Pošlji povpraševanje

Kuhinjski elementi- kako opremiti kuhinjo z aparati?


Kuhinjski elementi so v večini kuhinj enaki, saj jo vsi ljudje uporabljamo podobno, še vedno pa si jo lahko prilagodite osebnemu okusu. So namreč zelo oseben prostor vsake družine, zato je pomembno, da vam ta kar se da optimalno ustreza. Preverite našo ponudbo kuhinjskih elementov in si rezervirajte svoj termin za 3D izris kuhinje še danes. Naj bo kuhinja prostor, ki združuje celo družino!

kuhinje z aparati


Opremljanje kuhinje z aparati


Med kupci so najbolj priljubljene kuhinje z aparati- torej ob montaži kuhinje prejmete že vso potrebno belo tehniko. S kuhinjo z aparati imate najmanj skrbi, saj vam določenih aparatov ni potrebo iskati posebej. Ob izdelavi kuhinj po meri vam nudimo tudi vgradnjo naslednjih aparatov:


• hlajenje- hladilnik, zmrzovalnik, zamrzovalna skrinja,
• kuhanje- kuhalna plošča, vgradna pečica, prostostoječ štedilnik, kuhinjska napa, mikrovalovna pečica,
• pomivanje- pomivalni stroj, korito,
• pranje in sušenje- pomivalni in sušilni stroj,
• klima in ogrevanje- klimatska naprava, odstranjevalec vlage, vlažilnik zraka,
• mali kuhinjski aparati- mešalnik, kuhinjski robot, kavni avtomat …

kuhinjski aparati


V naši ponudbi lahko najdete praktično vse, da si opremite kuhinjo iz vaših sanj. Poleg kuhinjskih elementov pa si pri nas lahko opremite tudi kopalnice, dnevne dobe, predsobe, garderobe in utility room. Tako boste celotno stanovanje ali hišo lahko opremili kar na enem mestu in to po ugodni ceni.


3D izris kuhinje za lažjo predstavo o prostoru


Dandanes obstaja že veliko programov, s katerimi vam prodajalci lahko upodobimo 3D sliko prostora. Ker se nakup kuhinje zgodi 1x ali morda 2x v življenju, je to dobrodošel način za boljšo vizualizacijo. Prav zato vam pri nas ponujamo brezplačen 2D in 3D izris kuhinje. Izris kuhinje z aparati ali ostalih prostorov je brezplačen, natisnemo pa vam ga le v primeru nakupa oz. naročila pri nas.


3D-izris-kuhinje


Za še bolj pristen občutek vizualnega prikaza, pa ponujamo tudi 3D izris kuhinje na vašem domu, ki je neobvezujoč in brezplačen. Z našim terenskim svetovalcem boste tako lahko h celotnem projektu pristopili bolj celovito, hkrati pa si boste lažje predstavljali, kako bo kuhinja z aparati na koncu izgledala. Terenski svetovalec bo sabo namreč prinesel modele in barvne sheme, zato boste lahko uživali v ambientu in odsevu svetlobe vaše nove kuhinje.


Hitra in kvalitetna montaža kuhinje

Ko se posvetujete z našimi strokovnjaki o kuhinjskih elementih, je čas za montažo. Našimojstri bodo poskrbeli, da se bo končni projekt izvedbe zaključil točno tako, kot ste si zaželeli. Od začetka načrtovanja pa do same montaže kuhinje traja približno 2-3 mesece, kar vzemite v zakup. Sledijo 3 faze procesa nakupa:


1. 3D izris kuhinje z aparati- izris na domu ali v salonu,
2. Izmera prostora- natančna izmera prostora s strani naših strokovnjakov,
3. Montaža kuhinje- vgradnja kuhinjskih elementov.

montaza kuhinje


Trendi kuhinj in kuhinjskih elementov


Današnje trende delimo na tri glavne kategorije- moderni, klasični in rustikalni. Vsak je seveda po svoje zanimiv, prav tako pa je odločitev odvisna tudi od vaših osebnih preferenc. Kot pravi slovenski pregovor, imajo vsake oči svojega malarja, zato si izberite takšnega, ki vam najbolj ustreza.

izdelava-kuhinj-po-meri

Pod moderne kuhinje navadno spadajo kuhinjski elementi brez ročajev, torej se omarice in predali odpirajo na pritisk ali s skrito nišo. Pri modernih kuhinjah z aparati ne varčujemo, temveč uporabimo najmodernejše tehnološke dosežke na področju bele tehnike. Klasične kuhinje so tiste, ki so všeč največjemu procentu ljudi. Večinoma so estetsko oblikovane, na omarice pa so nameščeni preprosti ročaji. Rustikalne kuhinje spominjajo na stil naših babic na podeželju, kar vsekakor ni slaba stvar. Ročaji so navadno bolj umetelno izdelani, fronte omaric pa so pogosto izdelane z raznimi utori.