. GA+kuhinje stremijo k visoko kvalitetnim gospodinjskim aparatom in zagotavljajo tudi do 5 letno garancijo. V njihovi ponudbi je mogoče najti številne priznane znamke, kot so Gorenje, Bosch, Noblessa in Electrolux.

Program za 3D izris kuhinje je na voljo v salonih GA+ Kuhinje

Program za 3D izris kuhinje je enostaven za uporabo. Oblikuje tri-dimenzionalni prototip zamišljenega prostora, ki omogoča lažjo predstavo končnega rezultata. Izris kuhinje po meri je viden v širino, višino in globino. Izdelava je hitra in prilagodljiva željam stranke. Ob pregledu rezultata so v izris dodane morebitne spremembe. Ker je program za 3D izris izjemno natančen, so vse preureditve hitro izvedljive in ne predstavljajo večjih težav za oblikovalca. Tudi cenovno se oprava izrisa izplača - fizični prototip bodoče kuhinje je manj pregleden in za oblikovanje vzame dlje časa.

Svetovanje in izris kuhinje po meri za osebno pomoč pri nakupu

Svetovanje in izris kuhinjesta na voljo pri GA+ Kuhinje brezplačno. Prijaviti se je mogoče na prodajnem mestu ali kar na spletni strani podjetja. Prijava je hitra in neobvezujoča. Po obdelavi podatkov stranka prejme klic s strani podjetja, na kar se obe zmenita za termin izrisa. Po želji nudi GA+ Kuhinje strokovne meritve kuhinje na domu pred izvedbo programskega oblikovanja.

Podjetni prodajalci se redno izobražujejo o inovacijah in razvoju na področju kuhinjske tehnologije. Z večletnimi izkušnjami lahko stranki pomagajo pri odločitvi. Na spletni strani so vedno objavljene obstoječe akcijske ponudbe, prodajalec pa stranko pri sestavljanju ponudbe ponovno opozori na morebitne ugodne cenovne odločitve.

izris kuhinje po meri

Izris kuhinje po meri za natančno proizvodnjo in vgradnjo nove opreme

Izris kuhinje po meri je izvrsten za vsakogar, ki bi imel težave s predstavljanjem tridimenzionalnega prostora. Izdelava kuhinje po meri je odlična, saj je oprema razporejena tako, da bi bila dosežena tem večja uporabnost v prostoru. Razporeditev je velikega pomena tudi v osebnem prijetnem počutju v prostoru in je usklajena po željah stranke. Velikost prostora je ključnega pomena. Nenatančne meritve lahko povzročijo težave pri vgradnji. Sama vgradnja je hitra in je vključena v ceno. Dostavo je mogoče pričakovati v 4-6 tednih po oddaji naročila.

Kuhinje in kuhinjska oprema se stalno spreminjajo. Različni ustvarjalni slog ali barvne kombinacije vsakih nekaj let izmenjujejo priljubljenost. V ponudbi GA+ Kuhinj so na voljo klasični modeli ter številna sodobna, modernistična oblikovanja. Izbor je širok - za vsak okus je mogoče najti nekaj. Poleg estetskih sprememb, v zadnjem desetletju poteka hiter razvoj na področju ekologije in trajnostnega razvoja. Najnovejši modeli varčujejo z vodo in elektriko, a ne popuščajo na kakovosti in učinkovitosti.

Izris kuhinje online je dosegljiv in enostaven za izdelavo ter uporabo

Izris kuhinje online je mogoče na vsakem osebnem računalniku. Za zanesljivejše in natančnejše rezultate si je priporočljivo za izris kuhinje omisliti profesionalno pomoč. GA+ Kuhinje nudijo brezplačni 3D izris kuhinje ter rezultate po želji dostavijo tudi do strankinega bivališča. Izris, ki ga ustvarijo profesionalci je razumljiv za vsakogar. Osebne podatke, ki jih stranka poda ob prijavi na 3D izris kuhinje, se podjetje zaveže trajno varovati. Nepooblaščene osebe nimajo nikoli stika s strankimi osebnimi podatki. Če bi se stranka odločila, da ponudbe ne sprejme, so vsi podatki trajno izbrisani ali anonimizirani.

OBIŠČITE GA KUHINJE