Pošlji povpraševanje

Odprodaja - eksponat kuhinje Noblessa Oxford

Odprodaja eksponatov
Odprodaja - eksponat kuhinje Noblessa Oxford

Opis akcije

V Ga+Kuhinje poteka akcija kuhinjskih elementov in novih kuhinj. V naši ponudbi si lahko ogledate kuhinje vrhunske kvalitete in odličnega dizajna po akcijskih cenah. Kuhinje in kuhinjski elementi v akciji so popolnoma novi in nikoli uporabljeni, zato je to odlična priložnost za nakup kuhinje po nizki ceni. Ponujamo visoko kakovostne modele kuhinj priznanih nemških blagovnih znamk Designo+ in Noblessa. Akcija velja do odprodaje eksponatov.

Kuhinja Noblessa Oxford

Kuhinja Noblessa Oxford je ena izmed naših novih kuhinj v akciji. Gre za kuhinjo v obliki črke U v svetlo sivi barvi. Posebnost te kuhinje predstavljajo kuhinjske ličnice, ki so izdelane iz masivnega lesa. Na vrhu omaric stoji venec, pod visečimi omaricami pa senčna letev.

Kuhinja Noblessa Oxford vsebuje tudi naslednje elemente:

-          dve visoki omari, ena za vgradni hladilnik in ena za vgradni zamrzovalnik

-          dva kotna elementa, eden z vrtiljakom za lažji dostop, na drugi strani pa je kotni element s polico

-          predal za shranjevanje pekačev, ki se nahaja pod pečico

U kuhinja ima prav posebno rustikalno stensko oblogo, kamor je dodano priročno stensko držalo za kuhinjske krpe. Novi kuhinji pripada tudi predsoba v enakem rustikalnem slogu.

Velika prednost pri nakupu eksponata je, da boste novo kuhinjo dobili v zelo kratkem času. Pri nas bomo uredili demontažo eksponata, vi pa ga boste prevzeli in poskrbeli za prevoz. Novo kuhinjo lahko tako dobite že v 24 urah. Ob nakupu nove kuhinje, lahko kupite tudi aparate, ki so del eksponata, in jih prav tako dobite po akcijski ceni.

Ne zamudite odlične priložnosti za nakup nove in kakovostne U kuhinje Noblessa Oxford po akcijski ceni! Obiščite vašo najbližjo Ga+Kuhinje poslovalnico in si razstavne eksponate kuhinj Noblessa oglejte v živo.

Kaj pridobite?

  • Kuhinjo v obliki postavitve U
  • Kuhinji pripada tudi predsoba v enakem rustikalnem dekorju

Veljavno od 21.1.2022 do 21.2.2022

Prevzemi popust