Pošlji povpraševanje

Salon klasičnih in modernih kuhinj v akciji - oglejte si slike v katalogu

Salon kuhinj je pravo mesto za iskanje novih idej in akcij. Ste se odločili za nakup novega pohištva v akciji za srce vašega doma? Izbira je lahko zelo zahtevna, saj je danes na voljo toliko različnih dizajnov, barv in materialov, da včasih stranka preprosto ne ve, kaj naj izbere. V salonu si lahko stranka ogleda različne modele in tako na preprost način ugotovi, kakšne so v resnici njene želje in kaj pričakuje. Z napredkom tehnologije danes obstaja tudi možnost izdelave 3D izrisa kuhinje, kar pomeni, da lahko idejo stranke iz misli prestavimo tudi v zelo realno sliko. Obiščete lahko tudi salon kuhinj GA - smo največji specializirani ponudnik gospodinjskih aparatov in kuhinj v Sloveniji, garantiramo pa vam tudi najnižjo ceno. Z obiskom salona bo nakup bistveno enostavnejši, seznanili pa se boste lahko tudi z morebitnimi akcijami kuhinj.

salon kuhinj

Akcije si prav tako lahko ogledate tudi v katalogu

Zavedamo se, da nakup novega pohištva predstavlja velik finančni strošek, vendar pa tukaj ne gre le za denarno investicijo, temveč tudi za čas, ki ga potrebujemo, da preverimo različne možnosti, obiščemo salone, preverimo akcije in poiščemo proizvajalca, ki nam v prodaji nudi čim večjo kakovost za čim manjši finančni vložek. Da, takšni nakupi so včasih videti kot prava misija nemogoče. Težava je tudi v tem, da je ponudba danes tako široka, da marsikdo ne ve, kaj izbrati, zato se raje odločijo za 3D izris z izdelavo po meri. Gre za idealno rešitev za vse tiste, ki si želijo čim bolj izkoristiti dani prostor, obenem pa vse elemente prilagoditi delovnim procesom. Če v salonu kuhinj niste našli tiste, zaradi katere vam je zastal dih, preverite druge možnosti izdelave, kot je po meri, s pomočjo 3D izrisa.

KUHINJE PO ELEMENTIH TUKAJ!

Način prodaje, v kateri se prilagodimo vašim željam in potrebam

Ugotovili smo, da je najbolj optimalna izbira prodaja, v kateri se ponudnik prilagodi željam in potrebam stranke. Po prehodnem pridobivanju idej z ogledom salona kuhinj je lahko izbira precej enostavnejša, saj lahko posamezne detajle, ki so nam bili všeč, združimo v popolno celoto. Ne glede na to, ali si želite klasične ali moderne izvedbe, bomo pri nas poiskali pravo rešitev. Z našimi prijaznimi svetovalci se lahko pogovorite o svojih zahtevah, mi pa vam bomo predstavili tudi trenutne akcije. Tudi v salonu smo za vas pripravili kuhinje za čisto vsak okus, z načrtovanjem pa bomo zagotovili, da se bodo vaše ideje skladale z vašim prostorom in vašimi potrebami - kljub temu, da gre za zahteven objekt, nam bo skupaj uspelo.

kuhinje salon

V našem salonu kuhinj ste vedno dobrodošli

Saloni kuhinj našega podjetja so vam na voljo po vsej Sloveniji, zato lahko obiščete tistega, ki vam je najbližji. Če iščete izjemna znižanja za večji prihranek, potem lahko poleg akcije preverite tudi odprodajo eksponatov. Z nakupom pohištva v našem salonu vam zagotavljamo kar 5 let popolne brezskrbnosti, poleg tega pa se naši svetovalci redno izobražujejo, kar pomeni, da o stvareh vedo več, kot lahko najdete na spletu. V salonih kuhinj imamo trenutno razstavljenih več kot 80 eksponatov, zato preverite, ali se med njimi skriva tudi vaša lepotica. Ogromno pozornosti posvečamo zadovoljstvu naših strank in ugodnim cenam, zato se vam ne bo izmuznila niti kakšna akcija. V veliko zadovoljstvo nam je, da našim strankam nudimo način prodaje, ki jim najbolj ustreza, v še večje zadovoljstvo pa nam je sodelovanje z vami in dejstvo, da vam lahko pomagamo pri izdelavi vaše nove kuhinje. Obiščite naše salone in se tudi sami prepričajte, da je lahko zadovoljstvo obojestransko. Vljudno vabljeni v prenovljene salone!