Razmišljate o novi kuhinji po meri? Nudimo vam 3d izris kuhinje in izmero prostora

3d izris prostora je sodobna storitev, ki omogoča, da vašo novo kuhinjo vidite v realnem pogledu še preden se lotite montaže. Pri tem lahko spreminjate postavitev vseh elementov, kuhinjskih aparatov in barve. To vam olajša potek odločitve in omogoča hitrejši postopek nakupa kuhinje.

Poleg prodaje in montaže kuhinj, se v podjetju Ga+kuhinje ukvarjamo tudi prodajo in montažo:

  • kopalnic
  • dnevnih sob
  • utilityjev
  • predsob in garderob
  • aparatov

Naš sistem za 3d izris kuhinje omogoča maksimalno prilagodljivost in pregledno načrtovanje vaše nove kuhinje. Vse dimenzije elementov in aparatov se po globini, širini in višini lahko povečujejo ali zmanjšujejo. S tem zagotovimo uravnoteženost proporcev vseh dimenzij.

Pri nas vam pomagamo izbrati kuhinjo ali kuhinjo po meri, ki bo popolnoma prilagojena vašim potrebam in željam, saj se lahko odločite za poljubne kombinacije dimenzij, postavitev, stila, barv in drugih detajlov kuhinje.

3D izris in izmera prostora za popolne rezultate

Brezplačni 3d izris prostora

Načrtovanje nove kuhinje je težje opravilo, ki zahteva veliko časa, potrpljenja in tudi denarja. Pri nas se tega zavedamo, zato smo vam pripravljeni pri tem pomagati. Naši izkušeni strokovnjaki so vam vedno na voljo za pomoč in svetovanje pri 3d izrisu in izmeri prostora. Na ta način vam olajšamo odločitev pri izbiri kuhinje ali kuhinje po meri, saj si boste s pomočjo 3d izrisa lažje predstavljali, kako bo izgledal vaš prostor.

V primeru, da načrtujete nakup kuhinje pri nas, vam ponujamo brezplačen 3d izris vaše kuhinje in izmero prostora. Vabimo vas, da se na naši spletni strani prijavite na 3d izris kuhinje na vašem domu ali pa v salonu.

Brezplačni paket vsebuje:

  • določitev termina za brezplačen 3d izris
  • brezplačni 2d in 3d izris
  • brezplačno izmero prostora
  • strokovno svetovanje
  • brezplačno projektiranje kuhinje po meri

Montaža kuhinje po meri - postavitve elementov

Izmera prostora: kako pravilno izmeriti kuhinjski prostor?

Izmera prostora mora biti narejena zelo natančno, saj je od tega odvisna tudi postavitev kuhinjskih elementov in aparatov ter izris kuhinje po meri. V kolikor se boste izmere lotevali sami, svetujemo, da izmero vašega prostora naredite po naslednjih treh korakih:

  1. Izmerite razdaljo med tlemi in stropom (vertikalno) ter od stene do stene (horizontalno).
  2. Izmerite dimenzije oken in vrat ter njihovo oddaljenost od tal, stropa in sten. Označite tudi, kje boste potrebovali prostor za njihovo odpiranje.
  3. Označite, kje se nahajajo vse vtičnice, stikala, radiatorji in napeljave za vodo in plin.

V kolikor se izmere ne želite lotiti sami, se lahko za pomoč obrnete na naše strokovnjake. V primeru načrtovanja nove kuhinje, bo na vaš dom prišel terenski svetovalec in že ob prvem obisku opravil izmero prostora. Če ste se odločili, da bi izris kuhinje po meri opravili v salonu, morate s seboj prinesti okvirne mere vašega prostora. V tem primeru bomo ob nakupu kuhinje preverili točnost vseh mer.

Kuhinje z aparati - vključite kuhinjski otok

Kuhinje po meri

Kuhinja je najbolj živahen in uporaben del hiše, zato mora biti priročna, topla in prijetna na pogled. Kuhinjski pulti morajo biti odporni na vse udarce in ureznine, ki spadajo h kuhanju, kuhinjska stekla morajo biti kos vsem kapljicam, omarice pa nam morajo dolgo služiti in dobro ohranjati svojo vsebino.

Danes se veliko ljudi odloča za montažo kuhinje po meri, saj nam omogočajo idealen izkoristek prostora in zagotovijo popolno prilagoditev kuhinjskih elementov in kuhinjskih funkcij našim potrebam in željam.

Pri Ga+Kuhinje se vedno potrudimo, da upoštevamo vse želje naših strank, obenem pa vam nudimo najbolj kvalitetne materiale za vašo kuhinjo po meri. Pri nas smo mnenja, da izdelava kuhinje po meri predstavlja popolno prilagoditev stranki in njenemu prostoru.

Kuhinje z aparati - ugodnoKuhinje z aparati - ugodno

Kako poteka montaža kuhinje

3d izrisu kuhinje, kjer lahko spreminjate postavitev elementov in barve, sledi izmera prostora in montaža kuhinje. Montaža kuhinje, kuhinje po meri ali kuhinje z aparati zahteva veliko časa in znanja, zato je dobro, da to delo prepustite usposobljenim strokovnjakom, ki so na tem področju izkušeni.

Dober izvajalec za montažo kuhinje mora biti zelo natančen in pazljiv. Upoštevati mora želje stranke in ji pred montažo jasno razložiti posledice nepravilne montaže, oziroma uporabe različnih materialov. Pri tem je pomembna tudi kvaliteta uporabljenih materialov, saj morajo biti materiali primerni za uporabo pohištva, zdržati pa morajo še dolgo po tem, ko je montaža kuhinje končana.

Montaža kuhinje je po navadi najzahtevnejša, saj pohištveni del vsebuje številne predale in vodila, pogosto pa je prisotno tudi mehko zapiranje in zahtevnejši detajli. Pomembne so tudi inštalacije in njihova priprava.

Če se odločate o montaži nove kuhinje ali prenovi stare, smo vam pri Ga+Kuhinje vedno na voljo za pomoč! Najprej se bomo lotili izbire nove kuhinje, nato pa vam bomo pomagali pri brezplačnem 3d izrisu in izmeri prostora.

S pomočjo 3d izrisa se boste veliko lažje odločili, ali vam določena kuhinja ustreza ali ne. Po vaši potrditvi bodo naši strokovnjaki pričeli z montažo kuhinje, kamor spada tudi vgradnja vseh aparatov. Zagotovo boste še dolgo časa zadovoljni z vašo novo in prijetno kuhinjo po meri.

3D izris kuhinje po meri in izmera prostora