Pošlji povpraševanje

Ko izbirate kuhinjo, vam bo lažje če se odločite za izdelavo kuhinje po meri

Kuhinjska oprema spada med večje finančne naložbe in se jo uporablja kar nekaj let, zato je nujno, da je ta kakovostna in njena postavitev dobro premišljena. Tako izdelava klasične, rustikalne kot moderne kuhinje, zahteva strokovno znanje, mnogo izkušenj in ne nazadnje tudi spretnost in natančnost. Pri nas boste našli vse na enem mestu, s poudarkom na kakovosti, za katero tudi jamčimo. Izbira kuhinje je odvisna od okusa, oblike, velikosti kuhinjskega prostora in seveda od finančnih zmožnosti. Seveda je najbolj pomembno dobro počutje vseh družinskih članov, ki bodo v njej pripravljali hrano, obedovali in se družili. Modne smernice se na vseh področjih ves čas spreminjajo in enako je tudi pri notranji opremi. Kar nekaj let nazaj so bile moderne manjše kuhinje, ki so imele elemente postavljene na nasprotnih stenah, na moč imenitno pa je bilo, če je bila jedilnica ločena in je stala v sosednjem prostoru. Danes je vse drugače in za moderno kuhinjo velja tista, ki ni le lepa na pogled temveč tudi funkcionalna na vseh področjih. Postavitev jedilne mize je spet zaželena nazaj v kuhinjskem prostoru saj pomeni center druženja, vse kar je v kuhinji potrebno, pa mora biti na dosegu roke. Tako velike kot majhne prostore je mogoče opremiti v skladu z željami posameznikov in te v večini brez težav izpolniti. To omogoča izdelava kuhinje po meri, ki je postala vsakodnevna praksa saj so cene zelo ugodne glede na to, da je kuhinja popolnoma prilagojena prostoru in uporabnikom ter nudi vse kar je potrebno.

barve kuhinje

Kuhinje visoki sijaj so videti čudovito, njihovo čiščenje pa je enostavno in hitro

Če želite imeti kuhinjo ki bo vedno moderna, izberite nevtralno barvo, katero lahko popestrite z raznimi barvnimi dodatki, kombinirate s kovino, steklom, barvnim steklom, lesom, kamnom in različnimi umetnimi materiali, ki so izjemno vzdržljivi in odporni na temperaturne spremembe in vlago. Mat dodatki in steklo so pogosto vgrajeni v elemente kuhinje z visokim sijajem, saj jo popestrijo in razgibajo. Kontrasti tako med barvami kot materiali so trenutno zelo atraktivni in bodo verjetno še dolgo, ne samo iz estetskega vidika, temveč tudi zaradi praktičnega. Na določenih predelih kuhinje je namreč mogoče uporabiti material, ki se bo tam najbolje obnesel. Na primer – kamniti pult je vzdržljiv in ima zagotovo najdaljšo življenjsko dobo, zato je za delovno površino zelo dobra izbira. Tudi če razmišljate o nakupu moderne kuhinje z visokim sijajem je najboljša odločitev, da jo za vas izdelamo po meri, saj bo kuhinja maksimalno izkoristila razpoložljivi prostor tako z elementi kot z gospodinjskimi aparati in bo za uporabo najbolj praktična.

moderna kuhinja 3D izris

Cene kuhinje po meri so ugodne, saj si lahko omislite vse kar potrebujete

Si želite rustikalno, mat ali kuhinjo z visokim sijajem kot je nima nihče drug? Tudi to vam bo omogočila izdelava kuhinje po meri, poleg tega, da boste lahko njeno ceno maksimalno prilfagodili svojim finančnim zmožnostim.

Lahko boste izrazili svoj edinstveni okus in se ponašali z razporeditvijo, kakršno boste imeli le vi. Največja mera prilagodljivosti se lahko doseže le na ta način, saj ni mogoče, da bi kuhinja kupljena v bloku prostor do potankosti izkoristila. Optimizacija prostora je še posebej zaželena, kjer le tega ni dovolj na razpolago. Prav zato je že pri prvem koraku (3D izrisu), potrebno dobro pretehtati vse možne postavitve glavnih elementov kot so štedilnik, hladilnik, pomivalno korito in stroj za pomivanje posode. Ti morajo biti smiselno razporejeni, zato je treba začeti delati izris moderne kuhinje po meri z njimi in kasneje nadaljevati z ostalimi elementi. Z našo pomočjo, boste za zelo ugodno ceno, svojo kuhinjo po meri popolnoma prilagodili svojim potrebam in jo dolga leta s pridom uporabljali. Pokličite nas in naredili vam bomo izris na mestu samem, kjer bo kuhinja stala.

VEČ O 3D IZRISU KUHINJE