Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri: osnova profesionalno svetovanje in 3D izris kuhinje

Kuhinje so nedvomno eden od najpomembnejših prostorov vsakega doma. Čeprav so v osnovi namenjene pripravi hrane, gre obenem pogosto za prostor, kjer se najpogosteje križajo poti družinskih članov in kjer potekajo sproščena druženja s prijatelji ter manjša praznovanja v družbi najbližjih sorodnikov. Opremljanje tega prostora si zato zagotovo zasluži posebno pozornost, saj tam običajno preživimo kar precej časa. Prehitro sprejeto odločitev bi najverjetneje obžalovali še vrsto let, zato je zelo priporočljivo, da se pred nakupom odločite za svetovanje in izris kuhinje oziroma za 3D načrt, ustvarjen  s posebnim programom za 3D izris kuhinj. Tako boste lahko prostor opremili po meri, v skladu z njegovimi specifikami ter z vašimi unikatnimi željami in potrebami.

Kuhinje - svetovanje in izris


Rezervirajte svoj termin za svetovanje in izris kuhinje

V salonih GA+ kuhinje se zavedamo, da je izbira najustreznejših elementov kompleksen proces, zato vam ponujamo brezplačno svetovanje in izris kuhinj – v enem od naših šestih salonov po Sloveniji ali kar na vašem domu. Svetovanje je prilagojeno vašim specifičnim željam. Naši strokovnjaki bodo torej najprej prisluhnili vašim idejam, nato pa bodo poiskali rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim zahtevam. Izjemno pomemben del svetovanja oz. načrtovanja je zagotovo tudi 3D izris kuhinj.

Čeprav si običajno vsaj okvirno predstavljamo, kako bodo določeni elementi videti v prostoru, ki ga opremljamo, pri tem hitro spregledamo določene podrobnosti, ki pa imajo lahko na koncu precej večji vpliv, kot bi bilo mogoče pričakovati. Toda na srečo obstaja enostaven način za to, da se izognemo neljubim presenečenjem. Sodobna tehnologija nam namreč omogoča izredno realističen 3D izris kuhinj. Ta je še posebej dragocen, če niste popolnoma prepričani, za kakšno postavitev se odločiti, kateri stil izbrati, katere barve bi bile najprimernejše, koliko elementov potrebujete itn. Tako enostavno preizkušate različne kombinacije, dokler ne najdete idealne rešitve. Termin za brezplačno svetovanje in izris kuhinje lahko rezervirate še danes, in sicer kar s pomočjo obrazca, ki ga je mogoče izpolniti na naši spletni strani. Vnesti boste morali le nekaj osnovnih podatkov, ki bodo našim strokovnjakom pomagali pri tem, da se bodo lažje pripravili na individualno svetovanje.


Natančen 3D izris kuhinje: mansarda zahteva posebno preciznost

V določenih primerih je potreben še posebej precizen 3D izris kuhinje. Mansarda je nedvomno eden takšnih primerov, pri katerih je dober 3D načrt skorajda nuja. Zaradi specifične oblike mansarde so namreč pogosto potrebne določene prilagoditve, da zagotovimo zares optimalno funkcionalnost prostorov, ki bodo sestavljali mansardno stanovanje. Brez dobrega 3D načrta bi bilo zamišljanje, kako bo na koncu videti mansardni prostor, ki ga želite opremiti, še posebej zahtevno oziroma praktično nemogoče. Pri nas to ne bo težava, saj celo pri zahtevnejših projektih, kot je opremljanje mansarde, poskrbimo za izredno natančen 3D izris kuhinje. Mansarda bo opremljena povsem po vaših željah.

Čeprav je morda mansardni prostor, ki ga imate na voljo, relativno majhen, bomo poiskali funkcionalne rešitve, ki bodo poskrbele za dovolj delovne in shranjevalne površine, ne da bi bil prostor na ta račun prenatrpan. Bogate izkušnje naših strokovnjakov vključujejo tudi številne uspešno izpeljane projekte opremljanja mansardnih stanovanj, katerih osnova so bili natančni 3D načrti, zato boste pri nas v dobrih rokah. Dimenzije elementov se sicer praviloma večajo ali manjšajo po 150 milimetrov, toda če se izkaže, da bi bile za vašo mansardo smiselne drugačne dimenzije, je možna celo prilagoditev do milimetra natančno. Mansardni prostor bo tako resnično optimalno izkoriščen.

3D izris kuhinje za mansardo


Kako se pripraviti na svetovanje in 3D izris kuhinj v našem salonu?

Za uspešno svetovanje in izris kuhinje je potrebnih nekaj predhodnih priprav. Pri tem imamo v mislih predvsem meritve. Za začetek morate izmeriti prostor od tal do stropa in od ene stene do druge. Zelo pomembne so tudi dimenzije oken in vrat, hkrati pa bomo za svetovanje in izris potrebovali podatke o oddaljenosti vrat ter oken od sten, stropa in tal. Pri tem upoštevajte, koliko prostora bo potrebnega za odpiranje vrat in oken. Na koncu pa sledi še označevanje mesta, kjer se nahajajo oz. kjer se bodo nahajala stikala in vtičnice, plinske in vodovodne napeljave ter radiatorji. S pomočjo teh podatkov dobimo osnovni vpogled v značilnosti prostora, kar omogoča individualizirano svetovanje in izris. Navedeni podatki so pomembni predvsem za tiste, ki se boste odločili za svetovanje in načrtovanje v našem salonu.

Če bosta svetovanje in načrtovanje potekala pri vas doma, bodo namreč za meritve poskrbeli naši strokovnjaki. Niste povsem prepričani, ali boste zares kos meritvam? Brez skrbi. Če se odločite za svetovanje in 3D izris v naših salonih, bomo v primeru vaše odločitve za nakup vse meritve preverili. Skrb glede morebitnih odstopanj je torej odveč, saj bomo poskrbeli, da bodo meritve do milimetra natančne, celo pri prostorih nepravilnih oblik, na primer v mansardi. Zaželeno je seveda, da so vaše meritve, ki bodo podlaga za osnovni 3D izris in svetovanje, karseda precizne, vendar pa je morebitni strah, da bi pri tem naredili nepopravljivo napako, povsem odveč.