Pošlji povpraševanje

Moderna kuhinja - nepogrešljiv del sodobnega doma

Moderna kuhinja sodi v vsak sodobni dom. Moderna kuhinja je funkcionalna in lepa, opremljena je s sodobnimi gospodinjskimi aparati, odlikujejo jo prefinjene podrobnosti kot so v elemente vgrajena LED svetila. Dovršena je s kakovostnimi materiali, ki so enostavni za vzdrževanje, praktični za uporabo in prijetni na pogled.

Dan danes se stranke zelo pogosto odločajo tudi za kuhinje po naročilu. Glavni razlog za to je popoln izkoristek prostora in pa prilagoditev končnega izgleda kuhinje po meri željam posameznika. V preteklosti se je na tržišču lahko dobila le peščica modelov kuhinj, ki se jih je nato kupilo v celoti ali po posameznih omaricah. To je bila maksimalna možna prilagoditev prostoru. Danes je izbira kuhinj po meri tako široka, da si v času obnove kuhinje sploh ne moremo ogledati vseh modelov, a vseeno se nam zgodi da med eksponati ne najdemo takšne, ki bi nam bila pisana na kožo. Najboljša odločitev v tem primeru je izdelava kuhinje po naročilu. Le tako lahko združite vse stile, barve in velikost svoje bodoče kuhinje. Če se odločate za kuhinje po meri boste lahko izbirali ne le med oblikami in barvami front, temveč tudi med materiali, njihovo obdelavo, velikost posameznih omaric, ki so lahko izven standardov in še in še.


Kuhinja narejena po vaših željah

Si želite kuhinje z otokom, so vam všeč zaobljene linije ali bolj tradicionalne, si želite kombinacijo vsega naštetega, ste že slišali za kuhinje brez ročajev? Ugodno in ustrezno rešitev boste našli v salonu GA kuhinje. Oglasite se v razstavnem salonu v Ljubljani in si izberite visokokakovostno moderno kuhinjo po vaših željah. Ali pa si le zapomnite kaj iz posameznega modela kuhinje vam je všeč. Tako boste lahko oblikovalcem v salonu razložili kakšen je vaš stil in želje. V salonu Ga kuhinje vam bomo izbrisali načrt in 3D model kuhinje, na podlagi katerega se boste odločili za spremembe ali izdelavo. Nova kuhinja po meri seveda predstavlja tako časovno, kakor finančno investicijo, zato vam bomo pomagali tudi pri tem. Prodajamo že narejene kvalitetne kuhinje, kot kuhinje izdelane po naročilu, za katere vam vedno priskrbimo dostopno in ugodno ceno. Poleg tega pa vam v podjetju GA kuhinje omogočamo tudi nakup kuhinje na obroke. 

Moderna kuhinja izdelana po naročiluMansardna kuhinja po naročilu


Kuhinje z otokom v prostor vnesejo dinamičnost

Kuhinje z otokom sicer zahtevajo nekaj več prostora, a kuhinjski otok je prav poseben prostor, ki ga ima marsikatera moderna kuhinja. Če jedilna miza in stoli niso v istem prostoru, lahko otok služi kot miza, kjer se udobno počutijo tudi tisti, ki ne kuhajo. Poleg dinamične razporeditve, ki jo kuhinje z otokom ponujajo, pa je takšna kuhinja tudi izredno funkcionalna. Kuhinjski otok je namreč bogat z dodatnim shranjevalnim in delovnim prostorom, ki ga omogočajo omarice ali predali s popolnim izvlekom v notranjosti. Kuhinja z otokom omogoča tudi da kuhalno površino ali umivalno korito prestavite na dodatni element. Tako imate lahko štedilnik in korito relativno blizu brez strahu po nezgodah.

Moderna kuhinja z otokom


Barve, materiali in oblika modernih kuhinj

Moderni kuhinji v središču lahko postavimo tudi otok je lahko drzna ali zadržana. Pri načrtovanju vedno upoštevamo vaše želje in estetiko. Kuhinje po meri ugodno izdelamo, dostavimo in tudi zmontiramo. Strokovno vam pomagamo bodisi pri izbiri kuhinje ali pri načrtovanju nove. Poleg kuhinje vam bomo pomagali izbrati primerno belo tehniko in pohištvo za preostanek doma. Na novo namreč ponujamo tudi pohištvo za dnevne sobe, jedilnice, predsobe, utility prostore in kopalnice. V kolikor se boste odločili za nakup ali izdelavo kuhinje pri nas, vam priporočamo da si ogledate moderne mize in jedilniške stole, ki jih najdete v naši ponudbi. Dodatno pohištvo bo dalo kuhinji piko na i in jo zaključili v resnično posebno in prijetno celoto.


IMATE MAJHNO KUHINJO?