Pošlji povpraševanje

Kuhinja - funkcionalen prostor, kjer se počutimo prijetno in domače

Ga+ kuhinje je podjetje s sedežem na Šmartinski 152 v Ljubljani, ki se ukvarja s prodajo kuhinj, gospodinjskih aparatov, kuhinjskih nap, kuhinjske armature in še in še, vse po ugodni ceni. V našem podjetju se zavedamo, da kupci ob nakupu želijo popolno brezskrbnost, zato vam ob nakupu kuhinje podarjamo pet let garancije. Izbirate lahko med pestro izbiro kuhinj, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani ali pa se oglasite v enem izmed naših salonov in si jih ogledate kar tam. V kolikor vaš kuhinjski prostor ni klasičnih dimenzij, vam priporočamo razmislek o izdelavi kuhinje po naročilu, kjer se bo prostor izkoristil do maksimuma, ter vam hkrati omogočal prijetno delo in bivanje v kuhinji. Svetovali in pomagali vam bomo tudi pri izbiri dodatkov kot so kuhinjska garnitura, napa, bela tehnika, ki lahko s svojo obliko, postavitvijo in barvo kuhinjo še polepšajo.

Podstrešna kuhinja izdelana po naročiluKuhinja prilagojena posebnemu prostoru na podstrehi


Pri izdelavi kuhinje po naročilu upoštevamo vaše želje in estetiko

Kuhinja je prostor, kjer boste ustvarjali čudovite jedi za vas in vaše najdražje zato je pomembno, da izberete pravo. Kuhinja mora biti funkcionalna in lepa na pogled, v njej pa se morate počutiti prijetno in sproščeno. Ker je zahtev veliko, se vse več ljudi odloča za izbiro kuhinje po naročilu. Vi poveste svoje želje, svojo estetiko, materiale, ki jih želite, barve in če že veste lahko tudi postavitev posameznih elementov, mi pa vam kuhinjo izrišemo v posebnem 3D programu. Seveda se načrt lahko dodela in spremeni po vaših željah. Po končanem načrtu vam kuhinjo izdelamo in montiramo.

V času izrisa in dogovorov lahko izbirate med različnimi dodatki, od kuhinjskih nap s kroženjem zraka do različnih pultov, štedilnikov, peči, garniture in ostalih elementov. Na naši spletni strani si lahko ogledate uspešne projekte izvedbe kuhinj po naročilu ter tako pridobite morda še kakšno dodatno idejo za vašo novo kuhinjo.

Majhna kuhinja po naročilu v belo, leseno, industrijskem sloguModerna kuhinja narejena po naročilu


Kuhinjske nape so lahko tudi prijetna popestritev kuhinji

Kuhinjske nape imajo v osnovi funkcijo prezračevanja, odstranjevanja pare in odstranjevanja neprijetnih vonjav iz kuhinje. Za boljšo kvaliteto bivanja so prav gotovo nepogrešljiv element v kuhinji. Ga+ kuhinje vam ponuja široko izbiro kuhinjskih nap modernih ali klasičnih oblik. Izbirate lahko med takšnimi z odvodom zraka do takšnih, ki zrak le filtrirajo. Tudi modeli nap so različni. Moderne nape so danes lahko skrite tudi v pultu, ali pa so pritrjene visoko na strop in jih po potrebi le spustite nižje k štedilniku. Našli boste tudi takšne ki se jih potegne iz vrhnje omarice, takšne ki se jih lahko pritrdi na steno ali viseče modernih zaobljenih in futurističnih ali industrijskih oblik.

Vse kuhinje in kuhinjske nape si lahko ogledate na naši spletni strani ali v salonu. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem odgovorili nanj.

Viseča premična kuhisnjka napaPrilagodnjiva viseča kuhinjska napa